Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 02, 13:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na žiūrėsiu kaip man seksis ax.gif 13c.d. važiuoju  vėl žiūrėti į Kauną kas darosi pas mane.
Papildyta:
Sėkmės, Godulia,  4u.gif  na, mes laukiame ne taip ir ilgai ir jauni esame labai, tačiau gyd. vis sako: "taupant laiką" na, gal čia dėl to, jog iš kito miesto važinėtis tenka, o ir procesas, manau, gali užtrukti.

Aisku, tarskaliuk, kad niekad nezinosi keik tam prireiks laiko... pradejau laukti nuo 24 metu, stai jau 27 o dar nieko. o taip svajojau iki 30 jau du turet smile.gif
o gal dar ir pavyks smile.gif
Sekmes ir tau auginant folikuliukus! lai subresta koks grazuolis ir pagaliau pradziugina II juosteles smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 03 02, 13:43)
Aisku, tarskaliuk, kad niekad nezinosi keik tam prireiks laiko... pradejau laukti nuo 24 metu, stai jau 27 o dar nieko. o taip svajojau iki 30 jau du turet smile.gif
o gal dar ir pavyks smile.gif
Sekmes ir tau auginant folikuliukus! lai subresta koks grazuolis ir pagaliau pradziugina II juosteles smile.gif 4u.gif

Tave taip pat. 4u.gif wub.gif ačiū.
Atsakyti
Merginos, o jūs turit kokią statistiką (kaip IUI ar IVF temose) - kiek laimingųjų pastojo po stimuliacijų, nenaudojant IUI ar IVF?

Aš vėl stoviu prieš pasirinkimą smile.gif
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(Kojines2 @ 2007 03 02, 17:07)
Merginos, o jūs turit kokią statistiką (kaip IUI ar IVF temose) - kiek laimingųjų pastojo po stimuliacijų, nenaudojant IUI ar IVF?

Statistikos nera, ir pastojusiu nera, arba nesigiria, sitam skyrelyje naujienu jokiu
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2007 03 02, 16:07)

Kojinės, atsiprašau kad kišuosi, bet jei vyro sperma gera, manau tau verta bandyt stimuliacijas 4u.gif
Atsakyti

aš pastojau du kartus iš eilės, per savo pirmąją stimuliaciją (nesivystantis) ir antrąją - Kristijonas wub.gif
Pritariu Mijai, jei grikiai geri, verta bandyti - luolab jau buvai pastojusi, reiškia vyro sperma geba apvaisinti, reikia tik ovuliacijos mirksiukas.gif
Atsakyti

Nugi aš aš 000189.gif
Atsakyti

Man nepavyko, nes kiausintakiu problemos schmoll.gif
Atsakyti

As pazystu tikrai ne viena, kuri tokiu budu pastojo, pas K.. Na ir as viena is tu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sim-a @ 2007 03 05, 10:51)
As pazystu tikrai ne viena, kuri tokiu budu pastojo, pas K.. Na ir as viena is tu... 4u.gif

Tikiuosi aš sekanti būsiu K... pacientė su rezultatais ax.gif ax.gif
Tai va, aš penktadienį buvai pas K.,kaip jau rašiau, šis ciklas lyg ir buvo nurašytas, nes 6 c.d. gleivinė buvo vos 2mm, o 2 folikulai buvo neįsitempę ir turėjo sunykti. Bet pasirodo, kad ne viskas taip blogai rolleyes.gif 13 c.d. gleivinė atsitatė iki 9mm, dešinėj pusėj subrendo neblogas folikulas 16,7mm. Tai gavau susileisti gonalio + ovitrelį. Šiandien einu žiūrėt, kas įvyko ax.gif . Tik atsikėliau ir taip maudė dešinį šoną, kaip tik po ovitrelio buvo praėjusios 36 val., gal sakau O kaip tik buvo, o mes ryte nieko nedarėm blush2.gif , tik vakare blush2.gif . Ar ne per vėlu, jei mes vakare dar smileysex.gif , nes su grikiais pas mus viskas OK.
Na, kai nueisiu pas ginį, paklausiu jo ax.gif
Atsakyti

as irgi atsistojau i si kelia, labai tikiuosi, kad nereikes ilgai laukti rezultatu, nors is tikruju kaip bus tik dievas zino..
dabar mano pirmoji stimuliacija su clostylbegitu, nuo vaikystes turiu PKS, po KT nutraukimo sprogdinom folikulus ovitreliu, graziai suovuliavo, bet nepastojau, pasidarem spermograma - A+B aktyvumas tik 29%, is kuriu visi yra B verysad.gif .
ziuresim ar duos kokiu rezultatu stimuliacija turint tokia sperma.. Kai moteris turi problemu, viska gali koreguoti, o jau su vyrais beveik nieko nebepakeisi, musu atveju abudu turim nukrypimu
Atsakyti
QUOTE(lucky_star @ 2007 03 05, 10:07)
as irgi atsistojau i si kelia, labai tikiuosi, kad nereikes ilgai laukti rezultatu, nors is tikruju kaip bus tik dievas zino..
dabar mano pirmoji stimuliacija su clostylbegitu, nuo vaikystes turiu PKS, po KT nutraukimo sprogdinom folikulus ovitreliu, graziai suovuliavo, bet nepastojau, pasidarem spermograma - A+B aktyvumas tik 29%, is kuriu visi yra B  verysad.gif .
ziuresim ar duos kokiu rezultatu stimuliacija turint tokia sperma.. Kai moteris turi problemu, viska gali koreguoti, o jau su vyrais beveik nieko nebepakeisi, musu atveju abudu turim nukrypimu

Labukas, na, sestadieni baigiau gert Clost. jau nuo penktadienio maudzia pilva, sestadieni vakare tai kaip reikalas kairiam sone sugriebe buvo blink.gif
Siandien einu pas gine ziuret, kaip tie mano folikuliukai gyvena mirksiukas.gif Tikiuosi, rupuziukai auga... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar MB siandien savo spermiukus nunes istirt, tai zinosim, gal bent pas ji viskas ok...
Atsakyti