Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(Minutėlė @ 2007 03 06, 21:53)
O man atrodo kad clost. išstimuliuoti folikulai yra tušti( dažniausiai). Gal aš klystu. Aš kalbu tik iš savo patirties.

o iš kur tu žinai? tai patikrinti galima tik per IVF.
Atsakyti
O man atrodo kad clost. išstimuliuoti folikulai yra tušti( dažniausiai). Gal aš klystu. Aš kalbu tik iš savo patirties.

Bet kokia tada prasme butu stimuliuoti?? unsure.gif mastau.gif
Atsakyti
O dar ir taip gali būti, kad išstimuliuoti folikulai būna tušti doh.gif doh.gif . O tai kai daro echo to tikrai nemato g.gif ?
Atsakyti
sveikos, visai negaliu ikist nosies per darbus... blush2.gif
Man nuo vakar vakaro pilvukas kairej pusej burbuliuoja...blink.gif na, kaip per mmm ir panasiai... Beje, toje puseje ir buvom rade 11 mm folikula... Tai mb sako ''gal vis dar auga folikulai'' hihihi.gif Ziuriu, kad MB vis labiau domisi kaip ten tie folikulai auga... lotuliukas.gif

O dar nupirkau MB vitamino E ir dar kazkokiu vaistku, kur skatine spermiukus greiciau plaukt... blush2.gif

Atsakyti
tikrai nemato 4u.gif

QUOTE(agnesse @ 2007 03 07, 14:08)
O dar ir taip gali būti, kad išstimuliuoti folikulai būna tušti doh.gif  doh.gif . O tai kai daro echo to tikrai nemato g.gif ?

Atsakyti
man skyre 5d. clost po viena tablete, folikulai neuzaugo verysad.gif tai skyre dar dvi dienas po 2 tabletes clost. eisiu ziuret rytoj
keista, man pasake, kad mano situacijoj PKS clost. yra pirmas vaistas, maziausiai kenkiantis, tai kaip is tikruju - gonalis maziau kenkia ar clostylbegitas? unsure.gif
skaciau, kad clost yra jau pasenes, su juo reciau pastojama ...

Amade, o kokie vitaminai gali pagreitinti spermiukus?
Atsakyti
QUOTE(lucky_star @ 2007 03 07, 14:42)
man skyre 5d. clost po viena tablete, folikulai neuzaugo verysad.gif tai skyre dar dvi dienas po 2 tabletes clost. eisiu ziuret rytoj
keista, man pasake, kad mano situacijoj PKS clost. yra pirmas vaistas, maziausiai kenkiantis, tai kaip is tikruju - gonalis maziau kenkia ar clostylbegitas?  unsure.gif

Man irgi nelabai auga tie folikulai, bet papildomai si cikla neliepe gert clost. unsure.gif Sake, gal dar per kelias dienas paaugs, bet as jauciu, kad jie nepaaugs... schmoll.gif schmoll.gif Ir kita cikla po 2 tabl gersiu...

del spermiuku gerinimo, tai sake pagert Tribestan (uz 60 tableciu apie 70lt), cia gal labiau vaistukas. Ir dar vit.E vyrui...
Atsakyti
QUOTE(lucky_star @ 2007 03 07, 15:42)
keista, man pasake, kad mano situacijoj PKS clost. yra pirmas vaistas, maziausiai kenkiantis, tai kaip is tikruju - gonalis maziau kenkia ar clostylbegitas?  unsure.gif

Clostilbegyt yra sintetinis praparatas, o gonalis - natūralus, bet iš genetiškai modifikuotų žiurkių išgaunamas biggrin.gif , tai nežinau kuris daugiau kenkia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 07, 14:37)
sveikos, visai negaliu ikist nosies per darbus...  blush2.gif
Man nuo vakar vakaro pilvukas kairej pusej burbuliuoja...blink.gif na, kaip per mmm ir panasiai...  Beje, toje puseje ir buvom rade 11 mm folikula...  Tai mb sako ''gal vis dar auga folikulai'' hihihi.gif  Ziuriu, kad MB vis labiau domisi kaip ten tie folikulai auga...  lotuliukas.gif

O dar nupirkau MB vitamino E ir dar kazkokiu vaistku, kur skatine spermiukus greiciau plaukt...  blush2.gif

Cia truputi ne i sia tema paklausiu, bet gal labai nesupyksit. 4u.gif
O kokius konkreciai vit.E vyrui pirkti? Kiek esu girdejusi tik kapsulemis dabar yra, o tabletemis geriau, bet nebera. Cia ne koki viaminu kompleksa pirkai? g.gif Ir kiek kainavo? blush2.gif Tribestana jau gal puse metu gerem, bet poveikio - 0. Aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 03 07, 15:55)
Cia truputi ne i sia tema paklausiu, bet gal labai nesupyksit. 4u.gif
O kokius konkreciai vit.E vyrui pirkti? Kiek esu girdejusi tik kapsulemis dabar yra, o tabletemis geriau, bet nebera. Cia ne koki viaminu kompleksa pirkai?  g.gif  Ir kiek kainavo?  blush2.gif Tribestana jau gal puse metu gerem, bet poveikio - 0. Aciu labai.

as net nezinau, vit.E pirkau tokiom kapsulem... raudonos kazkokios blush2.gif apie 15 Lt 30 kapsuliu...
O Tribestan neveike tavo vyriskio? blink.gif Na, mums sake, kad MB nera jau labai blogai, spermiuku pas ji labai daug, tik tiek kad greitu 10%, letu 32%, bendras kaip ir normalus procentas, bet noretusi, kad greituku daugiau butu ax.gif
Atsakyti

Kiek teko girdeti laimingu istoriju, pridejus truputi Gonalio prie Cl., sekme aplankydavo daug dazniau, negu geriant tik viena Cl. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 07, 16:57)
O Tribestan neveike tavo vyriskio?  blink.gif

o kodėl tai tave taip stebina? juk tai paprasčiausias maisto papildas (o ne vaistukas, kaip tu pavadinai), beje, dar ir labai brangus, turint omeny kad tos dėžutės už septyniasdešimt litų užtenka tik dviem savaitėm doh.gif turbūt stipriai nenustebtum, jei išgėrus ramunėlių arbatos nepasijustum geriau? tai ir čia tas pats.... maniškiui irgi nė velnio nepadėjo. Stebuklu greičiau reik laikyt tuos atvejus kai padeda, nes tokių gerokai mažiau. Ir tai dar klausimas, ar tikrai to tribestano dėka pagerėja, ar tiesiog sutapimas, gal tiesiog tuo pat metu vyras meta rūkyt ar atsigauna po kokių antibiotikų, ar šiaip baigia kokį streso periodą, o pagerėjimas sutampa su tribestano gėrimu g.gif
Atsakyti