Laba diena mergaites,labai atsiprasau kad taip ilgai nerasiau,bet taip jau cia yra toje Anglijoje,kad pastovios gyvenamosios vietos neturi,metus ten metus ten,tai teko kraustytis i nauja nama,tai ilgai interneto neturejau,tai si sestad ivede.
Tai vat as mergaites daugiau nebesistimuliuoju,meciau as ta reikala,nebegaliu,sustorejau kaip karve
,menesines buvo visus keturiu menesius saubingos,paketui uztegdavao 15min kad ji uzpyldyti iki krastu....ilga istorija,tai vat ketvirta stimuliacija buvo kartu su PREGNILIU 14 c d suleido man,bet kas is to,vel kaip visad buvo viskas grazu ir svaru visi storiai tinkami,net jutau kaip ovuliacija vyko,nes maude apacia...bet.... velavo mmm ir atejo jos vistiek...bet nutariau nebegerti stimuliuojanciu vaistu,tai pirma diena mmm nei pilvo skaudejo,nei man bego kaip is kibiro,2 cd.tik pavare truputi,o 3 cd jau baigiau sirgti,o taip varydavau po 5,6d.Bet dabar kiekviena ryta atsikeliu su skaudancia galva,ryte jau jauciuosi issekusi,pavargusi,siaubas,turbut jei hemoglobina patikrinciau tai butu amba,nes as ir taip esu gimusi su mazakraujiste!!!
Tai vat mergaites,nusipirkau bilietus i LT...tai dabar man reikia jusu patarimo,noriu Lietuvoje pasitikrinti,viska is naujo,visus tyrimus,tai galvoju eiti i Vln vaisingumo klinika,nu ten kur usoniene dirba,bet sake kaip spec ji ne kokia,tai ten yra dar daug spec,gal galite patarti kur butu geriau???Labai buciau jums dekinga.
Ir dar kokius tyrimus reiktupasidaryti,as noreciau ultrogarsa,visapusiska spermos tyrima,kas ten dar reikalinga,kraujas,net nezinau,surasykite man viska ko reiks,nes kainos paziurejau man prienamos,nes cia as jau isleidau 1000£ ir nieko!!!
Oj kaip as jusu visi pasiilgau!!!!!!!!!
Kaip jums cia visom sekasi???Ziuriu ir naujokiu cia yra pas mus jau???
Kaip agnessei,elephant na ir kitom sekasi???Na ir seip gal jau kuri nors
http://line.romantic...drugaPuZe_7.gif[/img][/url]