Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(Amade @ 2007 03 05, 14:36)
Labukas, na, sestadieni baigiau gert Clost. jau nuo penktadienio maudzia pilva, sestadieni vakare tai kaip reikalas kairiam sone sugriebe buvo  blink.gif
Siandien einu pas gine ziuret, kaip tie mano folikuliukai gyvena  mirksiukas.gif Tikiuosi, rupuziukai auga...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dar MB siandien savo spermiukus nunes istirt, tai zinosim, gal bent pas ji viskas ok...

Tai mes ryt abi naujienas pranešim bigsmile.gif , o gal tu ir šiandien suspėsi, nes aš tai vėlai grįšiu, o namie neto nėra ax.gif
Sekmės tau 4u.gif
Ir aš labai viliuosi, kad pas mane O bus įvykus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 03 05, 14:03)
Tai mes ryt abi naujienas pranešim bigsmile.gif , o gal tu ir šiandien suspėsi, nes aš tai vėlai grįšiu, o namie neto nėra ax.gif
Sekmės tau 4u.gif
Ir aš labai viliuosi, kad pas mane O bus įvykus ax.gif

as eisiu po darbo, o namuose net'o neturiu, taip kad is manes naujieneles irgi tik rytoj... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 05, 15:22)
as eisiu po darbo, o namuose net'o neturiu, taip kad is manes naujieneles irgi tik rytoj...  ax.gif

Sėkmės jums. Beje, praskaičiau aš iš kur tu ir kur gydaisi? Mat mums spermogramą ir reikia daryt...tai išsiklausinėčiau iš patyrusių blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 05 kovo 2007 - 16:57
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 05, 16:56)
Sėkmės jums. Beje, praskaičiau aš iš kur tu ir kur gydaisi? Mat mums spermogramą ir reikia daryt...tai išsiklausinėčiau iš patyrusių blush2.gif  tongue.gif

Sveikutes, kazko tais depresiukas man... Na, vyro spermiukai tai puse velnio. Neblizgantys, bet pagers vitaminuku ir lakstys kaip pasele hihihi.gif

O va, mano folikulai tai oziuoti kaip velniai. vakar buvo 11 CD, radom viena folikula 11.3 mm bash.gif: Nu nenori augti nors tu ka. Ir dar jis isitaises kiausides centre, o ne pavirsiuje. Eisiu penktadieni ziuret, ar jis auga bent kiek... Labai susinervinau, biski pazliumbiau cray.gif ...

Tarskaliuk, mes vaikstom i Fama Bona, Islandijos plente pas Butylkina mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės visos 4u.gif
tai ir aš savo naujienas pranešu ax.gif Pas mane viskas čiki thumbup.gif , O jau įvykusi, tai džiaugiuosi, kad daugiau vaistų nereikia, tik gleivinė dar ne tokia stora, tai išrašė dar Duph ir dabar laukiam 15 dienų ax.gif . Kitą ciklą vėl su gonaliu bandysim, jei šis nepavyks, bet taip tyliai tikiuosi, kad šis ciklas bus sėkmingas ax.gif blush2.gif , nes dar ir vakare užtvirtinom ax.gif
Tai dabar laukiu II biggrin.gif
Atsakyti
Labas mergaites.....
Taip Amade...jums svarbiausia nusiraminti mirksiukas.gif ,zinau pagal save,jei stresuosit...nieko nebus schmoll.gif Reikia save laikyti rankose ir tiketi bet tyliai kad viskas bus gerai!!!!!!As jus visas tyliai palaikau!!!!! 4u.gif
Agnesse mano mieloji,saunu girdeti tokias geras naujienas!!! thumbup.gif 4u.gif jus irgi tyliai tikekit ir visada sau kartokit kad jei ne dabar tai veliau..... ax.gif viskas bus gerai!!!
As jus visas palaikau ir myliu..... wub.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiuks tau Kapril labai už palaikymą wub.gif wub.gif
Amade, o pa tave folikulai neauga su clost., ar su gonaliu. Jei su clost., tai gal kitą ciklą ar dar šį tau skirs gonalio, nes jis natūralus ir su juo geriau stimuliuojasi. Nors aišku, jis ir ne pigus ax.gif
Jei šį ciklą man nepavyks, tai kitą ciklą mane vėl stimuliuos su gonaliu. Paklausiau ginio, ar man neskirs clost., tai jis atsakė, kad clost. neduoda tokio rezultato kurio mes tikimės. Tai nesupratau, ar jis turėjo mano atvejį, ar apskritai g.gif . Nors pas mane visada stimuliacija puikiai vyko su clost. 1 tablete ir gleivinė iki 14 c.d. atsistatydavo. Faktas tas, kad gonalis geriau, mažiau kenkiama organizmui.
Ir man dar tokia mintis šovė, tik prašau nepulkit manęs ,jei nusišnekėsiu blush2.gif ax.gif MAN ATRODO, kad GAL clost. sustimuliuotų folikulų sienelė būna tvirtesnė ir spermatozoidai negali pro ją prasiskverbti, t.y. juose esantis fermentas per silpnas tokiai storai sienelei įveikti g.gif . Čia mano pamąstymai, gal kas galit paneigti, ar patvirtinti mano spėjimus. ax.gif
Atsakyti
[quote=agnesse,2007 03 06, 10:52]
Ačiuks tau Kapril labai už palaikymą wub.gif wub.gif

Nera uz ka brangioji mano....man malonu kad jums yra gerai... wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 03 06, 10:59)
Sveikutės visos 4u.gif
tai ir aš savo naujienas pranešu ax.gif  Pas mane viskas čiki thumbup.gif , O jau įvykusi, tai džiaugiuosi, kad daugiau vaistų nereikia, tik gleivinė dar ne tokia stora, tai išrašė dar Duph ir dabar laukiam 15 dienų ax.gif . Kitą ciklą vėl su gonaliu bandysim, jei šis nepavyks, bet taip tyliai tikiuosi, kad šis ciklas bus sėkmingas ax.gif  blush2.gif , nes dar ir vakare užtvirtinom ax.gif
Tai dabar laukiu II biggrin.gif

mastau.gif o Gonalis skaitosi prie stipresniu vaistu? Nes man gine minejo, kad pradedam nuo svelniausio varianto ir kad tu stimuliuojanciu yra ir stipresniu ar kazkas tokio... g.gif
Atsakyti
Aš norėčiau paklausti ar Clostylbegyt'as aukština FSH?
Atsakyti
QUOTE(pora @ 2007 03 06, 20:09)
Aš norėčiau paklausti ar Clostylbegyt'as aukština FSH?

ne
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 03 06, 12:52)

Ir man dar tokia mintis šovė, tik prašau nepulkit manęs ,jei nusišnekėsiu blush2.gif  ax.gif  MAN ATRODO, kad GAL clost. sustimuliuotų folikulų sienelė būna tvirtesnė ir spermatozoidai negali pro ją prasiskverbti, t.y. juose esantis fermentas per silpnas tokiai storai sienelei įveikti g.gif . Čia mano pamąstymai, gal kas galit paneigti, ar patvirtinti mano spėjimus. ax.gif

O man atrodo kad clost. išstimuliuoti folikulai yra tušti( dažniausiai). Gal aš klystu. Aš kalbu tik iš savo patirties.
Atsakyti