Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(simutė @ 2007 03 13, 15:40)

Gleivine gali Estrofemu pastorinti, arba stimuliuoti Cl.+ Gonal, mano t.p. i plonesne linkusi mirksiukas.gif

O sitas parduodamas be recepto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2007 03 13, 16:03)
Amade, pasak mano ginio O būti ir neturėjo, mat mano organizmas nereagavo į CL. Todėl po 3 stimuliacijos nusprendėm sulaukti mmm ir keisti vaistus, nes mano ir yra problema - nevyksta O, o CL visiškai nepadeda tos problemos spręsti.

O ciklas, kad ir be O ilgiausias per 9 mėnesius yra buvęs 40 dienų, tai ir galvoju, kas čia dabar galėjo nutikt?  g.gif Jaučiu, kad be ginio neišsiversiu  g.gif

Kaip nervina ta nežinomybė, laukimas...Negali nieko net pasiplanuoti per tas nelemtas mmm  doh.gif

as jau buvau issigandus, kad ir man nesureagavo i Cl, nes 11 CD folikulai buvo vienas 11 mm, kitas apie 10 mm. 15 CD jau buvo 16.8 mm vienas, kitas apie 15.2 mm... ax.gif
Pagal BT nezinau, lyg ir kyla, kaip tik apie 17 Cd O turejo buti, dar ir pilva labai maude... blush2.gif Kaip ten buvo, nezinau, ziuresim, ka BT toliau rodys... blush2.gif
O tu tai nuvaryk pas gini... As tai varyciau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 13, 17:15)
O sitas parduodamas be recepto?  g.gif

Parduodamas, taciau reikia zinoti koks hormono kiekis reikalingas, buna 1mg ar 2 mg, zodz reikia zinoti kokio tau truksta, jei O arti, bet gleivine tragiskai plona, as gerdavau 2x2 per diena 2mg:4u:
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2007 03 10, 16:09)
o ir gleivines dydis nesusije dalykai.  o siaip tai 7 mm tai mazoka gelivine, net ir folikuliuko uzkibimui:( bet clo visuomet plonina gleivine

As pastojau su 7 mm gleivine . Gyd. sake kad ir su 5 mm buna kad pastoja ir sekmingai isnesioja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sim-a @ 2007 03 13, 21:14)
As pastojau su 7 mm gleivine . Gyd. sake kad ir su 5 mm buna kad pastoja ir sekmingai isnesioja  4u.gif

na bet tai vistiek greičiau išimtis nei taisyklė smile.gif
Atsakyti
Kelis ciklus ir pas mane gleivinė sreikavo doh.gif apie 6 c.d. vos 2 mm, bet nieko, ji pas mane nesiožiuoja ir pati be vaistų priaugo iki reikiamos ax.gif . 13 c.d.jau virš 9 mm buvo thumbup.gif .
Beje, labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sim-a @ 2007 03 13, 21:14)
As pastojau su 7 mm gleivine . Gyd. sake kad ir su 5 mm buna kad pastoja ir sekmingai isnesioja  4u.gif

sveikos, biaju dziaugtis, bet mano BT mane dziugina. Siandien pakilo dar iki 36.9. thumbup.gif Tokiu aukstumu nepamenu, kad butu pasiekus, nebent per nesekmingaji nestuke.gif blush2.gif Aisku, dar tik 4 DPO... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 14, 09:57)
sveikos, biaju dziaugtis, bet mano BT mane dziugina. Siandien pakilo dar iki 36.9.  thumbup.gif Tokiu aukstumu nepamenu, kad butu pasiekus, nebent per nesekmingaji  nestuke.gif  blush2.gif Aisku, dar tik 4 DPO... blush2.gif

Aš tiksliai nežinau, bet turbūt galima sakyti, kad pas tave visgi O įvyko thumbup.gif , o tu taip pergyvenai rolleyes.gif . Jei nori tikrai įsitikinti apie 22-23 c.d. nueik pasidaryti progesterono tyrimo, pagal kurį galima spėti, ar O buvo. Vis lengviau bus laukti arba mmm, arba II mirksiukas.gif
Aš tai taip nesiparinu ax.gif , nematuoju BT, kartais pamatuoju, kai mmm vėluoja. Laukiu kojytes suglaudus, kad tik tos raudonosios neišsiveržtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 03 14, 09:03)
Aš tiksliai nežinau, bet turbūt galima sakyti, kad pas tave visgi O įvyko thumbup.gif , o tu taip pergyvenai rolleyes.gif . Jei nori tikrai įsitikinti apie 22-23 c.d. nueik pasidaryti progesterono tyrimo, pagal kurį galima spėti, ar O buvo. Vis lengviau bus laukti arba mmm, arba II mirksiukas.gif
Aš tai taip nesiparinu ax.gif , nematuoju BT, kartais pamatuoju, kai mmm vėluoja. Laukiu kojytes suglaudus, kad tik tos raudonosios neišsiveržtų lotuliukas.gif

laikyks suspaudus kojytes mirksiukas.gif O tau jau tuoj mmm turi (ne)pasirodyt? mastau.gif As islauksiu tas 10 dieneliu dar be tyrimuku, nes ir taip issileidau daktarams per pora savaiciu apie 500Lt blink.gif O sita rezultata tai siaip ar taip suzinosiu mirksiukas.gif
Imetu grafikiuka... 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 14, 10:46)
laikyks suspaudus kojytes  mirksiukas.gif O tau jau tuoj mmm turi (ne)pasirodyt? mastau.gif As islauksiu tas 10 dieneliu dar be tyrimuku, nes ir taip issileidau daktarams per pora savaiciu apie 500Lt  blink.gif O sita rezultata tai siaip ar taip suzinosiu  mirksiukas.gif

Šiandien 10 DPO, taip kad dar 4 dienos nežinomybės ax.gif , testuko nenoriu gadinti anksčiau, nes dar gali rodyti Ovitrelio likučius. Taip kad laukiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 03 14, 10:18)
Šiandien 10 DPO, taip kad  dar 4 dienos nežinomybės ax.gif , testuko nenoriu gadinti anksčiau, nes dar gali rodyti Ovitrelio likučius. Taip kad laukiam biggrin.gif

Ovitrelis, kur leidziamas kad O ivyktu? g.gif O tik Clost tokiu ''likuciu'' neturi? jei netycia sumastyciau anksciau laiko testuka gadint... blush2.gif Nors as tai iskentesiu ir visas 10 dienu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 14, 11:29)
Ovitrelis, kur leidziamas kad O ivyktu?  g.gif O tik Clost tokiu ''likuciu'' neturi? jei netycia sumastyciau anksciau laiko testuka gadint...  blush2.gif Nors as tai iskentesiu ir visas 10 dienu...  ax.gif

Ovit. leidziamas i paodi, as asmeniskai i pilvuka po bamba leidziuosi, nes ten daugiau lasiniku blush2.gif
O islaukti reikia ne 10,o 14 dieneliu 4u.gif
Atsakyti