Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(Amade @ 2007 03 09, 15:24)
Sveikutes  mirksiukas.gif

Buvau siryt pas gine paziuret ar paaugo folikulai. Na, ugteleje, didziausi tokiu ismatavimu, vienas - 12x16.8 mm o kitas - 14.2x15.1 mm, ir dar keletas mazesniu, nors pirmadieni didziausi 2 buvo apie 10-11 mm ir jokiu maziuku...  blush2.gif Siandien 15 CD, jau kelinta diena raizo pilvai r sonus...  unsure.gif Gine sake, kad si men greiciausiai is ju nieko nesigaus, bet Duph liepe negerti, nes maza ka, gal jie sumastys dar ovuliuoti...  ax.gif Ir matuoju dar BT nuo antradienio... tai is jos dar biski kazka zinosiu...

Gal kas nors turi minciu ar tie folikulai pakankamo dydzio?... g.gif

labas merginos

kaip as jus suprantu drinks_cheers.gif
as tai zaidziausi kiekviena menesy net 2 metus
ir mums pavyko thumbup.gif nestuke.gif
visada budavo daug ir mazu folikulu,o ta menesi 1 folik. ir 14 diena jo ismatavimai apie 15 mm.
susileidom pregnili,ir darbavome...
bet as kazkaip labai neteikiau reiksmes ,nes jau buvau praradusi vilty kad uzkibs.
na ir ka ...ta diena kaip turejo prasideti menesines as pradejau teplioti ,tai pagalvojau kad prasidejo..
paskui vel sveru ir vel pateplioja.
pasidariau testuka o jis parode II . wub.gif
oi as kaip verkiau blink.gif is dziaugsm ir negaledama patiketi

bet nestumas tikrai ne is lengviausiu.Bet jis vistiek lauktas

Tad linkiu darbuotis,ir nenuleisti ranku. tongue.gif tongue.gif

bet reikia gero specelisto prieziuros ,nes su tais vaistukais nejuokai
Atsakyti
sveikos, vakar dar ziurinejau echo nuotraukas ir gimdos nuotraukoje radau pazymeta gleivine 7.5 mm jei gerai suprantu... Bet vakar gine skubejo, tai siuo klausimu niekoirnepasake... blush2.gif Gal jus galit pasakyt 7.5 mm teikia vilciu, kad O bus? g.gif
Atsakyti
o ir gleivines dydis nesusije dalykai. o siaip tai 7 mm tai mazoka gelivine, net ir folikuliuko uzkibimui:( bet clo visuomet plonina gleivine
Atsakyti
o 12 mm gleivine gerai ar irgi mazoka? kokia yra optimali?
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2007 03 11, 19:40)
o 12 mm gleivine gerai ar irgi mazoka

labai gerai smile.gif
Atsakyti
karsta.gif aciu dievui nors kazkas pas mane gerai
Atsakyti
Bet kaip man pilva raizo... blink.gif ir siryt BT pakilo... aisku, ziuresiu, ar cia ne siaip vienadienis pakilimas... blush2.gif Bet labai noreciau tiketi, kad bent jau O ivyko...
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. Mano žinios šituose reikaluose- labai paviršutiniškos, todėl laukiu jūsų patarimų. Skatinausi clost+ovitrelle ir 25 c.d. testas pagaliau parodė II. Nors specas ir neskyrė duphaston (sako gleivinė gera- nėr čia ko), bet taip laukiu aš to leliaus, kad nusprendžiau nerizikuoti ir savavališkai pradėjau gerti. Džiaugiausi džiaugiausi, kol 31 c.d. pradėjo teplioti cry.gif. Nulėkiau pas specą, echo nieko nesimatė, nusiuntė darytis HCG, kuris- 0,5. Specas telefonu pasakė, kad pagal rezultatus nėštumo net ir nebuvo !!!!??? g.gif Kažkaip nenoriu tikėti, nes per du metus aš tiek tų neigiamų testų mačiau, kad šito niekaip negalėjau kaip nors kitaip interpretuoti...net ir pykinti buvo pradėję...ir po kokių 5 d. nuo ovuliacijos nežymiai patepliojo (vaisiaus implantacija?)...Tai dabar ir nebežinau ar buvau nestuke.gif , ar ne...
Gal kas žinote per kiek laiko nuo "atsikabinimo" nukrenta HCG? Ar galėjo būti taip, kad "atsikabino" iš karto po testo parodymų ir per 6 d. to HCG neliko?? O gal čia duphastonas kokią nors įtaką HCG turėjo...
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2007 03 10, 17:09)
o ir gleivines dydis nesusije dalykai.  o siaip tai 7 mm tai mazoka gelivine, net ir folikuliuko uzkibimui:( bet clo visuomet plonina gleivine

clost. plonina gleivinę blink.gif doh.gif
Atsakyti
burundu, tau ovitrelle likucius tas nestumo testas rode... tikiuosi, kad pasiseks kita kart;)
Atsakyti
QUOTE(nikata @ 2007 03 12, 09:38)
burundu, tau  ovitrelle likucius tas nestumo testas rode... tikiuosi, kad pasiseks kita kart;)

pritariu - greičiausiai taip ir buvo.

dėl hcg kritimo - kai kurie testai fiksuoja hcg nuo 14-20 vnt. - tiek gali nukristi iki sekančios dienos, o per kelias dienas gali nukristi ir didesnis hcg.

Diufastonas niekaip neįtakoja hcg.
Atsakyti
sveikos mergaites.....

as tai vis dar su tais grybais kariauju.... jau nervina. uzsirasiau ryt darytis gimdos foto... ir nulekiau pasidaryti MSL. tai sako grybuku yra. israse lomexin 3 dienom ir sako kad turtetu leisti darytis gimdos foto.... gal kas esate extra naudoje tuos vaistus ir ar tikrai isnyksta tie grybai per tris dienas? tikiuosi manes is vilniaus neparsius atgal i siaulius nepadare foto sad.gif labai to tikiuosi... noriu kuo greiciau i prieki judeti unsure.gif
Atsakyti