Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(simutė @ 2007 03 14, 10:32)
Ovit. leidziamas i paodi, as asmeniskai i pilvuka po bamba leidziuosi, nes ten daugiau lasiniku blush2.gif
O islaukti reikia ne 10,o 14 dieneliu 4u.gif

man siandien tipo 4 DPO, tai iki 14 DPO beliko 10. Aisku, jei islaukciau 14 butu geriau ax.gif
Atsakyti
Na šiaip nuo clost. tikrai jokių likučių nelieka ir jie negali įtakoti testuko parodymų biggrin.gif , o 10 DPO jau galima bandyti daryti testuką. Man ginis kaip tik liepė tą dieną pasidaryti, bet galvoju, kad nėra reikalo ir šiaip aš per tuos 2,5 metus gal kokius tik 5 testukus pasidariau, kažkaip visada sulaukdavau mmm laiku, arba jos man max 2 dienas vėluoja.
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 03 14, 11:28)
Na šiaip nuo clost. tikrai jokių likučių nelieka ir jie negali įtakoti testuko parodymų biggrin.gif , o 10 DPO jau galima bandyti daryti testuką. Man ginis kaip tik liepė tą dieną pasidaryti, bet galvoju, kad nėra reikalo ir šiaip aš per tuos 2,5 metus gal kokius tik 5 testukus pasidariau, kažkaip visada sulaukdavau mmm laiku, arba jos man max 2 dienas vėluoja.

Na, ziuresiu... as turbut islauksiu 14 DPO. nebent jau ta BT akivaizdziai nerealiai gera bus, tai bandysiu anksciau testuot. Nes man gine liepe negert duphastono, bet jei buciau nestuke.gif manau, reiketu man jo pagert... blush2.gif taip kad noretusi tada kuo greiciau pas gine...
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 14, 12:57)
Na, ziuresiu... as turbut islauksiu 14 DPO. nebent jau ta BT akivaizdziai nerealiai gera bus, tai bandysiu anksciau testuot. Nes man gine liepe negert duphastono, bet jei buciau  nestuke.gif manau, reiketu man jo pagert...  blush2.gif taip kad noretusi tada kuo greiciau pas gine...

Žinok, man irgi vieną ciklą liepia gerti, kitą ne. Kiekvieną kartą perklausiu, ar man tikrai nereikia Duph, bet mane ginis užtikrino, jei susidaro pakankamas geltonkūnis ir jei gleivinė labai stora, tai reiškia, kad organizmas pats pasigamina pakankamai progesterono, o jei ne - tai skiria. Pavyzdžiui šį ciklą aš geriu Duph. O tavo atveju tai net nežinau, nes jei tu net neįsitikinus ar O buvo ir tavo ginė šį ciklą nurašė, tai net nežinau g.gif Pasidaryk progesterono tyrimą, tada bus aišku ax.gif
Atsakyti
Ar gali taip būti, kad progesterono tyrimas, parodęs, kad O neįvyko, buvo netikslus g.gif Gal,sakau, po tyrimo įvyko g.gif Šiandien 14 DPO, o mmm jau vėluoja 2 dienom g.gif Ar toks variantas įmanomas. Tyrimą dariausi 20 cd
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 03 14, 13:57)
Ar gali taip būti, kad progesterono tyrimas, parodęs, kad O neįvyko, buvo netikslus g.gif Gal,sakau, po tyrimo įvyko g.gif Šiandien 14 DPO, o mmm jau vėluoja 2 dienom g.gif Ar toks variantas įmanomas. Tyrimą dariausi 20 cd

O ka rode tyrimas
Gal O ivyko veliau, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 03 14, 12:57)

drinks_cheers.gif aha, o kuri tau CD dabar? Gal O veliau ivyko...mastau.gif kad 14 DPO siandien is BT nustatei?
Atsakyti
Sveikutes, mielosios,
senai bebuvau uzsukusi..
Mano progesteronas 20 cd buvo 49,17. Kaip suprantu cia labai didelis?
Gal jau turit patirties it galit pakomentuoti? Man nuo 2 tableciu clost buvo hiperstimuliacija, su ovuliacijos testais ovuliacijos nepavyko uztikti.. g.gif

Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 03 14, 14:22)
O ka rode tyrimas
Gal O ivyko veliau, g.gif

Pirmiausia parašau normas:
Folikulų f. 0.1-1.5
Ovuliacijos 3.8-iki( neina įskaityti)
liuteininė f. 0-0.7
Mano norma buvo 0.73 g.gif , t.y. tiek rodė tyrimas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 03 14, 14:29)
drinks_cheers.gif aha, o kuri tau CD dabar? Gal O veliau ivyko...mastau.gif kad 14 DPO siandien is BT nustatei?

Šiandien man 30 cd g.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 03 14, 14:30)
Sveikutes, mielosios,
senai bebuvau uzsukusi..
Mano progesteronas 20 cd buvo 49,17. Kaip suprantu cia labai didelis?
Gal jau turit patirties it galit pakomentuoti? Man nuo 2 tableciu clost buvo hiperstimuliacija, su ovuliacijos testais ovuliacijos nepavyko uztikti.. g.gif

blink.gif blink.gif Pala, pala, o tau su echo neziurejo, tai gine ir pasako pagal folikulu dydi, kada galima O
Siaip P geras, O tikrai ivyko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Murauskė @ 2007 03 14, 15:42)
Pirmiausia parašau normas:
Folikulų f. 0.1-1.5
Ovuliacijos 3.8-iki( neina įskaityti)
liuteininė f. 0-0.7
Mano norma buvo 0.73 g.gif , t.y. tiek rodė tyrimas g.gif
Papildyta:

Šiandien man 30 cd g.gif

Zinai, mazas tavo P, liuteininei fazei reikia 3.5-28, o tavo gaunasi folikuline f., gal sis ciklas anovuliacinis verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simutė: 14 kovo 2007 - 15:00
Simute, mane daktare po clost ziurejo, bet buvo hiperstimuliacija, priauginau kruva folikulu, tai palikom juos "likimo valiai", neleidom ovitrelio, kad nepradetu visi sproginet ir nebutu kazkokio tai skyscio. tai ir galvoju dabar kaip cia viskas.. krutine skauda baisiausiai...
ir vel laukimas- mmm ar dziaugsmo diena smile.gif
dieve dieve, greiciau mums visoms isrink po angeleli, mes ju labai labai laukiam!
soske.gif
Atsakyti
gal ir nelabai kam idomu, bet noriu pasigirti kad grizau labai laiminga - pasidariau gimdos foto smile.gif sake viskas super smile.gif tai dabar laukiu nesulaukiu kito vizito pas gyd. kol pradesim kazka rimciau daryti smile.gif norisi rekti VALIOOOOOO kad vis kazkas geresnio smile.gif
tik vat man 15 cd o folikulo nei vieno sad.gif tai pries menesines liepe pasirodyt matyt imsimes grieztu veiksmu su tais folikulais thumbup.gif
aciu uz demesi blush2.gif smile.gif viso geriausio 4u.gif sekmes mergytes smile.gif
Atsakyti