Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

Sveikutes 4u.gif Prisedau prie kompo, tai parasysiu kaip man sekasi. 15 cd buvau vel echo. Didziuju folikulu jau nebebuvo, tik keli mazi, po 5- 6 mm. Laisvo skyscio rado pries gimda ir Duglase. Desineje kiausideje geltonkunis isikures, gimdos gleivine 13- 14 mm. Taigi, ov lyg ir ivyko biggrin.gif Bet bt buvo pakilusi tik viena diena g.gif Taigi, belieka laukti. Laikykit, mergaites, uz mane kumstukus blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, bijau dziaugtis, bet... fertilitis rodo, kad siandien 3 DPO... 4u.gif Bt ne superine, apie 36.8, bet... tyliai laikykit kumstelius uz mane... ax.gif Man laime butu zinot, kad bent jau O ivyko... wub.gif Nes visa savaitgali taip pilva raize doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 13, 10:35)
Sveikutes, bijau dziaugtis, bet... fertilitis rodo, kad siandien 3 DPO...  4u.gif Bt ne superine, apie 36.8, bet... tyliai laikykit kumstelius uz mane...  ax.gif Man laime butu zinot, kad bent jau O ivyko... wub.gif Nes visa savaitgali taip pilva raize  doh.gif  blink.gif

Laikau už tave Amade 4u.gif
šiandien aš pradedu gerti clost. Labai tikiuosi, kad man vyks O. Nors su tokia plona gleivine...
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 13, 09:48)
Laikau už tave Amade 4u.gif
šiandien aš pradedu gerti clost. Labai tikiuosi, kad man vyks O. Nors su tokia plona gleivine...

na, matai, maniske irgi penktadieni 15 Cd buvo tik 7 mm... aisku, kad O vyko tai tik is BT speju. Aiku, nerealiai raize pilva visa savaitgali... o kaip ten buvo tai net nezinau... blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 03 12, 11:48)
pritariu - greičiausiai taip ir buvo.

dėl hcg kritimo - kai kurie testai fiksuoja hcg nuo 14-20 vnt. - tiek gali nukristi iki sekančios dienos, o per kelias dienas gali nukristi ir didesnis hcg.

Diufastonas niekaip neįtakoja hcg.

Bet, kad dar iki to teigiamo testo kelias dienas prieš tai kokis tris pasidariau- buvo neigiami...
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 03 13, 13:50)
Bet, kad dar iki to teigiamo testo kelias dienas prieš tai kokis tris pasidariau- buvo neigiami...

Kartais deje, ir testukai meluoja ax.gif , reikia pasikliauti tik HCG tyrimu, o jis nemanau, kad galėjo taip greit nukristi. O kartais mes matome tai, ką norime matyti blush2.gif , nors to visai nėra blush2.gif

Papildyta:
Sakykit, o galvos svaigimas ir alpimas - tai tikrai tik antrą nėštumo mėn. būna ax.gif . Aš 6 DPO vos nenualpau, jau taip silpna pasidarė, ir kas svarbiausia - ryte, vos išlipus iš lovos. Ir dar nuo tos dienos - praradau apetitą, kai laikas valgyti - net nenoriu apie tai pagalvoti, nes bloga darosi. Jokių kitų požymių nepastebėjau, ai, dar miego labai noriu, bet kiekvieną pavasarį taip būna. Dabar tik 9 DPO, tai testukui kaip ir anksti ax.gif
Kai pasakiau tai mamai, tai ji iš kart paklausė - gal jau pagaliau nestuke.gif , nes kai ji manęs laukėsi, pirmas požymis ir buvo - apsvaigimas. Ji nepamena, ar jai mmm vėlavo, ar ne. Tai gal sakau ir man pirmieji nestuke.gif požymiai pasireiškia pirmiau nei mmm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 03 13, 14:17)
Sakykit, o galvos svaigimas ir alpimas - tai tikrai tik antrą nėštumo mėn. būna ax.gif . Aš 6 DPO vos nenualpau, jau taip silpna pasidarė, ir kas svarbiausia - ryte, vos išlipus iš lovos. Ir dar nuo tos dienos - praradau apetitą, kai laikas valgyti - net nenoriu apie tai pagalvoti, nes bloga darosi. Jokių kitų požymių nepastebėjau, ai, dar miego labai noriu, bet kiekvieną pavasarį taip būna. Dabar tik 9 DPO, tai testukui kaip ir anksti ax.gif
Kai pasakiau tai mamai, tai ji iš kart paklausė - gal  jau pagaliau nestuke.gif , nes kai ji manęs laukėsi, pirmas požymis ir buvo - apsvaigimas. Ji nepamena, ar jai mmm vėlavo, ar ne. Tai gal sakau ir man pirmieji  nestuke.gif  požymiai pasireiškia pirmiau nei mmm lotuliukas.gif

pirmieji nėštumo požymiai gali pasireikšti labai anksti - kai tik pradeda gamintis nėštumo hormonas, po implantacijos (5-8 dpo) blush2.gif
mano pirmasis požymis 9 dpo buvo jautrumas kvapams - troleibuse užuodžiau kotletus blink.gif lotuliukas.gif ir nusprendžiau, kad reikia apsisioti kokį testą blush2.gif parodė vaiduoklį, bet norėdama įsitikinti, kad tai ne vaistų likučiai, tą pačią dieną pridaviau kraują - atsakymas buvo 15.
Atsakyti
Noriu pasiklausti, ar yra kam taip buvę? g.gif
Šis ciklas buvo trečias ciklas, kai gėriau Cl, 10 CD, sugėrus po dvi Cl tabletes 5 dienas iš eilės nebuvo jokių dominuojančių folikulų, gleivinė 8 mm Tai šį ciklą kaip ir nurašėm verysad.gif Šiandien jau 41 CD mmm nė kvapo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilaja: 13 kovo 2007 - 15:19
QUOTE(Gilaja @ 2007 03 13, 16:18)
Noriu pasiklausti, ar yra kam taip buvę?  g.gif
Šis ciklas buvo trečias ciklas, kai gėriau Cl, 10 CD, sugėrus po dvi Cl tabletes 5 dienas iš eilės nebuvo jokių dominuojančių folikulų, gleivinė 8 mm Tai šį ciklą kaip ir nurašėm  verysad.gif Šiandien jau 41 CD mmm nė kvapo  g.gif

Pala, pala, o kaip testukai ar HCG, nejaugi nieko nedarei, ar nieko gero nerodo blink.gif blink.gif
O gal O nevyko, tai ir mmm veluoja g.gif , gal pas gini nueik
Papildyta:
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 13, 10:48)

Gleivine gali Estrofemu pastorinti, arba stimuliuoti Cl.+ Gonal, mano t.p. i plonesne linkusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simutė: 13 kovo 2007 - 15:41
QUOTE(simutė @ 2007 03 13, 15:40)
Pala, pala, o kaip testukai ar HCG, nejaugi nieko nedarei, ar nieko gero nerodo blink.gif  blink.gif
O gal O nevyko, tai ir mmm veluoja g.gif , gal pas gini nueik

Simute, ačiū tau wub.gif Tu visad sureaguoji į mano klausimus wub.gif

Kol kas nesidariau nieko schmoll.gif nes netikiu, kad kas būtų...

Tai taip išeina, kad O vykti neturėjo, bent jau 10 CD darytas echo rodė...
Niu bandysiu ryt pasimatuoti BT, o tada žiūrėsiu...
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2007 03 13, 15:18)
Noriu pasiklausti, ar yra kam taip buvę?  g.gif
Šis ciklas buvo trečias ciklas, kai gėriau Cl, 10 CD, sugėrus po dvi Cl tabletes 5 dienas iš eilės nebuvo jokių dominuojančių folikulų, gleivinė 8 mm Tai šį ciklą kaip ir nurašėm  verysad.gif Šiandien jau 41 CD mmm nė kvapo  g.gif

mastau.gif tai gal pasitestuok?... nes arba cia nestuke.gif arba nebuvo O ir susibalamutino ciklas... unsure.gif
As irgi laukiu, kas bus su manim, nes gine sake negert Duph si men... tai galvoju, jei nebuvo O, tai kada mmm sulauksiu... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 13, 15:59)
mastau.gif tai gal pasitestuok?... nes arba cia  nestuke.gif arba nebuvo O ir susibalamutino ciklas...  unsure.gif
As irgi laukiu, kas bus su manim, nes gine sake negert Duph si men... tai galvoju, jei nebuvo O, tai kada mmm sulauksiu...  blink.gif

Amade, pasak mano ginio O būti ir neturėjo, mat mano organizmas nereagavo į CL. Todėl po 3 stimuliacijos nusprendėm sulaukti mmm ir keisti vaistus, nes mano ir yra problema - nevyksta O, o CL visiškai nepadeda tos problemos spręsti.

O ciklas, kad ir be O ilgiausias per 9 mėnesius yra buvęs 40 dienų, tai ir galvoju, kas čia dabar galėjo nutikt? g.gif Jaučiu, kad be ginio neišsiversiu g.gif

Kaip nervina ta nežinomybė, laukimas...Negali nieko net pasiplanuoti per tas nelemtas mmm doh.gif
Atsakyti