Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(Amade @ 2007 02 27, 08:56)
man jokios gimdos nuotraukos nedare. as pries metus turejau nesivystanti... Man net sake, kad kol kas ir hormonu nesitirt, bet vakar vel klausiau, tai dave siuntima pasidaryt tuos visus tyrimus...  unsure.gif Tai as net nezinau, cia arba nuo gines priklauso arba nezinau...

Man hormonus išsitirti liepė. Bet va nuotraukos neminojo. Gal kadangi buvau pastojusi natūraliai iš pirmo sykio, tai daroma prielaida, kad viskas su kiaušintakiais tvarkoje.... Kaip ir tau Amade nesivystantis ir man buvo... tai gal todėl ir man neminėjo nuotraukos.... nes pastojimas buvo, ir jokiu inetrevencijų daugiau be to nesu turėjusi... g.gif Nes gydytoja paminėjo, kad jei pastojai greit, vadinasi vyro sperma matyt gera, ir jei uždegimu ir jokiu komplikacijų po abrazijos nebuvo, galima bus paskatinti ovuliacija po hormonų atsakymų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cvietočik: 28 vasario 2007 - 11:45
QUOTE(Minutėlė @ 2007 02 27, 19:13)
Aš taip pat dariau stimuliacijas be hormonų tyrimo. Galvojau apsieisiu. Bet po 3 nepasisekusių pastojimų žadu pasidaryti bent tuos tyrimus kurie reikalingi nėštumui palaikyti. Nes baisu yra nepastoti, bet dar baisiau prarasti. Man kiekvienu sykiu apvaisindavo 2 folikulus. Tai įsivaizduok kaip reikia jaustis.

blink.gif blink.gif nu as pasidariau tuos hormonu tyrimus, detaliau aptarsim su gine pirmadieni, o vakar sake, kad galiu clost. gert. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 02 28, 10:46)
blink.gif  blink.gif nu as pasidariau tuos hormonu tyrimus, detaliau aptarsim su gine pirmadieni, o vakar sake, kad galiu clost. gert.  unsure.gif

Tai šaunu..... Tai ir gerk.... 4u.gif
O kiek tas clost. kainuoja.... Ir kiek gerti reikia ir nuo kada.....? aš visai žalia dar tame reikale...
Atsakyti
QUOTE(Cvietočik @ 2007 02 28, 11:51)
Tai šaunu..... Tai ir gerk.... 4u.gif 
O kiek tas clost. kainuoja.... Ir kiek  gerti reikia ir nuo kada.....? aš visai žalia dar tame reikale...

as Camelia vaistinej uz 10 tableciu sumokejau apie 52Lt. Si cikla gersiu 5 dienas po 1 tablete. O paskui, kaip suprantu, jei nepavyksta, gine gali skirti po 2 tabletes 5 dienas. Bet cia individualu, manau...
Atsakyti
sveikutes, man pirma menesi nuo 1 tableteles per diena issistimuliavo ir ovuliavo vienas kiausinelis, bet kazkodel si karta reikejo gerti po dvi.
siandien einu ziureti, ka uzauginau smile.gif
Atsakyti
Merginos vilnietes turiu 4 tabletes clostelbegito, jei kuriai reikia rasykit i az susitarsim kaip pasiimsit
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 02 28, 11:00)
as Camelia vaistinej uz 10 tableciu sumokejau apie 52Lt. Si cikla gersiu 5 dienas po 1 tablete. O paskui, kaip suprantu, jei nepavyksta, gine gali skirti po 2 tabletes 5 dienas. Bet cia individualu, manau...

Aišku .... ax.gif dėkui už info... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 02 28, 12:12)
sveikutes, man pirma menesi nuo 1 tableteles per diena issistimuliavo ir ovuliavo vienas kiausinelis, bet kazkodel si karta reikejo gerti po dvi.
siandien einu ziureti, ka uzauginau smile.gif

as info lapely paskaicius supratau, jei pirma cikla nepastojai po 1 tablete gerdama, tai antra jau 2 geri... ax.gif bet cia galbut irig individualiai skiria...
Papildyta:
mastau.gif dar klausimelis, kaip clost. reaguoja i alkoholi?... blush2.gif siandien per pietus maza cierkele ikalem brendziuko ir paskiau as blink.gif ups...
Atsakyti
Amade, manau, kad ta viena cierkele biggrin.gif nieko nepadarys, bet ziurek nepersistenk, juk niekada nezinai, kada mazulis nores uzkibti smile.gif

o mano vakarykstes naujienos tai tokios, kad nuo padvigubintos dozes clost man issistimuliavo per daug folikulu... vienoj pusej net septynis suskaiciavo, kitoj ar sesis, tiksliai net nezinau... bet tas ner gerai.. gydytoja sake, kad dabar nebegalesiu leistis ovitrelio, nes jei visi prades vienu metu sprogineti, bus daug kazkokio skyscio, o tas ner gerai.. tai dabar tiesiog palikom pilveli likimo valiai, zinoma, mane priziures, rytoj liepe pasidaryti E2 hormono tyrima...
ziuresim ir tikesimes smile.gif darysiu ovuliacinius testus, gal ka pagausiu smile.gif
dar sake,kad po hiperstimuliaciju sekantis ciklas daznai buna vaisingas... ax.gif

sekmes, mergytes 4u.gif
Atsakyti
godulia, o man gine sake, kad kol kas ''nesprogdinsim'' folikulu, nes taip pat minejo, kad gali negerai gautis blink.gif Sake, lai patys sprogsta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 01, 11:30)
godulia, o man gine sake, kad kol kas ''nesprogdinsim'' folikulu, nes taip pat minejo, kad gali negerai gautis  blink.gif Sake, lai patys sprogsta  hihihi.gif

o kiek tu priauginai?
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 03 01, 10:48)
o kiek tu priauginai?

dar tik trecia diena kaip auginu hihihi.gif pirmadieni eisiu ziuret, kiek ten ju priaugo, jei isvis priaugo blush2.gif
Atsakyti