Sveikos merginos,
As galeciau padovanoti Premarin 17 tableciu galioja iki 2007.06
ir Clostilbegyt 5 tabetes galioja iki 2009.04. Gal kam praverstu, kazkaip nekyla ranka ismesti.
QUOTE(agnesse @ 2007 02 26, 10:06)
Na nepulsiu aklai ginčytis, bet Ovitrelis leidžiamas į poodį. Kol nemokėjau pati leistis, man leido sesutė į ranką dilbio srityje, o aš pati leidžiuosi į pilvą, nes ten nemažai lašinukų ir daktaras sakė, kad gerai darau
Anksčiau leidausi Pregnilį, tai jį reikėjo į raumenis leisti
Anksčiau leidausi Pregnilį, tai jį reikėjo į raumenis leisti
kiek žinau, nėra didelio skirtumo kur susileisti Ovidrelį ir Pregnylį
QUOTE(Daiva @ 2007 02 26, 13:14)
kiek žinau, nėra didelio skirtumo kur susileisti Ovidrelį ir Pregnylį
Taip, nėra didelio skirtumo.Pamenu, prieš leidžiantis Ovitrelle aš sesutei pasakiau, kad skaičiau, jog jį reikia leisti į paodį, tai ji nuėjo pasitikslinti pas gyd. dėl to.Po to man visvien suleido į užpakaliuką.
Man konferencijoje irgi visu kliniku gydytojai patikino, kad jokio skirtumu, kur leisti - i raumeni ar paodi
I pilva man neskauda, o i raumeni, tai atsiprasant...
I pilva man neskauda, o i raumeni, tai atsiprasant...
Sveikos merginos,
po dvieju mėnesių pertraukos aš vėl pradedu naują etapą ir šį kartą tikiu, kad man tikrai pasiseks. Praeitą penktadienį buvau pas gydytoją ir nusprendėme, kad pradėsim stimuliacijas tik tuomet kai gleivinė bus pakankamo dydžio. Šį penktadienį vėl važiuosiu apžiūrai ir tikiuosi jau pradėsiu stimuliuotis, nes taip norisi, kad viskas prasidėtų greičiau.
Sėkmės visoms mums
po dvieju mėnesių pertraukos aš vėl pradedu naują etapą ir šį kartą tikiu, kad man tikrai pasiseks. Praeitą penktadienį buvau pas gydytoją ir nusprendėme, kad pradėsim stimuliacijas tik tuomet kai gleivinė bus pakankamo dydžio. Šį penktadienį vėl važiuosiu apžiūrai ir tikiuosi jau pradėsiu stimuliuotis, nes taip norisi, kad viskas prasidėtų greičiau.
Sėkmės visoms mums
labas rytelis... vakar buvau pas gine. paziurejo echo, sake viskas ok, pradedam clost. nuo siandien. tik dar issiprasiau hormonu tyrimus, kad padarytu. Nes siaip ji sake, kad nera butinybes, bet as kelis kartus paklausiau, ar tikrai tikrai nereikia, na, tai ji sako, kad jei noriu, tai galiu darytis, pravers... taigi siandien po pietu jau ats turesiu ir siu tyrimuku...
o kita pirmadieni vel varau paziuret, ar folikulai uzaugo ir dar vesim MB spermiukus istirt...
na, mes cia gal ir nelabai kokia ivykiu seka padarem, pirmiau stimuliuojames, paskiau spermiukus tiriam, bet taip jau isejo...
o kita pirmadieni vel varau paziuret, ar folikulai uzaugo ir dar vesim MB spermiukus istirt...
na, mes cia gal ir nelabai kokia ivykiu seka padarem, pirmiau stimuliuojames, paskiau spermiukus tiriam, bet taip jau isejo...
Sveikos, aš dar žalia tuose stimuliavimo reikaluose , bet atrodo man nusimato tai....
Norėjau paklausti ar gimdos nuotrauka visom daroma prieš tai?
Aš jau buvau pastojusi, tik nustojo vystytis 9 savaitėje, jei tai turi itakos dėl fotkės....
Aš jau buvau pastojusi, tik nustojo vystytis 9 savaitėje, jei tai turi itakos dėl fotkės....
QUOTE(Cvietočik @ 2007 02 27, 09:46)
Sveikos, aš dar žalia tuose stimuliavimo reikaluose , bet atrodo man nusimato tai....
man jokios gimdos nuotraukos nedare. as pries metus turejau nesivystanti... Man net sake, kad kol kas ir hormonu nesitirt, bet vakar vel klausiau, tai dave siuntima pasidaryt tuos visus tyrimus... Tai as net nezinau, cia arba nuo gines priklauso arba nezinau...
Sveika,
neesu aš labai patyrusi, bet jau turėjau 3 stimuliacijas, tik prieš tai man buvo padaryti ir hormonų tyrimai, ir gimdos foto, plius žiūrėjo echo, ar tikrai neauga folikulai. Kiek skaitinėjau šiame skyrelyje, tai šiuos dalykus reiktų atlikti prieš stimuliuojant
QUOTE(Cvietočik @ 2007 02 27, 10:46)
Tai jau taip-visi tie dalykiukai turi būti padaryti prieš stimuliaciją
QUOTE(Amade @ 2007 02 27, 10:56)
man jokios gimdos nuotraukos nedare. as pries metus turejau nesivystanti... Man net sake, kad kol kas ir hormonu nesitirt, bet vakar vel klausiau, tai dave siuntima pasidaryt tuos visus tyrimus... Tai as net nezinau, cia arba nuo gines priklauso arba nezinau...
Aš taip pat dariau stimuliacijas be hormonų tyrimo. Galvojau apsieisiu. Bet po 3 nepasisekusių pastojimų žadu pasidaryti bent tuos tyrimus kurie reikalingi nėštumui palaikyti. Nes baisu yra nepastoti, bet dar baisiau prarasti. Man kiekvienu sykiu apvaisindavo 2 folikulus. Tai įsivaizduok kaip reikia jaustis.
šiaip jau gimdos nuotrauką reiktų padaryt prieš stimuliacijas, kadangi jas galima atlikti tik kai kiaušintakiai praeinami, ką ir parodo gimdos nuotrauka. Jei kiaušintakiai nepraeinami, geriausiu atveju nėra šansų pastot, taigi veltui mėtomi pinigai stimuliacijoms, blogiausiu atveju įvyksta stebuklas ir pastojama... ne vietoj
manau, nuo gydytojo sąžinės priklauso, paskirt visus privalomus tyrimus ar tik pasiimt pinigus už stimuliaciją ir tiek