Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(Šarūniukė @ 2007 02 19, 11:07)
Prieš kiekvieną stimuliaciją BŪTINA daryti echo, ar neliko cistų, kitaip NEGALIMA stimuliuoti.
Na jei nežinot tiksliai, tai bent NEPATARINĖKIT doh.gif

As rasau kaip buvo man, niekada nieko nepatarineju schmoll.gif . VISADA pabreziu, kad taip MAN sake, MAN dare ir pan. Ir labai daznai vartoju zodi MANAU.
Juk ten buvo KLAUSIMAS: ko tau eiti 3 cd (nes paciai idomu), o ne atkalbinejimas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meril: 19 vasario 2007 - 11:15
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 02 19, 10:56)
Aišku reikia kuo anksčiau, ir per mm, nes aš pvz. gėriau nuo 3 c.d. 4u.gif

nu as irgi taip galvoju, tik tiek, kad mmm pas mane penktadieni turetu ateit (pagal plana), tai pirmadieni lekciau... Bet jei Ketvirtadieni ateis, tai tada eiti pas gine gal penktadieni - 2CD... mastau.gif Bijau is anksto uzsirasyt, nes jei mmm ateis anksciau ar veliau...

QUOTE(Murauskė @ 2007 02 19, 10:59)
Man tai trečią ciklo dieną ir darė echo blush2.gif ,bet gydytojams tai yra normalus dalykas ax.gif Pačiai gal kiek ir nesmagu buvo,bet biggrin.gif Aš pradėjau clost gerti nuo 4 cd,bet jau jaučiuosi tragiškai,silpna,bloga,toks jausmas,kad krisiu ir nepaklisiu blink.gif .Jau praeitą kartą kai gėriau po vieną tabletę,kaučiausi nekaip blink.gif ,o dabar tai huh.gif

irnesakyk.gif tai echo darymui mmm nesukelia nepatogumu man... siaip tik galvoju, ar nebuna koks nors ''ne toks'' vaizdas per echo, jei mmm... mastau.gif

QUOTE(Meril @ 2007 02 19, 11:00)
O ko tau reikia eit 3 cd? Man pvz. liepe ateit 11 cd, nes tada jau matyti ar subrendo kiausinelis ar kazkas ten  ax.gif  Daro tik echo (bent jau man).
Na, cia sakau kaip man buvo: israse Duphaston - atsirado mmm, tada 5 cd pradejau gert Clostilbegyt - 5 dienas. O atieti pas gine liepe 11 cd.

Taigi reikia paziuret, ar nera cistu pries stimuliuojant... O paskiau po stimuliacijos ateit ziuret, ar uzaugo folikulas... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 02 19, 12:17)
nu as irgi taip galvoju, tik tiek, kad mmm pas mane penktadieni turetu ateit (pagal plana), tai pirmadieni lekciau... Bet jei Ketvirtadieni ateis, tai tada eiti pas gine gal penktadieni - 2CD... mastau.gif Bijau is anksto uzsirasyt, nes jei mmm ateis anksciau ar veliau...
irnesakyk.gif tai echo darymui mmm nesukelia nepatogumu man... siaip tik galvoju, ar nebuna koks nors ''ne toks'' vaizdas per echo, jei mmm... mastau.gif
Taigi reikia paziuret, ar nera cistu pries stimuliuojant... O paskiau po stimuliacijos ateit ziuret, ar uzaugo folikulas...  cool.gif

Jokiu nepatogumu echo per mmm nesukelia, nebent tau paciai, o gine visko macius, nenustebinsi, as echo pries stimuliacijas darau 2-3 CD, tada paskiria stimuliacijos pirma diena. Pradeti stimuliacija be echo, neuzka schmoll.gif , kelis kartus buvo like cistu, tai jeigu buciau uzstimuliavusi dar jas doh.gif blink.gif Zodziu finalas nikoks butu blink.gif
Merginos nerizikuokite savo sveikata, negailekite laiko ir keliu litu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simutė: 19 vasario 2007 - 11:56
merginos, o aš po duphastono nesusergu... jau 5 diena eina, kai negeriu jo... ką čia gali reikšti? Kas gali būti? Ką man reikės daryti?
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2007 02 19, 12:56)
merginos, o aš po duphastono nesusergu... jau 5 diena eina, kai negeriu jo... ką čia gali reikšti? Kas gali būti? Ką man reikės daryti?

1. pasidarai nestuke.gif testa
2. jei neigiamas tai turi per 7 dienas po baigimo ateit mmm (kiek zinau...)
3. jei po 7d. mmm neateina, eini pas gine ziuret, kas yra...

as taip daryciau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 02 19, 11:21)
1. pasidarai  nestuke.gif  testa
2. jei neigiamas tai turi per 7 dienas po baigimo ateit mmm (kiek zinau...)
3. jei po 7d. mmm neateina, eini pas gine ziuret, kas yra...

as taip daryciau...  blush2.gif

Ačiū, truputį ramiau. NT neigiamas (nors ir ne su rytiniu dariau... bet jei būtų nestuke.gif tai tikrai būtų parodęs) Dar laukiu 2 dienas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2007 02 19, 13:26)
Ačiū, truputį ramiau. NT neigiamas (nors ir ne su rytiniu dariau... bet jei būtų  nestuke.gif tai tikrai būtų parodęs) Dar laukiu 2 dienas cool.gif

cia manau, kad kiekvienai skirtingai... nes man po Duphaston paskutines tabletes sekancia diena mmm atidunda. blush2.gif Bet kitoms kitaip buna. O tu pirma karta ji geri? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 02 19, 11:31)
cia manau, kad kiekvienai skirtingai... nes man po Duphaston paskutines tabletes sekancia diena mmm atidunda.  blush2.gif Bet kitoms kitaip buna. O tu pirma karta ji geri?  g.gif

Matai kaip... Aš pirmą kartą geriu. Įdomu, o kodėl man taip neateina mmm po duphastono?
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2007 02 19, 13:52)
Matai kaip... Aš pirmą kartą geriu. Įdomu, o kodėl man taip neateina mmm po duphastono?

tai gal pasiskambink po poros dienu Ginei jei ka... dar kol kas nieko tokio, jei 5 dienos ir mmm nera... blush2.gif O gal cia nestuke.gif ...? Bt nematuoji? gal kai dare testuka biski per anksti buvo?...
Atsakyti
Nu dabar jau nieko nebesuprantu... Vienu zodziu, kol nieko nesigydziau, ir tu problemu maziau buvo. Na pasakykit man, kaip ten ziuri ar nepriaugo cistu? Del ko ju turetu priaugti? O jei jau priaugo, tai ka tada daro? As galvojau, kad "policistines kiausides" - tai daug nesubrendusiu kiausineliu ir is dalies su cistom nieko bendro neturi. Ir isvis - kuo daugiau skaitau apie tai, tuo ivairesniu nuomoniu prisiskaitau, ir is viso nebezinau, ar noriu pastoti, ta prasme - TAIP pastoti. Gal geriau "kaip Dievas duos"?
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 19, 15:34)
Nu dabar jau nieko nebesuprantu... Vienu zodziu, kol nieko nesigydziau, ir tu problemu maziau buvo. Na pasakykit man, kaip ten ziuri ar nepriaugo cistu? Del ko ju turetu priaugti? O jei jau priaugo, tai ka tada daro? As galvojau, kad "policistines kiausides" - tai daug nesubrendusiu kiausineliu ir is dalies su cistom nieko bendro neturi. Ir isvis - kuo daugiau skaitau apie tai, tuo ivairesniu nuomoniu prisiskaitau, ir is viso nebezinau, ar noriu pastoti, ta prasme - TAIP pastoti. Gal geriau "kaip Dievas duos"?

Jei subręsta ir ne visi ovuliuoja, tai lieka cistos kitam ciklui, tai jų išnaikinimui skiria arba duf. arba Kt, tik tada galima stimuliuoti, kas čia neaišku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 02 19, 14:37)
Jei subręsta ir ne visi ovuliuoja, tai lieka cistos kitam ciklui, tai jų išnaikinimui skiria arba duf. arba Kt, tik tada galima stimuliuoti, kas čia neaišku mirksiukas.gif

Oi man dar kiek daug neaisku.. galeciau klausti ir klausti biggrin.gif
Atsakyti