Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(cooliuke @ 2007 03 14, 22:27)
gal ir nelabai kam idomu, bet noriu pasigirti kad grizau labai laiminga -  pasidariau gimdos foto smile.gif sake viskas super smile.gif tai dabar laukiu nesulaukiu kito vizito pas gyd. kol pradesim kazka rimciau daryti smile.gif norisi rekti VALIOOOOOO kad vis kazkas geresnio smile.gif
tik vat man 15 cd o folikulo nei vieno sad.gif tai pries menesines liepe pasirodyt matyt imsimes grieztu veiksmu su tais folikulais  thumbup.gif
aciu uz demesi  blush2.gif  smile.gif viso geriausio  4u.gif sekmes mergytes smile.gif

Sveikutes visos mirksiukas.gif
cooliuke, dziaugiuosi uz tave ir linkiu, kad visos proceduros kuo greiciau baigtusi gerais rezultatais - nestuke.gif
O pas mane siandien BT 37 jau ax.gif Cia jau utopija, pas mane tokios BT tikrai nera buve naturaliai. Tikekimes, gal pries geras naujienas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 15, 10:04)
Sveikutes visos  mirksiukas.gif
cooliuke, dziaugiuosi uz tave ir linkiu, kad visos proceduros kuo greiciau baigtusi gerais rezultatais -  nestuke.gif
O pas mane siandien BT 37 jau  ax.gif Cia jau utopija, pas mane tokios BT tikrai nera buve naturaliai. Tikekimes, gal pries geras naujienas  blush2.gif  4u.gif

Amade, kelinta DPO
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 03 15, 09:05)
Amade, kelinta DPO

5 DPO dar tik... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 15, 10:04)
Sveikutes visos  mirksiukas.gif
cooliuke, dziaugiuosi uz tave ir linkiu, kad visos proceduros kuo greiciau baigtusi gerais rezultatais -  nestuke.gif
O pas mane siandien BT 37 jau  ax.gif Cia jau utopija, pas mane tokios BT tikrai nera buve naturaliai. Tikekimes, gal pries geras naujienas  blush2.gif  4u.gif

labai smagu. Amade, laikom kumščius.

Beje, cooliuke, man gimtos foto nedaro, nes gyvenu toli ir pirmąjį mėn. clost. skyrė be gimdos foto...Kitą apsilankymą jau teks.... beje poster_offtopic.gif labai skaudėjo?
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 15, 10:43)
labai smagu. Amade, laikom kumščius.

Beje, cooliuke, man gimtos foto nedaro, nes gyvenu toli ir pirmąjį mėn. clost. skyrė be gimdos foto...Kitą apsilankymą jau teks.... beje  poster_offtopic.gif labai skaudėjo?

blink.gif o man apie gimdos foto isvis nieko nesake unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 03 14, 23:27)
gal ir nelabai kam idomu, bet noriu pasigirti kad grizau labai laiminga -  pasidariau gimdos foto smile.gif sake viskas super smile.gif tai dabar laukiu nesulaukiu kito vizito pas gyd. kol pradesim kazka rimciau daryti smile.gif norisi rekti VALIOOOOOO kad vis kazkas geresnio smile.gif
tik vat man 15 cd o folikulo nei vieno sad.gif tai pries menesines liepe pasirodyt matyt imsimes grieztu veiksmu su tais folikulais  thumbup.gif
aciu uz demesi  blush2.gif  smile.gif viso geriausio  4u.gif sekmes mergytes smile.gif

Tai tu ko gero perskaitei, kad po gimdos foto labai didelė tikimybė nestuke.gif , nes tuos kiaušintakius ,, praplauna'' ir tada jau tikrai kiaušinėlis drąsiai gali keliauti link tikslo mirksiukas.gif
Taip kad, jei ginė tau neskirs kokių stimuliuojančių folikulų augimą vaistukų, tai tu pati prašyk. Nes pas mane irgi kartais užauga, kartais ne natūraliai, bet nenoriu rizikuoti ir ilgai laukti, tai gerdama vaistukus, beveik esu 100 proc. tikra, kad kažką užauginsiu mirksiukas.gif . Tad sekmės kitame cikle, gal tu būti pirma mūsų nestuke.gif

Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 03 15, 12:24)
blink.gif o man apie gimdos foto isvis nieko nesake  unsure.gif

Amade doh.gif , nori pasakyti, kad ir tau gimdos nuotrauka nedaryta doh.gif . Kas su tais gydytojais darosi doh.gif . Bet pala, tu juk lyg buvai pastojus, tik persileidai, ar aš ką maišau ax.gif Gimdos nuotrauka parodo kiaušintakių pratekamumą. Jei jie nepratekami, tai tada juos reikia tvarkyti, o visi kiti gydymai - tai šuniui ant uodegos eina.
Atsakyti
Labas mergaites bigsmile.gif ,nu ka su PAVSARIU jus visas!!!!Pasmus cia Londone labai grazu ir sauleta diena net iki +16 issyla!!! tongue.gif
Tai vat noriu pasakyti,kad balandzio 3 esu uzregistruota i VK pas Meskauskiene,po pietu nes tik tokiu laiku ji dirba,bet vat viena beda,man pagal ciklo dienas neiseis pasidaryti nuotraukos gimdos,nes man bus likusios 7 ar dienos iki mmm unsure.gif verysad.gif o skaityk tik del to ir skrendu,taip kad nieko man ten ipatingo ir nepasakys,tik spesiu prolaktina pasitikrinti,nes sake iki 7 mmm dienu kai lieka,tada galima darytis!!!!Tai vat tokios naujienos.O kad cia darytis ta nuotrauka,taim jie lt kainuoja 360lt,tai zinokit cia bus vienas prie vieno,tik ££££,SAKES baisiu,nes as cia mokedavau,ta pati kaip lt,tik svarais!!!!Tai ir nezinau ka man dabar daryti!!!!!Na gal ka be nuotraukos pasakys???Paziuresim!!!
Sekmes visoms!!! 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 03 15, 11:35)

Amade doh.gif , nori pasakyti, kad ir tau gimdos nuotrauka nedaryta doh.gif . Kas su tais gydytojais darosi doh.gif . Bet pala, tu juk lyg buvai pastojus, tik persileidai, ar aš ką maišau ax.gif Gimdos nuotrauka parodo kiaušintakių pratekamumą. Jei jie nepratekami, tai tada juos reikia tvarkyti, o visi kiti gydymai - tai šuniui ant uodegos eina.

na taip, as buvau pastojus nesekmingai... unsure.gif dare abrazija, o per ja juk irgi visko buna... ta prasme, kad po jos irgi uzakti kiausintakiai gali, manau... blush2.gif Nors as gine savo pasitikiu... cia mane visos iskritikavo, kad mano gine be hormonu tyrimu pasake, kad man PKS... del viso pikto pasidariau tyrimus, ir jie tik patvirtino ta...
Atsakyti
QUOTE(karpil @ 2007 03 15, 12:45)
Labas mergaites bigsmile.gif ,nu ka su PAVSARIU jus visas!!!!Pasmus cia Londone labai grazu ir sauleta diena net iki +16 issyla!!! tongue.gif
Tai vat noriu pasakyti,kad balandzio 3 esu uzregistruota i VK pas Meskauskiene,po pietu nes tik tokiu laiku ji dirba,bet vat viena beda,man pagal ciklo dienas neiseis pasidaryti nuotraukos gimdos,nes man bus likusios 7 ar  dienos iki mmm unsure.gif  verysad.gif o skaityk tik del to ir skrendu,taip kad nieko man ten ipatingo ir nepasakys,tik spesiu prolaktina pasitikrinti,nes sake iki 7 mmm dienu kai lieka,tada galima darytis!!!!Tai vat tokios naujienos.O kad cia darytis ta nuotrauka,taim jie lt kainuoja 360lt,tai zinokit cia bus vienas prie vieno,tik ££££,SAKES baisiu,nes as cia mokedavau,ta pati kaip lt,tik svarais!!!!Tai ir nezinau ka man dabar daryti!!!!!Na gal ka be nuotraukos pasakys???Paziuresim!!!
Sekmes visoms!!! 4u.gif

user posted image

Labutis, sena padruške biggrin.gif
Labai malonu, kad mus aplankai ax.gif
O tu kiek laiko Lietuvoj būsi, gal galima bus tą nuotrauką padaryti iškart po mmm, apie kokią 5-7 c.d. Žinau, kad tikrai tada daro, o tuo labiau, kad tavo toks atvejis, kad tu atvažiavai iš užsienio čia. Bent aš taip galvoju ax.gif Padarys nuotrauką ir galėsi tą pačią dieną skristi atgal namo, nes rezultatus iškart pasako, vos spėji apsirengti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 03 15, 12:52)
Labutis, sena padruške biggrin.gif
Labai malonu, kad mus aplankai ax.gif
O tu kiek laiko Lietuvoj būsi, gal galima bus tą nuotrauką padaryti iškart po mmm, apie kokią 5-7 c.d. Žinau, kad tikrai tada daro, o tuo labiau, kad tavo toks atvejis, kad tu atvažiavai iš užsienio čia. Bent aš taip galvoju ax.gif Padarys nuotrauką ir galėsi tą pačią dieną skristi atgal namo, nes rezultatus iškart pasako, vos spėji apsirengti biggrin.gif

Labas mieloji mano!!!Tai kad negaliu be jusu wub.gif nu kad vat as irgi taip galvojau gal po menesiniu,bet kad man tik prasides apie 9 ar 10 diena,o 11 jau isskrendu!!!! verysad.gif Negaliu ilgai,darbas cia nelaukia!! schmoll.gif Nu ziuresim kaip bus taip!!!! ax.gif

user posted image

Atsakyti
as labai apsidziaugiau vien del to kad su kiausintakiu pratekamumu problemu nera thumbup.gif thumbup.gif o kad po tos proceduros labiau kimba tai nelabai man tinka.... nera ant ko kibti kai folikulai neuzauga smile.gif tai kovo pabaigoj vaziuoju pas gyd. ir pradesim matyt juos augint smile.gif
Atsakyti
o as fool.gif siandien testa nusipirkau... bandysiu rytoj daryti... 27 ciklo diena bus... ir vel viltis, o po testu- ziauri neviltis...
juokas is saves ima... jau vakar viena toki dariau, ot kazkaip radau namuose uzsilikusi ir neiskentusi pasidariau vakare, ne su rytiniu, o pavakariniu ax.gif
aisku, juostele buvo viena... bet siryt kai norejau ismesti, dar zvilgterejau ir sugebejau taip isispitrinti, kad kazkoke neryskia neryskia antra juostele pamaciau... tas testas per nakti jau perseno, o as durne jau prisisvajojau blink.gif
zinau, kad rytoj melsiuos karstai.. bet jei ka, bandysiu isikalt sau, kad kita karta.. mirksiukas.gif

sekmes, likimo drauges 4u.gif
Atsakyti