Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

aciu jums labai labai labai uz palaikyma!
si menesi stimuliacijai 5 dienas valgiau po 2 tabletes clost. daugiau nic nieko nei valgiau nei leidausi ovuliacijai pagreitinti...

jei visgi tai pasitvirtins thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

tyliai tyliai dziaugsiuos dar kelias dieneles, kol testukas parodys (tikiuosi!!!!!!) dvi ryskias juosteles, o tada zingsniuosiu pas Vyra!!!
as nebegaliu nei dirbti nei susikaupti nuo tos minties! juk beveik trys metai laukimo...

duok dieve, jei tai tiesa, ir jei jau galiu ir jus uzkresti nestumu!
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 03 16, 16:49)
aciu jums labai labai labai uz palaikyma!
si menesi stimuliacijai 5 dienas valgiau po 2 tabletes clost. daugiau nic nieko nei valgiau nei leidausi ovuliacijai pagreitinti...

jei visgi tai pasitvirtins thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tyliai tyliai dziaugsiuos dar kelias dieneles, kol testukas parodys (tikiuosi!!!!!!) dvi ryskias juosteles, o tada zingsniuosiu pas Vyra!!!
as nebegaliu nei dirbti nei susikaupti nuo tos minties! juk beveik trys metai laukimo...
duok dieve, jei tai tiesa, ir jei jau galiu ir jus uzkresti nestumu!

Nu tai tada liux wub.gif wub.gif
Pirm. parasyk naujienas 4u.gif
Atsakyti
As irgi prisidedu prie tyliu ir nuosirdziu sveikinimu Goduliai wub.gif

ir laikykim visos dar ir uz mane kumstelius, nes kita savaite ir is manes kazkokiu ziniu bus... noriu tiketis, kad jos bus tos, kuriu noriu... ax.gif 4u.gif Nes BT laikosi 37 ir negaliu prisiliesti prie speneliu, nors siaip pries mmm man pacius papukus ispucia ir skauda blink.gif Kiek pamenu, per pirma nestuke.gif man irgi spenelius nerealiai skaudejo... unsure.gif Noreciau tiket, kad cia galbut zenklas.. Bet sss... topsecret.gif kol kas tyliu ir nepersvaigstu...
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 03 16, 16:41)
uoj mielosios! tai ir nezinau kaip man!
rezultatas 21.1 g.gif
labai maziukas rezultatas, bet viltis gyva! juk siandien man tik 27 ciklo diena! tai iseina maksimum 10-12 dienu po ovuliacijos! gal visgi mano svajone pildosi! tiksliai zinau, kad testus dabar darysiu kasryt, juk tas HCG turi daugintis ir dvigubeti! o pirmadieni vel leksiu HCG tyrimo!
o mergaites...

Kaip faina thumbup.gif Sveikinu labai labai clap.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 03 16, 17:56)
As irgi prisidedu prie tyliu ir nuosirdziu sveikinimu Goduliai  wub.gif

ir laikykim visos dar ir uz mane kumstelius, nes kita savaite ir is manes kazkokiu ziniu bus... noriu tiketis, kad jos bus tos, kuriu noriu...  ax.gif  4u.gif Nes BT laikosi 37 ir negaliu prisiliesti prie speneliu, nors siaip pries mmm man pacius papukus ispucia ir skauda  blink.gif Kiek pamenu, per pirma  nestuke.gif man irgi spenelius nerealiai skaudejo...  unsure.gif Noreciau tiket, kad cia galbut zenklas.. Bet sss... topsecret.gif kol kas tyliu ir nepersvaigstu...

Amade,laukiam žinių iš tavęs group.gif
P.S. man vis dar nepramuša mmm g.gif Kad ir kaip būtų kvaila,aš irgi dar tikiuosi,testo daryti neskubu,nes bijau dar vieno nusyvilimo blush2.gif
Atsakyti
Murauskė, Amade, laikom kumštukus bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 16, 21:47)
Murauskė, Amade, laikom kumštukus bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū už palaikymą,Tarškaliuk friends.gif
Atsakyti
oi kaip dziaugiuos uz jus visas, atejo pavasaris, atskrenda gandrai thumbup.gif clap.gif clap.gif ir atnesa 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif cia kiekvienai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2007 03 17, 10:50)
oi kaip dziaugiuos uz jus visas, atejo pavasaris, atskrenda gandrai  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif ir atnesa  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif cia kiekvienai  biggrin.gif

jop, pageidautina kiekvienai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif murauske, amade, vilkaa, tarskaliuk ir visos kitos sio skyrelio gyventojos! laikau kumstelius uz kiekviena is jusu!

...as lygiai taip pat diena is dienos lindau i supermamas, dziaugiusi kitu, panasaus likimo draugiu laime, nesitikedama, kad viena diena pati busiu ta, kuria sveikins... mano policistines nezadejo nieko gero, menesines karta per 8-13 menesiu... bet padare man laparoskopija, kurios metu subade manokiausides, o per antra stimuliacija-gavosi net hiperstimuliacija- uzkibau... jau sakau tai garsiai, nors mazytis kirminiukas dar laukia kraujo tyrimu rezultatu.. tik kad siandien darytas testas jau buvo daug ryskesnis! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
su pirmadieniniu testu ir kraujo tyrimu eisiu pas savo daktare.. kad tik viskas butu gerai! baisu, kad visa ta euforija nesubliukstu g.gif

vakar vakare neiskentusi pasipasakojau vyrui... nupirkau mazycius kudikelio batukus ir atviruka su kudikeliu.. toki grazu, kur tik mazytes kojytes islindusios is po baltu neriniu... ant jo uzrasiau "as ateinu".. viska sudjau i dezute is perrisau zydru ir roziniu kaspineliu... jo akys ir reakcija buvo tobula...
meldziuosi, kad tai neisnyktu kaip sapnas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 03 16, 19:00)

Amade,laukiam žinių iš tavęs group.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 16, 20:47)
Murauskė, Amade, laikom kumštukus bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif

Labas visoms 4u.gif
Laikykim laikykim visos uz visas kumstelius. thumbup.gif thumbup.gif
Siryt mano BT vel sekmingai 37... blush2.gif ir neznau, kaip islaukti bent iki kitos sav vidurio, kad pasidaryt testuka... Nu nezinau, bijau ka ir sakyt... blush2.gif aisku, siandien dar tik 7 DPO... prie speneliu prisiliest negaliu schmoll.gif Uzsidejau liemenuka su dydeliu sluoksniu porolono, kad apsaugociau nuo aplinkos dirgikliu hihihi.gif Ir labai svajoju apie raugintu kopustu troskini... blush2.gif (tikiuosi, kad tai ne psichologiniai sposai)... blush2.gif
Atsakyti
Dar iskilo toks klausima... gal biski ne i tema klinkt klinkt bigsmile.gif bigsmile.gif Labai uzsinorejau isigyti sinsila. Jau beveik ikalbejau MB, kad mums jos reikia... bet va... biski issigandau- jeigu as greitai busiu nestuke.gif , ar nebus ''pavojaus'' jai keist narvelio ''drozles''ir t.t., nes zinau, kad laikancioms katinus ju smeliuko nestuke.gif nelabai galima keist pacioms. blink.gif O mes sinsiliuka galetume augint su salyga, kad MB i jo auklejima ir prieziura nesikis... blush2.gif Tai as sazininga ir nenoriu jo ''apgauti'', jei mes ji nusipirksim ir netycia suzinosim greitu laiku, kad as nestuke.gif ir paskiau prasyt MB ''klausyk, pakeisk smeliuka...''Gal jus kuri zinot kaip cia... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 17, 14:10)
Dar iskilo toks klausima... gal biski ne i tema klinkt klinkt  bigsmile.gif  bigsmile.gif Labai uzsinorejau isigyti sinsila. Jau beveik ikalbejau MB, kad mums jos reikia... bet va... biski issigandau- jeigu as greitai busiu  nestuke.gif , ar nebus ''pavojaus'' jai keist narvelio ''drozles''ir t.t., nes zinau, kad laikancioms katinus ju smeliuko  nestuke.gif nelabai galima keist pacioms.  blink.gif O mes sinsiliuka galetume augint su salyga, kad MB i jo auklejima ir prieziura nesikis...  blush2.gif Tai as sazininga ir nenoriu jo ''apgauti'', jei mes ji nusipirksim ir netycia suzinosim greitu laiku, kad as  nestuke.gif ir paskiau prasyt MB ''klausyk, pakeisk smeliuka...''Gal jus kuri zinot kaip cia... mastau.gif

Kad katems smeliukai kesti nepataria, tai tiksliai, bet apie sisnislas nieko nzn., galu gale jis gi gyvens namie, o tai reiskia, kad is lauko zarazu neparsines, o keisti kraiga, gali guminemis pirstinemis, po to svariai plauti rankas mirksiukas.gif
Bet dar lukterk savaitele ir gal lauksi kito gyventojo nestuke.gif Cia tau pramuse noras globoti ir rupintis silpnu padareliu, o kai turesiu leliu, sinsiliukui laiko tures tik TB biggrin.gif
Atsakyti