Tikrai , ai tai aš tą maudžiantį skausmą galiu kentėti ir kelias dienas be pertraukos Labai bijau to trumpo, per pačią procedūrą skausmo , man atrodo, kad aš kai užspausiu ten iš skausmo, tai nieko man neįkiš
Na ka, mergaiciukes, lyg ir siandien mano O diena... bandysim, gaudysim, ziuresim kas gausis bet sau pasakiau, kad jei nebus tai nebus, ateis laikas ir bus. gana cia kankintis viltimi ir nuolat apie tai galvoti, nei darbui susikaupti neina, nei nieko. viskas bus, tik savo laiku vyras sako, tikriausiai kazkas ten is auksciau mums renka pati geriausia, o tai uztrunka
taip taip, visoms stiprybes,kantrybes, meiles ir tiesiog gyvenimo dziaugsmo! Norim but laimingos, tai bukim!
Kai pagalvoji, tai laime didele jau tai, kad turim su kuo tu vaikeliu laukti, o kiek yra jau ir vaikeliu norinciu, taciau potencialaus kandidato i tevus nesusirandanciu... zodziu, vertinkim ka turim, o viena diena gausim ir dar daugiau
Kai man dare nuotrauka pasakysiu atvirai skaudejo, dar kelias dienas kraujavo ir rezultatai blogi buvo, nei vienas kiausintakis neprateka (bet po laporoskopijos paaiskejo viskas gerai). Bet manau verta pakenteti ir yra del ko. Man ta procedura pasirode greita.
agnilt, tai tau ta fotosesija sumelavo? ne karta skaiciau, kad merginos darosi gimdos nuotraukas, o laparoskopijos metu ju rezultatai paneigiami, ar tai ne geriau iskart laparoskopija?...
2012 03 07 GP, 300 cc anatominiai, vidutinio profilio, projekcija 4,7, bazė 11,6. Iš 75 A į 75C.
agnilt, tai tau ta fotosesija sumelavo? ne karta skaiciau, kad merginos darosi gimdos nuotraukas, o laparoskopijos metu ju rezultatai paneigiami, ar tai ne geriau iskart laparoskopija?...
tu tikrai jos nebijok, kadangi kiekvienai skausmas yra absoliučiai skirtingas ir gal tu būsi iš tų, kuriai skausmas bus pakeliamas Dariausi ir aš ją, bet man tai tas skausmas buvo tikrai pakeliamas, nebuvo kažko siaubingo, o kai prisikaičiau forume visokių atsiliepimų, tai tikrai bijojau, jau net turėjau minčių jos nesidaryti, bet kažkaip vienas žmogus mane paprotino ir visos baimės išgaravo, juk dėl tokio tikslo ji daroma
Taip kad iš anksto nesigąsdink, nes daug ką reikšia ir psichologinis pasiruošimas