Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(Šarūniukė @ 2007 02 19, 14:37)
Jei subręsta ir ne visi ovuliuoja, tai lieka cistos kitam ciklui, tai jų išnaikinimui skiria arba duf. arba Kt, tik tada galima stimuliuoti, kas čia neaišku mirksiukas.gif

aaaa, pasirodo, as irgi biski ne taip supratus buvau... dabar mano klausimai... unsure.gif
Jei as jau 7 men geriu Duphastona, ir jei O nevyksta, tai tos neovuliavusios cistos ciklo gale sunyksta ar ne? blink.gif Na, tarkim pries savaite buvau pas gine, 17CD, sake, kad kiekvienoj kiausidej yra po kelis nesubrendusius folikulus. geriu Duph., tai reikstu, kad tie folikulai (cistos ar dar kokie velniai) sunyks?... unsure.gif

Jauciu kad nusisneku. bet kuo toliau, tuo maziua aisku... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 19, 12:34)
Ir isvis - kuo daugiau skaitau apie tai, tuo ivairesniu nuomoniu prisiskaitau, ir is viso nebezinau, ar noriu pastoti, ta prasme - TAIP pastoti. Gal geriau "kaip Dievas duos"?

Suprantu tave console.gif Aš jaučiuosi taip pat... visai nenoriu stimuliuotis. Ir turiu slaptą viltį, kad vistik man neprireiks (liko kokios 5 d. iki pradžios, bet vis nesusergu mmm hihihi.gif ) bet mano viltis tokia stipri wub.gif Kad net kvaila... Taip noriu "kaip Dievas duos"....

Amade, tikiuosi tu labai nuoširdžiai pasakei, kad "gal kai dare testuka biski per anksti buvo?..." wub.gif nors procentaliai dėl nestuke.gif ...50/50. Bet ko gi tik nebūna ant šio svieto biggrin.gif

Ir jaučiu, kaip skauda man ta pilvo apačią, krūtinė, kaip pripūsta doh.gif mmm artėja...
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2007 02 19, 16:01)
Amade, tikiuosi tu labai nuoširdžiai pasakei, kad "gal kai dare testuka biski per anksti buvo?..."  wub.gif nors procentaliai dėl  nestuke.gif ...50/50. Bet ko gi tik nebūna ant šio svieto biggrin.gif

Ir jaučiu, kaip skauda man ta pilvo apačią, krūtinė, kaip pripūsta  doh.gif  mmm artėja...

Na, as nenuosirdziai negaleciau to sakyt. Zinau, kaip LABAI pati noriu buti nestuke.gif ir labai nuosirdziai dziaugiuosi uz kiekviena nauja laiminga nestuke.gif Ir del testuku - tikrai, ko tik nebuna... ir daug neigiamu, kurie meluoja ir panasiai... palauk dar pora dieneliu ir padaryk testuka arba nulek pas gine... ax.gif

o man krutine tai visada geriant duph. taip skauda doh.gif Kaip per nestuke.gif , nes taip pirma karta buvo, bet cia man duph itaka...
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 02 19, 14:37)
Jei subręsta ir ne visi ovuliuoja, tai lieka cistos kitam ciklui, tai jų išnaikinimui skiria arba duf. arba Kt, tik tada galima stimuliuoti, kas čia neaišku mirksiukas.gif

Nu bet kam jas naikint? Kame blogumas, jei lieka kitam ciklui?? mastau.gif
(sakiau, kad as visada turiu klausimu) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Li ute @ 2007 02 19, 16:01)
Suprantu tave  console.gif  Aš jaučiuosi taip pat... visai nenoriu stimuliuotis. Ir turiu slaptą viltį, kad vistik man neprireiks (liko kokios 5 d. iki pradžios, bet vis nesusergu mmm  hihihi.gif ) bet mano viltis tokia stipri  wub.gif Kad net kvaila... Taip noriu "kaip Dievas duos"....
Ir jaučiu, kaip skauda man ta pilvo apačią, krūtinė, kaip pripūsta  doh.gif  mmm artėja...

Tu visada paguodi.. 4u.gif wub.gif
Na, kazin ar cia mmm arteja? mirksiukas.gif
Suprantu, kad kiekvienai skirtingai, bet man krutines skausmas pries mmm ir nestumo metu skiresi. Atsimenu, kaip man ziauriai skaudejo, atrodo skauda net kai kvepuoji, vyrui neleisdavau net prisiliest. Taigi pries paskutines mmm pradejau save stebeti, krutine buvo jautresne, bet tikrai ne taip, kaip nestumo metu. Na, siandien vel teks testa pirkt, nes mmm net nekvepia...
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 19, 16:45)
Nu bet kam jas naikint? Kame blogumas, jei lieka kitam ciklui?? mastau.gif
(sakiau, kad as visada turiu klausimu)  biggrin.gif

zinai, as irgi nepagalvojau, kad tie nesproge folikulai pasidaro cistom... kazkaip galvojau, kad jie sau ramiai ir tuno kiausidese... hihihi.gif O dabar jei gerai supratau, jei yra tokiu uzsilikusiu paaugusiu folikulu ciklo pradzioj, tai negalima stimuliuotis?... Bliamba, atsiprasau, man cia darosi tamsus miskas... unsure.gif
bet pas gine uzsirasiau pirmadieniu, nors mmm turetu penktadieni ateit, tai paskaiciavau, kad geriausiu atveju pirmadieni galiu drozt... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Meril @ 2007 02 19, 16:52)

Suprantu, kad kiekvienai skirtingai, bet man krutines skausmas pries mmm ir nestumo metu skiresi. Atsimenu, kaip man ziauriai skaudejo, atrodo skauda net kai kvepuoji, vyrui neleisdavau net prisiliest. Taigi pries paskutines mmm pradejau save stebeti, krutine buvo jautresne, bet tikrai ne taip, kaip nestumo metu. Na, siandien vel teks testa pirkt, nes mmm net nekvepia...

na, man irgi nestuke.gif metu baisu prisiliest budavo prie krutines unsure.gif Tuom ir atskiriu pries mmm skausma ir nestuke.gif . Nors cia, zinai, irgi niekada negali zinot, juk net tai paciai moteriai keliu nestuke.gif pozymiai labai skiriasi... (galima tuo pasiguosti lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Aš neguodžiu tavęs Meril... Tiesiog suprantu, kaip jautiesi... wub.gif
Man krūtinę LABAI skauda, bet gal kaip Amande sakė, čia duphastono įtaka... kas žino. Skauda, kai net marškinėlius traukiu žemyn, tai per pakietintą liemenėlę jaučiu... Bet testas nieko neparodė schmoll.gif tik 10 litų išmečiau... geriau jau būčiau į soliariumą nuėjus... Tai va, taip kad čia tikriausiai hormoninių vaistų įtaka. Po dienos kitos išaiškės, kas čia buvo hihihi.gif

O tu nusipirk testuką 4u.gif Ką beparodytų - pasitikėk savimi ir "programuok" save laimei, o ne nusivylimui 4u.gif
Kai pradedi šnekėti, kad nesiseka, tai ir pradeda nesisekti, o kai šneki optimistiškai tai ir sėkmę prisišauki wub.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites,labai atsiprasau kad taip ilgai nerasiau,bet taip jau cia yra toje Anglijoje,kad pastovios gyvenamosios vietos neturi,metus ten metus ten,tai teko kraustytis i nauja nama,tai ilgai interneto neturejau,tai si sestad ivede.
Tai vat as mergaites daugiau nebesistimuliuoju,meciau as ta reikala,nebegaliu,sustorejau kaip karve blink.gif ,menesines buvo visus keturiu menesius saubingos,paketui uztegdavao 15min kad ji uzpyldyti iki krastu....ilga istorija,tai vat ketvirta stimuliacija buvo kartu su PREGNILIU 14 c d suleido man,bet kas is to,vel kaip visad buvo viskas grazu ir svaru visi storiai tinkami,net jutau kaip ovuliacija vyko,nes maude apacia...bet.... velavo mmm ir atejo jos vistiek...bet nutariau nebegerti stimuliuojanciu vaistu,tai pirma diena mmm nei pilvo skaudejo,nei man bego kaip is kibiro,2 cd.tik pavare truputi,o 3 cd jau baigiau sirgti,o taip varydavau po 5,6d.Bet dabar kiekviena ryta atsikeliu su skaudancia galva,ryte jau jauciuosi issekusi,pavargusi,siaubas,turbut jei hemoglobina patikrinciau tai butu amba,nes as ir taip esu gimusi su mazakraujiste!!! verysad.gif doh.gif
Tai vat mergaites,nusipirkau bilietus i LT...tai dabar man reikia jusu patarimo,noriu Lietuvoje pasitikrinti,viska is naujo,visus tyrimus,tai galvoju eiti i Vln vaisingumo klinika,nu ten kur usoniene dirba,bet sake kaip spec ji ne kokia,tai ten yra dar daug spec,gal galite patarti kur butu geriau???Labai buciau jums dekinga.
Ir dar kokius tyrimus reiktupasidaryti,as noreciau ultrogarsa,visapusiska spermos tyrima,kas ten dar reikalinga,kraujas,net nezinau,surasykite man viska ko reiks,nes kainos paziurejau man prienamos,nes cia as jau isleidau 1000£ ir nieko!!!

Oj kaip as jusu visi pasiilgau!!!!!!!!!
Kaip jums cia visom sekasi???Ziuriu ir naujokiu cia yra pas mus jau??? wub.gif

Kaip agnessei,elephant na ir kitom sekasi???Na ir seip gal jau kuri nors 2.gif nestuke.gif

http://line.romantic...drugaPuZe_7.gif[/img][/url]
Atsakyti
QUOTE(karpil @ 2007 02 19, 19:14)
Laba diena mergaites,labai atsiprasau kad taip ilgai nerasiau,bet taip jau cia yra

Labas... as taves kol kas nepazistu... blush2.gif Bet perskaiciau tavo istorija ir likau blink.gif mega_shok.gif As pati ir laukiu labai tos stimuliacijos, bet prisiskaitau SM ivairiu patirciu, tai ir baisu pasidaro... scare.gif
Atsakyti
QUOTE(karpil @ 2007 02 19, 20:14)
Laba diena mergaites,labai atsiprasau kad taip ilgai nerasiau,bet taip jau cia yra toje Anglijoje,kad pastovios gyvenamosios vietos neturi,metus ten metus ten,tai teko kraustytis i nauja nama,tai ilgai interneto neturejau,tai si sestad ivede.
Tai vat as mergaites daugiau nebesistimuliuoju,meciau as ta reikala,nebegaliu,sustorejau kaip karve blink.gif ,menesines buvo visus keturiu menesius saubingos,paketui uztegdavao 15min kad ji uzpyldyti iki krastu....ilga istorija,tai vat ketvirta stimuliacija buvo kartu su PREGNILIU 14 c d suleido man,bet kas is to,vel kaip visad buvo viskas grazu ir svaru visi storiai tinkami,net jutau kaip ovuliacija vyko,nes maude apacia...bet.... velavo mmm ir atejo jos vistiek...bet nutariau nebegerti stimuliuojanciu vaistu,tai pirma diena mmm nei pilvo skaudejo,nei man bego kaip is kibiro,2 cd.tik pavare truputi,o 3 cd jau baigiau sirgti,o taip varydavau po 5,6d.Bet dabar kiekviena ryta atsikeliu su skaudancia galva,ryte jau jauciuosi issekusi,pavargusi,siaubas,turbut jei hemoglobina patikrinciau tai butu amba,nes as ir taip esu gimusi su mazakraujiste!!! verysad.gif  doh.gif
Tai vat mergaites,nusipirkau bilietus i LT...tai dabar man reikia jusu patarimo,noriu Lietuvoje pasitikrinti,viska is naujo,visus tyrimus,tai galvoju eiti i Vln vaisingumo klinika,nu ten kur usoniene dirba,bet sake kaip spec ji ne kokia,tai ten yra dar daug spec,gal galite patarti kur butu geriau???Labai buciau jums dekinga.
Ir dar kokius tyrimus reiktupasidaryti,as noreciau ultrogarsa,visapusiska spermos tyrima,kas ten dar reikalinga,kraujas,net nezinau,surasykite man viska ko reiks,nes kainos paziurejau man prienamos,nes cia as jau isleidau 1000£ ir nieko!!!
Oj kaip as jusu visi pasiilgau!!!!!!!!!
Kaip jums cia visom sekasi???Ziuriu ir naujokiu cia yra pas mus jau??? wub.gif

Kaip agnessei,elephant na ir kitom sekasi???Na ir seip gal jau kuri nors 2.gif  nestuke.gif
http://line.romantic...drugaPuZe_7.gif[/img][/url]

Atsivežk tyrimus savus, tai konsultacijos metu pasakys kuriuos kartoti ir kuriuos papildomai. O apie gydytojus pasiskaityk skyrelyje GYDYMO ĮSTAIGOS 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ir natūraliam (nestimuliuotam) cikle kiekvieną mėnesį bręsta daug folikulų. Kažkuriuo momentu iš jų išsiskiria vienas dominuojantis, kuris užauga iki reikiamo dydžio ir ovuliuoja, o visi kiti iki naujo ciklo pradžios nunyksta.

Panašiai vyksta viskas ir stimuliuojant, tik dėl vaistų dominuojančių folikulų užauga keletas. Toliau viskas vyksta kaip natūraliam cikle - dominuojantys ovuliuoja, nedominuojantys - nunyksta. Jei ovuliuoja ne visi dominuojantys, tada galimi du variantai - arba jie irgi nunyksta iki ciklo pradžios, arba virsta cistomis (kas nutinka rečiau). Ir net jei jie virsta cistomis, labai dažnai per 1-2 ciklus išnyksta savaime.
Tik tiek, kad stimuliuoti, jei yra cistų, iš tiesų nereikėtų.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 02 20, 09:19)
Merginos, ir natūraliam (nestimuliuotam) cikle kiekvieną mėnesį bręsta daug folikulų. Kažkuriuo momentu iš jų išsiskiria vienas dominuojantis, kuris užauga iki reikiamo dydžio ir ovuliuoja, o visi kiti iki naujo ciklo pradžios nunyksta.

Panašiai vyksta viskas ir stimuliuojant, tik dėl vaistų dominuojančių folikulų užauga keletas. Toliau viskas vyksta kaip natūraliam cikle - dominuojantys ovuliuoja, nedominuojantys - nunyksta. Jei ovuliuoja ne visi dominuojantys, tada galimi du variantai - arba jie irgi nunyksta iki ciklo pradžios, arba virsta cistomis (kas nutinka rečiau). Ir net jei jie virsta cistomis, labai dažnai per 1-2 ciklus išnyksta savaime.
Tik tiek, kad stimuliuoti, jei yra cistų, iš tiesų nereikėtų.

nu va... dabar aiskiau ir ramiau... ax.gif
Atsakyti
Nu kaip ir as cia ziuriu kad jau daugelio nebezinau 4u.gif blush2.gif ,ten mergaites zino mano situaciaj ir panasiai,nu bet vistiek aciu uz informacija!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti