QUOTE(Amade @ 2007 03 09, 15:24)
Sveikutes
Buvau siryt pas gine paziuret ar paaugo folikulai. Na, ugteleje, didziausi tokiu ismatavimu, vienas - 12x16.8 mm o kitas - 14.2x15.1 mm, ir dar keletas mazesniu, nors pirmadieni didziausi 2 buvo apie 10-11 mm ir jokiu maziuku... Siandien 15 CD, jau kelinta diena raizo pilvai r sonus... Gine sake, kad si men greiciausiai is ju nieko nesigaus, bet Duph liepe negerti, nes maza ka, gal jie sumastys dar ovuliuoti... Ir matuoju dar BT nuo antradienio... tai is jos dar biski kazka zinosiu...
Gal kas nors turi minciu ar tie folikulai pakankamo dydzio?...
Buvau siryt pas gine paziuret ar paaugo folikulai. Na, ugteleje, didziausi tokiu ismatavimu, vienas - 12x16.8 mm o kitas - 14.2x15.1 mm, ir dar keletas mazesniu, nors pirmadieni didziausi 2 buvo apie 10-11 mm ir jokiu maziuku... Siandien 15 CD, jau kelinta diena raizo pilvai r sonus... Gine sake, kad si men greiciausiai is ju nieko nesigaus, bet Duph liepe negerti, nes maza ka, gal jie sumastys dar ovuliuoti... Ir matuoju dar BT nuo antradienio... tai is jos dar biski kazka zinosiu...
Gal kas nors turi minciu ar tie folikulai pakankamo dydzio?...
labas merginos
kaip as jus suprantu
as tai zaidziausi kiekviena menesy net 2 metus
ir mums pavyko
visada budavo daug ir mazu folikulu,o ta menesi 1 folik. ir 14 diena jo ismatavimai apie 15 mm.
susileidom pregnili,ir darbavome...
bet as kazkaip labai neteikiau reiksmes ,nes jau buvau praradusi vilty kad uzkibs.
na ir ka ...ta diena kaip turejo prasideti menesines as pradejau teplioti ,tai pagalvojau kad prasidejo..
paskui vel sveru ir vel pateplioja.
pasidariau testuka o jis parode II .
oi as kaip verkiau is dziaugsm ir negaledama patiketi
bet nestumas tikrai ne is lengviausiu.Bet jis vistiek lauktas
Tad linkiu darbuotis,ir nenuleisti ranku.
bet reikia gero specelisto prieziuros ,nes su tais vaistukais nejuokai