as tai 11 ciklo diena pradejau jausti maudima pilvo apacioj, tai tikrai supratau, kad "auginu"
NORIU LELIAUS!!!!!
vis buriu... buriu... kuciu nakti sapnavau, kad leliuka radau, tai gal tikrai siemet rasiu? :
kai pagalvoji, tai is kur zinot, kur teisybe siam pasaulyje, tiek cia musu daug trokstanciu tapti mamomis, turinciu ka pasiulyti mazyliams, o jie mat oziuojasi ir nesiskubina..
HRRRRR!!!
QUOTE(godulia @ 2007 03 01, 12:57)
as tai 11 ciklo diena pradejau jausti maudima pilvo apacioj, tai tikrai supratau, kad "auginu"
NORIU LELIAUS!!!!!
vis buriu... buriu... kuciu nakti sapnavau, kad leliuka radau, tai gal tikrai siemet rasiu? :
kai pagalvoji, tai is kur zinot, kur teisybe siam pasaulyje, tiek cia musu daug trokstanciu tapti mamomis, turinciu ka pasiulyti mazyliams, o jie mat oziuojasi ir nesiskubina..
HRRRRR!!!
NORIU LELIAUS!!!!!
HRRRRR!!!
as praeita sav sapnavau, kad ir tuoj gimdysiu... Nu, galvoju, gal uzkibau, ir sekancia diena bac ir mmm parejo
As jau nesigilinu i pojucius ir sapnus, nes cia psichika jau sugedus
QUOTE(Amade @ 2007 03 01, 14:22)
as praeita sav sapnavau, kad ir tuoj gimdysiu... Nu, galvoju, gal uzkibau, ir sekancia diena bac ir mmm parejo
teisingai tu sakai, visi sapnai, burtai ir "zenklai" jau nebeveza..
kiek sykiu jau gyvenau "nestumu".. uztenka
prisipazinsiu, siandien darbe niekaip nesusikaupiu pradet darbus dirbt, o jau darbo diena beveik baigiasi. nenormali as juk vis viena uz mane niekas nepadarys...
prasinesk kiek priaugunsi, o as penktadieni vel eisiu echo, paziures, kaip ten tusinasi kruva isstimuliuotu folikulu
QUOTE(godulia @ 2007 03 01, 14:13)
teisingai tu sakai, visi sapnai, burtai ir "zenklai" jau nebeveza..
prisipazinsiu, siandien darbe niekaip nesusikaupiu pradet darbus dirbt, o jau darbo diena beveik baigiasi. nenormali as juk vis viena uz mane niekas nepadarys...
prasinesk kiek priaugunsi, o as penktadieni vel eisiu echo, paziures, kaip ten tusinasi kruva isstimuliuotu folikulu
nebeveza jokia intuicija, sapnai ir viltys, nes pagal juos, tai as kiekviena men esu
nu as laukiu nesulaukiu suzinot, ar ten auga kazkas. Bet Clost. itariu, kad veikia mano psichika. ryte apbambejau kolege, dabar su kita susiriejau (nu ji siaip dunduke ) ir siaip pastebejau, kad labai jautreju
dar atejo klausimas apie stimuliacijas... klausykit, o negali atsitikti toks dalykas, kad O ivyksta begeriant Clost? Ta prasme, tu 5 dienu begyje? nezinau, kazkaip atejo tokia mintis...
QUOTE(Amade @ 2007 03 01, 16:43)
dar atejo klausimas apie stimuliacijas... klausykit, o negali atsitikti toks dalykas, kad O ivyksta begeriant Clost? Ta prasme, tu 5 dienu begyje? nezinau, kazkaip atejo tokia mintis...
ne, negali.
cia ziuriu visos eina ir eina pas gyd? kokios jusu darbo valandos? mano darbas prakeiktas - nera kada gydytis....
Sveikos merginos, jungiuosi aš prie jūsų. Man PKS, šiandien man skyrė clost. 5c.d. ir 5 tabletes. O kai nuvažiuosiu kitą syk apžiūrės ir visiškai visus tyrimus darys. Sakė gyd., kad organizams gali nesureaguoti į šį vaistą ir teigė, jog gali sureaguoti įvairiai: pykinimas ar pan. Ar patyrėte ką nors tokio?
taigi pabandymui be gimdos foto ir vyro tyrimų vieną mėn, skyrė., kad negaišti laiko, kol vėl atvažiuosim.
Gal galėtumėte bendrais bruožais papasakoti kas, kaip su šiuo vaistu
taigi pabandymui be gimdos foto ir vyro tyrimų vieną mėn, skyrė., kad negaišti laiko, kol vėl atvažiuosim.
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 01, 22:11)
Sveikos merginos, jungiuosi aš prie jūsų. Man PKS, šiandien man skyrė clost. 5c.d. ir 5 tabletes. O kai nuvažiuosiu kitą syk apžiūrės ir visiškai visus tyrimus darys. Sakė gyd., kad organizams gali nesureaguoti į šį vaistą ir teigė, jog gali sureaguoti įvairiai: pykinimas ar pan. Ar patyrėte ką nors tokio?
Man siandien bus 4 diena kai geriu clost. pasaliniu poveikiu nelabai jauciu. Na, biski irzlesne - piktesne esu. Bet gal cia siaip tik priskiriu kalte clost.
QUOTE(Amade @ 2007 03 02, 11:10)
Man siandien bus 4 diena kai geriu clost. pasaliniu poveikiu nelabai jauciu. Na, biski irzlesne - piktesne esu. Bet gal cia siaip tik priskiriu kalte clost.
ujei, jei dar irzlumo atsiras - vyras sakė narvą teks pirkt na, svarbiausia, kad organizams sureaguotų į clost. gal žinot, kokia tikimybė gerų rezultatų?
QUOTE(Amade @ 2007 03 02, 11:10)
Na as pirma menesi geriau po 1 tabl per diena, o antra jau po dvi, tai jokio salutinio juntamo poveikio nebuvo, tik apie 11 ciklo diena pradedu jausti maudima pilvo apacioj- folikulai auga
si menesi priauginau visa kruva, virs desimt, ar tai reiskia, kad imanoma susilaukt 10 vaiku?
Papildyta:
man ir po pirmos stimuliacijos issistimuliavo 1 kiausinelis, nors deriau tiek pat, kiek ir tu, tarskaliuk
Papildyta:
visada tikimybe tikriausiai 50 ant 50..
man pirma menesiuka po laparoskopijos neuzkibo, po pirmos stimuliacijos neuzkibo, dabar gavosi hiperstimuliacija (per daug kiausineliu subrendo) tai nezinau kaip cia bus... sako daznai po hiperstimuliacijos buna vaisingas ciklas.... kad tik greiciau... 3 metai laukimo kaip nekaip...
QUOTE(godulia @ 2007 03 02, 13:33)
Na as pirma menesi geriau po 1 tabl per diena, o antra jau po dvi, tai jokio salutinio juntamo poveikio nebuvo, tik apie 11 ciklo diena pradedu jausti maudima pilvo apacioj- folikulai auga
si menesi priauginau visa kruva, virs desimt, ar tai reiskia, kad imanoma susilaukt 10 vaiku?
Papildyta:
man ir po pirmos stimuliacijos issistimuliavo 1 kiausinelis, nors deriau tiek pat, kiek ir tu, tarskaliuk
Papildyta:
Na žiūrėsiu kaip man seksis 13c.d. važiuoju vėl žiūrėti į Kauną kas darosi pas mane.
Papildyta:
Sėkmės, Godulia, na, mes laukiame ne taip ir ilgai ir jauni esame labai, tačiau gyd. vis sako: "taupant laiką" na, gal čia dėl to, jog iš kito miesto važinėtis tenka, o ir procesas, manau, gali užtrukti.