Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(simutė @ 2007 01 26, 11:03)
Linkiu geru folikulu ir II vasario gale  4u.gif  biggrin.gif

Ojojoj, Simute, kad taip tavo zodziai Dievui i ausi! visos mes cia to paties meldziam.. smile.gif
Tai juk turim ismelst viena diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 01 25, 17:00)
Nera ka lygint IUI ir gimdos nuotrauka, po IUI gal po keliu valandu pradeda soniukus skaudenti, o procedura, kaip eiline gin. apziura mirksiukas.gif

Tikrai bigsmile.gif , ai tai aš tą maudžiantį skausmą galiu kentėti ir kelias dienas be pertraukos lotuliukas.gif Labai bijau to trumpo, per pačią procedūrą skausmo blush2.gif , man atrodo, kad aš kai užspausiu ten iš skausmo, tai nieko man neįkiš lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ka, mergaiciukes, lyg ir siandien mano O diena...
bandysim, gaudysim, ziuresim kas gausis smile.gif bet sau pasakiau, kad jei nebus tai nebus, ateis laikas ir bus. gana cia kankintis viltimi ir nuolat apie tai galvoti, nei darbui susikaupti neina, nei nieko. viskas bus, tik savo laiku smile.gif
vyras sako, tikriausiai kazkas ten is auksciau mums renka pati geriausia, o tai uztrunka biggrin.gif
Atsakyti
Šaunuolė Godulia,tikriausiai taip ir yra ,išrinks patį geriausią vaikelį wub.gif visos taip galvokime gal jie ateis labai greitai.
Atsakyti
taip taip, visoms stiprybes,kantrybes, meiles ir tiesiog gyvenimo dziaugsmo! 4u.gif
Norim but laimingos, tai bukim! wub.gif

Kai pagalvoji, tai laime didele jau tai, kad turim su kuo tu vaikeliu laukti, o kiek yra jau ir vaikeliu norinciu, taciau potencialaus kandidato i tevus nesusirandanciu...
zodziu, vertinkim ka turim, o viena diena gausim ir dar daugiau smile.gif

siunciu linkejimus ir kiekvienai po 2.gif
biggrin.gif
Atsakyti
bliamba dabar tos fotosesijos bijau kaip velnias kryziaus.... jei ten nerealiai skaudes g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 01 29, 23:28)
bliamba dabar tos fotosesijos bijau kaip velnias kryziaus.... jei ten nerealiai skaudes  g.gif  verysad.gif

Kai man dare nuotrauka pasakysiu atvirai skaudejo, dar kelias dienas kraujavo ir rezultatai blogi buvo, nei vienas kiausintakis neprateka (bet po laporoskopijos paaiskejo viskas gerai). Bet manau verta pakenteti ir yra del ko. Man ta procedura pasirode greita.

Laikykis cooliuke 4u.gif Sekmes TAU
Atsakyti
agnilt, tai tau ta fotosesija sumelavo? ne karta skaiciau, kad merginos darosi gimdos nuotraukas, o laparoskopijos metu ju rezultatai paneigiami, ar tai ne geriau iskart laparoskopija?...
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 01 30, 05:34)
agnilt, tai tau ta fotosesija sumelavo? ne karta skaiciau, kad merginos darosi gimdos nuotraukas, o laparoskopijos metu ju rezultatai paneigiami, ar tai ne geriau iskart laparoskopija?...

o kas ta laparoskopija? ka jos metu daro?
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 01 29, 21:28)
bliamba dabar tos fotosesijos bijau kaip velnias kryziaus.... jei ten nerealiai skaudes  g.gif  verysad.gif

tu tikrai jos nebijok, kadangi kiekvienai skausmas yra absoliučiai skirtingas ir gal tu būsi iš tų, kuriai skausmas bus pakeliamas mirksiukas.gif Dariausi ir aš ją, bet man tai tas skausmas buvo tikrai pakeliamas, nebuvo kažko siaubingo, o kai prisikaičiau forume visokių atsiliepimų, tai tikrai bijojau, jau net turėjau minčių jos nesidaryti, bet kažkaip vienas žmogus mane paprotino ir visos baimės išgaravo, juk dėl tokio tikslo ji daroma mirksiukas.gif
Taip kad iš anksto nesigąsdink, nes daug ką reikšia ir psichologinis pasiruošimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elephant @ 2007 01 26, 07:33)
DHEAS

sveikos 4u.gif o kas tai per hormonas? už ką atsako? ir kaip išsišifruoja tas pavadinimas? blush2.gif ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Kuznecova @ 2007 01 30, 11:41)
sveikos  4u.gif o kas tai per hormonas? už ką atsako? ir kaip išsišifruoja tas pavadinimas?  blush2.gif ačiū.

Tai vyrisko hormono testosterono sudedamoji dalis, vyriskas hormonas susideda is dvieju hormonu, tai DHEAS yra vienas is ju.
Atsakyti