QUOTE(agnesse @ 2007 03 08, 15:12)
Tos cistos per mmm pačios susprogsta, kartais reikia 2 ciklų. Tai 2-5 c.d. kai nueisi echo, tau ir pasakys, ar jų yra, ar ne. Jei ras, tai paskirs KT, manau, bet tą ciklą jokių stimuliacijų tau nedarys, o jei nieko neras, kas ir tikėtina, tai vėl viskas iš naujo . O kai cistos susidaro, tai prieš mmm labai skauda pilvą , ir bent man mmm užtrunka.
Na, o man pavyzdžiui, po Ovitrelio susileidimo praėjus min 48 val. būtina apžiūra, man visada daro echo, ar įvyko O, jei ne, tai dar paskiria Ovitrelio ir tada tai visada įvyksta O. Vienu žodžiu, manęs ginis niekada nepaleidžia, jei neįsitikina, kad visi folikulai ovuliavo . Už tai aš jį labai gerbiu ir pasitikiu, nors finansiškai tai nukenčiu labai
Tikėkimės, kad viskas tau bus gerai
Na, o man pavyzdžiui, po Ovitrelio susileidimo praėjus min 48 val. būtina apžiūra, man visada daro echo, ar įvyko O, jei ne, tai dar paskiria Ovitrelio ir tada tai visada įvyksta O. Vienu žodžiu, manęs ginis niekada nepaleidžia, jei neįsitikina, kad visi folikulai ovuliavo . Už tai aš jį labai gerbiu ir pasitikiu, nors finansiškai tai nukenčiu labai
Tikėkimės, kad viskas tau bus gerai
Žodžiu,lauksiu mmm ir vizito pas ginę