Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(palmal @ 2007 03 16, 12:18)
Sveikos visos merginos,
aš geriau Clost. 3 mėnesius ir man nedarė jokio sprogdinimo. Baigėsi kantrybė ir šiap ne taip išsiprašiau siuntimą į Kauno klinikas (aš ne Kaunietė). Ten pakrapštė šventą vietą - paėmė tyrimą dėl chlamidijų (nebuvo darytas) ir dėl vėžio. Kitą mėnesį nieko negėriau, tik važiavau progesterono tyrimą pasidaryti. Tuo pačiu iš pusiau gripavau - gėriau vaistu nuo slogos,o kadangi neturėjau vilties pastoti, tai du kartus subaliavojau.
Ir ką jūs galvojat - nesulaukiu mmm.
Pasidarau net 3 skirtingus testus - visi teigiami thumbup.gif
20 d. važiuosiu į Kauną. Labai laukiu...

Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(palmal @ 2007 03 16, 12:18)
Sveikos visos merginos,
aš geriau Clost. 3 mėnesius ir man nedarė jokio sprogdinimo. Baigėsi kantrybė ir šiap ne taip išsiprašiau siuntimą į Kauno klinikas (aš ne Kaunietė). Ten pakrapštė šventą vietą - paėmė tyrimą dėl chlamidijų (nebuvo darytas) ir dėl vėžio. Kitą mėnesį nieko negėriau, tik važiavau progesterono tyrimą pasidaryti. Tuo pačiu iš pusiau gripavau - gėriau vaistu nuo slogos,o kadangi neturėjau vilties pastoti, tai du kartus subaliavojau.

Labai sveikinu wub.gif 4u.gif , geros naujienos
O kodel tau stimuliavo, kokios problemytes g.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 03 16, 12:23)
Labai sveikinu wub.gif  4u.gif , geros naujienos
O kodel tau stimuliavo, kokios problemytes g.gif

Aiškiai problemų ir neįvardino. Po to kai davė siuntimą, tai sakė kad pas mane anovuliacinis ciklas buvo. Nors ovuliacijos echoskopu nesekė. Kiaušinėlis būdavo, gleivinė irgi lyg ir pakankama. Nieko konkretaus nepasakė. Kai pagėriau vaistu ir kažkas jau vyksta - tai sakė kad gerai (sumažėjo išskyru ir pan.).
Atsakyti
QUOTE(palmal @ 2007 03 16, 11:18)
Sveikos visos merginos,

Super naujienos thumbup.gif thumbup.gif sveikinu, o gal dar tyliai sveikinti g.gif bet vis tiek sveikinu sokiai.gif yess.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif
Atsakyti
Palmal!!! is visos sirdies didziausi sveikinimai!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
saugok pilveli!!!!!!

Tarskaliuk, tikriausiai visas policistukes stimuliuoja, tai jos laikui begant persikrausto i sita skyreli smile.gif

o man sio ryto testas-puodelis easy cup parode ta pati... laaabai neryskia antra juostelike g.gif
aisku ne po triju minuciu isispitrinusi galejau ja iziureti, o po kokiu 5-7....
as ir taip visa sia nakti nemiegojau beveik, taip laukiau ryto, kad galeciau testa pasidaryti... o ir vel esu nezinioj... tai staigiai nuvariau i ligonine HCG kraujo tyrimo pasidaryti, rezultata suzinosiu po poros valandu... bet siandien man tik 27 ciklo diena, tai gal to HCG dar tiek mazai, kad tik tiek ir tesimato?.... isprotesiu, jei nestuke.gif , isprotesiu is laimes...
svarbu tik neisproteti is nusivylimo, nes jau viena karta tokias testo isdaigas esu patyrusi....
negaliu nei susikaupti, nei dirbti, nei galvoti apie ka nors... greiciau tie rezultatai...
bet ir vel, o po kiek dienu kraujo tyrimas jau ka nors parodo??? koks to HCG kiekis turi buti??? gal kas susiduret, zinot ar skaitet?... bukit geros, parasykit ka nors, jei ka zinot!
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 03 16, 14:17)
Palmal!!! is visos sirdies didziausi sveikinimai!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
saugok pilveli!!!!!!

Tarskaliuk, tikriausiai visas policistukes stimuliuoja, tai jos laikui begant persikrausto i sita skyreli smile.gif

o man sio ryto testas-puodelis easy cup parode ta pati... laaabai neryskia antra juostelike g.gif
as ir taip visa sia nakti nemiegojau beveik, taip laukiau ryto, kad galeciau testa pasidaryti... o ir vel esu nezinioj... tai staigiai nuvariau i ligonine HCG kraujo tyrimo pasidaryti, rezultata suzinosiu po poros valandu... bet siandien man tik 27 ciklo diena, tai gal to HCG dar tiek mazai, kad tik tiek ir tesimato?.... isprotesiu, jei  nestuke.gif , isprotesiu is laimes...
svarbu tik neisproteti is nusivylimo, nes jau viena karta tokias testo isdaigas esu patyrusi....
negaliu nei susikaupti, nei dirbti, nei galvoti apie ka nors... greiciau tie rezultatai...
bet ir vel, o po kiek dienu kraujo tyrimas jau ka nors parodo??? koks to HCG kiekis turi buti??? gal kas susiduret, zinot ar skaitet?... bukit geros, parasykit ka nors, jei ka zinot!

uoj godulia, laikom už tave kumštukus. 4u.gif kad tik HCG neapviltų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 16 kovo 2007 - 13:22
QUOTE(godulia @ 2007 03 16, 14:17)
Palmal!!! is visos sirdies didziausi sveikinimai!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
saugok pilveli!!!!!!

as ir taip visa sia nakti nemiegojau beveik, taip laukiau ryto, kad galeciau testa pasidaryti... o ir vel esu nezinioj... tai staigiai nuvariau i ligonine HCG kraujo tyrimo pasidaryti, rezultata suzinosiu po poros valandu... bet siandien man tik 27 ciklo diena, tai gal to HCG dar tiek mazai, kad tik tiek ir tesimato?.... isprotesiu, jei  nestuke.gif , isprotesiu is laimes...

Na maziausiai apie 300, ui laikom kumstukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 03 16, 14:31)
Na maziausiai apie 300, ui laikom kumstukus 4u.gif

aciu mergytes.. neiskentus skambinau i laboratorija, bet dar nera mano tyrimo... inete radau, kad pirma nestumo savaite gali buti ir nuo 25-100...
zinau kad as fool.gif fool.gif fool.gif bet nieko sau negaliu padaryti, o jus irgi tikriausiai suprasit mano isprotejima... jau pradejau skaiciuoti, kada gimtu angelelis.. smile.gif
atsimenu, kai pirma karta testas apgavo, nors nieks iki siol man ir negalejo paaiskinti, kaip cia taip, tai jau padebesiais skraidziau, o paskui taip zemai kristi reikejo.. na bet jei vel taip bus, jau mokesiu, kaip perguventi biggrin.gif
dieve dieve, greiciau ta valanda praeitu!!! jau geriau bet koks atsakymas, kad tik to laukimo nebebutu...
dar 58 minutes..
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 03 16, 14:12)
dar 58 minutes..

Linkiu, kad HCG betu geras 4u.gif
P.S.Ir greiciau tas laikas praeitu
Atsakyti
Palmal, sveikinimai sulaukus tų taip lauktų dviejų brūkšnelių wub.gif

Godulia, įmetu lentelę apie HCG ir laikau už tave kumštukus wub.gif

Koks turi būti hCG nėštumo metu (galėsite palyginti du medicininius šaltinius:

1 medicininis šaltinis (paremtas moksliniais medicininiais tyrimais, tirta labai daug moterų, tikrai iš tikslesnių - duomenys):
14 DPO (diena po ovuliacijos) hCG vidurkis 48 mTV/ml (gali svyruoti 17-119 mTV/ml)
15 DPO hCG vidurkis 59 mTV/ml (gali svyruoti 17-147 mTV/ml)
16 DPO hCG vidurkis 95 mTV/ml (gali svyruoti 33-223 mTV/ml)
17 DPO hCG vidurkis 132 mTV/ml (gali svyruoti 17-429 mTV/ml)
18 DPO hCG vidurkis 292 mTV/ml (gali svyruoti 70-758 mTV/ml)
19 DPO hCG vidurkis 303 mTV/ml (gali svyruoti 111-514 mTV/ml)
20 DPO hCG vidurkis 522 mTV/ml (gali svyruoti 135-1 690 mTV/ml)
21 DPO hCG vidurkis 1 061 mTV/ml (gali svyruoti 324-4 130 mTV/ml)
22 DPO hCG vidurkis 1 287 mTV/ml (gali svyruoti 185-3 279 mTV/ml)
23 DPO hCG vidurkis 2 034 mTV/ml (gali svyruoti 506-4660 mTV/ml)
24 DPO hCG vidurkis 2 637 mTV/ml (gali svyruoti 540-10 000 mTV/ml)
Nesant nėštumui hCG bus mažiau nei 5, t.y. <5 mTV/ml

2 medicininis šaltinis (labai jau preliminarus):
0-1 nėštumo savaitė 0-50 mTV/ml
1-2 nėštumo savaitė 40-300 mTV/ml
3-4 nėštumo savaitė 500-6 000 mTV/ml
1-2 nėštumo mėnesiai 5 000-200 000 mTV/ml
2-3 nėštumo mėnesiai 10 000-100 000 mTV/ml
II nėštumo trimestras: 3 000-50 000 mTV/ml
III nėštumo trimestras: 1 000-50 000 mTV/ml
Nesant nėštumui hCG bus mažiau nei 5, t.y. <5 mTV/ml

Ai, dar dėl tų dešimčių tūkstabnčių..hCG "auga" labai greitai, hCg nuo gamybos pradžios kinta ('dvigubinasi") kas 48-72 val. (nėštumo pradižoje , kol mažiau dar nei 1200 IU/l). Jei jau 1200IU/L hCG pasiekia, tai rezultatai dvigubinasi kas 72-96 val., kai hCG jau 6000, tai dvigubinasi kas 96 val.
hCG jau 10 DPO yra aiškus, o tai juk dar tik kažkur 2 vaikiuko įsitvirtinimo gimdoje diena!!!
Gyd. gemalinę pūslytę gali pamtatyti ultragarsu (echoskopijos metu), kai hCg pasiekia panašiai 1200 IU/l
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 03 16, 15:12)
aciu mergytes.. neiskentus skambinau i laboratorija, bet dar nera mano tyrimo... inete radau, kad pirma nestumo savaite gali buti ir nuo 25-100...
zinau kad as fool.gif  fool.gif  fool.gif  bet nieko sau negaliu padaryti, o jus irgi tikriausiai suprasit mano isprotejima... jau pradejau skaiciuoti, kada gimtu angelelis.. smile.gif
atsimenu, kai pirma karta testas apgavo, nors nieks iki siol man ir negalejo paaiskinti, kaip cia taip, tai jau padebesiais skraidziau, o paskui taip zemai kristi reikejo.. na bet jei vel taip bus, jau mokesiu, kaip perguventi  biggrin.gif
dieve dieve, greiciau ta valanda praeitu!!! jau geriau bet koks atsakymas, kad tik to laukimo nebebutu...
dar 58 minutes..

console.gif suprantu tave. Laikykis. 4u.gif
Atsakyti
aciu jums labai uz palaikyma... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jei ir nebus nieko gero, bent jau viena diena busiu nestuke pasijutusi! doh.gif
nebedaug beliko laukti...
zinau kad ta tyrima padaro labai greitai, bet tikriausiai daug darbo turi, tai liepe skambinti po triju... manau iskentesiu dar kokia 15 minuciu smile.gif

soriukas, kad taip "trydalioju", bet kol kas ne su kuo, net su vyru, nesidalinau savo itarimais, bijau ji nuvilti...
aisku, jau prisigalvojau, kaip jam pateikciau sita zinia.....
AAAAAAA!!!!!!! doh.gif

durniukas as... tikrai smile.gif
Atsakyti