Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(godulia @ 2007 03 17, 13:21)
4u.gif murauske, amade, vilkaa, tarskaliuk ir visos kitos sio skyrelio gyventojos! laikau kumstelius uz kiekviena is jusu!

...as lygiai taip pat diena is dienos lindau i supermamas, dziaugiusi kitu, panasaus likimo draugiu laime, nesitikedama, kad viena diena pati busiu ta, kuria sveikins... mano policistines nezadejo nieko gero, menesines karta per 8-13 menesiu... bet padare man laparoskopija, kurios metu subade manokiausides, o per antra stimuliacija-gavosi net hiperstimuliacija- uzkibau... jau sakau tai garsiai, nors mazytis kirminiukas dar laukia kraujo tyrimu rezultatu.. tik kad siandien darytas testas jau buvo daug ryskesnis! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
su pirmadieniniu testu ir kraujo tyrimu eisiu pas savo daktare.. kad tik viskas butu gerai! baisu, kad visa ta euforija nesubliukstu g.gif

vakar vakare neiskentusi pasipasakojau vyrui... nupirkau mazycius kudikelio batukus ir atviruka su kudikeliu.. toki grazu, kur tik mazytes kojytes islindusios is po baltu neriniu... ant jo uzrasiau "as ateinu".. viska sudjau i dezute is perrisau zydru ir roziniu kaspineliu...  jo akys ir reakcija buvo tobula...
meldziuosi, kad tai neisnyktu kaip sapnas blush2.gif

Isivaizduoju tavo vyro reakcija bigsmile.gif Manau,kad MB tiesiog pradetu svaigti-nebeleistu man is viso nieko daryti-saugitu kaip porcialianini kiausini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 03 17, 13:21)
4u.gif murauske, amade, vilkaa, tarskaliuk ir visos kitos sio skyrelio gyventojos! laikau kumstelius uz kiekviena is jusu!

...as lygiai taip pat diena is dienos lindau i supermamas, dziaugiusi kitu, panasaus likimo draugiu laime, nesitikedama, kad viena diena pati busiu ta, kuria sveikins... mano policistines nezadejo nieko gero, menesines karta per 8-13 menesiu... bet padare man laparoskopija, kurios metu subade manokiausides, o per antra stimuliacija-gavosi net hiperstimuliacija- uzkibau... jau sakau tai garsiai, nors mazytis kirminiukas dar laukia kraujo tyrimu rezultatu.. tik kad siandien darytas testas jau buvo daug ryskesnis! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
su pirmadieniniu testu ir kraujo tyrimu eisiu pas savo daktare.. kad tik viskas butu gerai! baisu, kad visa ta euforija nesubliukstu g.gif

vakar vakare neiskentusi pasipasakojau vyrui... nupirkau mazycius kudikelio batukus ir atviruka su kudikeliu.. toki grazu, kur tik mazytes kojytes islindusios is po baltu neriniu... ant jo uzrasiau "as ateinu".. viska sudjau i dezute is perrisau zydru ir roziniu kaspineliu...  jo akys ir reakcija buvo tobula...
meldziuosi, kad tai neisnyktu kaip sapnas blush2.gif

Net siurpuliukai nubego, kaip graziai zinia pranesei, saunuole, thumbup.gif linkiu lngvo nesiojimo wub.gif 4u.gif
Primink, kiek laiko planavote nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simutė: 17 kovo 2007 - 16:34
pala pala mergytes..... papasakokit apie kaciukus smulkiau.... as turiu katina jau 3 metus? ar jis gali tureti kazkokios itakos pastojimui ir panasiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 03 17, 17:33)
Net siurpuliukai nubego, kaip graziai zinia pranesei, saunuole, thumbup.gif  linkiu lngvo nesiojimo wub.gif  4u.gif
Primink, kiek laiko planavote  nestuke.gif

Simute, musu laukimo stazas be keliu menesiu 3 metai, priemoniu ememes tik siemet pries kaledas, mano policistinems kiausidems buvo dziaugsmo-laparoskopijos metu buvo subadytos.po to pirmos mmm atejo pirma menesi po operacijos, kita menesi stimuliacija-neuzkibom, o si menesi gavosi hiperstimuliacija, nes geriau 5 dienas po 2 clost tabletes. del hiperstimuliacijos ovitrelio neleidom, bet stai ir uzkibau!

truputi geda sitaip saukti apie savo dziaugsma ir girtis, bet tuo as tik noriu padrasinti jus ir priminti, kad stebuklu buna! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 03 17, 18:57)
pala pala mergytes..... papasakokit apie kaciukus smulkiau.... as turiu katina jau 3 metus? ar jis gali tureti kazkokios itakos pastojimui ir panasiai?  g.gif

Katinai pastojimui itakos neturi, tik ju ismatose gali buti toksoplazmozes uzkratas, kuris gali sukelti persileidima ar apsigimima vaisiaus, nes kates yra sios ligos nesiotojos. Bet jeigu tavo kisia namine, tai gal nieko, o kraiga gali keisti TB, kol tu butum nestuke.gif
P.S. lygtai taip, 100% garantijos neduodu, nes forum yra merginu, kurios uz kelis netikslumus ar pasvarstymus, gali suvalgyti biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simutė: 18 kovo 2007 - 11:49
Sveikos, mergytės 4u.gif
Ir as jungiuosi i jusu draugija. Pirmiausia nuosirdziausiai sveikinu ir dziaugiuosi uz tave godulia. Valiooooooooooo thumbup.gif
Norejau jusu paklausti kokiu metu jus geriat clostylbegita, nes nepaklausiau gydytojos. Siandien pradedu ji gerti. Tikiuosi, kad ir mums visoms pasiseks sulaukti to paties stebuklo mirksiukas.gif Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas, Mykolina, manau nėra skirtumo kuriuo dienos metu išgersi tabletytę, tik gal kiekvieną dieną tuo pačiu metu gerk.
Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
Mykolina, as ir manau, kad nesvarbu kokiu metu, as tai gerdavau pries miega, net nesigaudavo lygiai ta pacia valanda, bet rezultatai akivaizdus smile.gif
ir labai labai aciu uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 03 18, 16:32)
Mykolina, as ir manau, kad nesvarbu kokiu metu, as tai gerdavau pries miega, net nesigaudavo lygiai ta pacia valanda, bet rezultatai akivaizdus smile.gif
ir labai labai aciu uz sveikinimus  4u.gif

godulia, valiooooo
labai dziaugiuosi smile.gif
sekmes nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu labai, cooliuke 4u.gif

gal iseis man uzkresti? smile.gif

bandau:

nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 03 18, 21:54)

bandau:

nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

na tai krėsk lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
rytoj žiūrėsiu, kas man išeina su tais vaistais. Bijau truputį, kitos merginos kažką jaučia, o aš kaip vitaminus gerčiau...na, bent pilvą pamaudentų, vis kažkas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 03 18, 21:54)

bandau:

nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

ciumpu viena uzkrataliuka virusiuka nestuke.gif
Atsakyti