Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(Meril @ 2007 02 15, 11:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu butu ne pro sali jam, kad susilpnetu.
O jei rimtai, tai buvau pradejus ji itarinet, kai ilgai nepastojau, nes jam vaikystej operuota sirdis, narkoze stipri buvo, tai galvojau, gal cia atsiliepe jam. Bet paskui issiaiskinau, kad tai neturejo tureti itakos jo grikiams. Bet vistiek del sventos ramybes reiketu.
O sakykit, kaip ten tie tyrimai pridavinejami?..  blush2.gif

Reikia tureti sterilu indeli analizams( yra vaistinese), masturbacijos budu surinkti sperma i indeli ir per 1h pristatyti i laboratorija. Pries tai apie 7d. susilaikymo, be pirties, ir indeli su grikiais vezti siltai supakavus, kuno temp. gali pasikisti po pazastimi. Kai kuriose lab. yra saligos vietoje surinkti i indeli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 02 15, 11:12)
Reikia tureti sterilu indeli analizams( yra vaistinese), masturbacijos budu surinkti sperma i indeli ir per 1h pristatyti i laboratorija. Pries tai apie 7d. susilaikymo, be pirties, ir indeli su grikiais vezti siltai supakavus, kuno temp. gali pasikisti po pazastimi. Kai kuriose lab. yra saligos vietoje surinkti i indeli ax.gif

Nu ir paskutinis klausimas apie TAI: o i ta laboratorija kazkaip reikia registruotis, tureti siuntima ir pan. Ar bet kada galima nuvezt ir viskas.. Jei reikia siuntimo, tai is kokio gydytojo?
(zinau, yra temele apie tai, bet kiek teko skaitinetis, tai ten jau apie tyrimu atsakymus ir pan. - aisku, neskaiciau visko, bet kiek skaiciau, tai neradau..)
Atsakyti
Sveikos merginos.Kaip Jus jauciates po stimuliaciju?Man buvo pirmoji.Siandien 8d.poOvitrelli jauciuosi nekaip.Pilvo apacia maudzia sedint, kai atsistoju lyg tempia raumenis,dilgcioja, o svarbiausia isskyru padaugejo.Geriu diuphastona.
Pasidalinkit savo patirtim.Aciu.
Atsakyti
Sveikos, trumpam uzsuku...

QUOTE(simutė @ 2007 02 15, 09:14)
Pirma stimuliuoja, o po to spermograma  g.gif , o jeigu spermograma bloga, ka su tais folikulais darysit blink.gif . Visada pries stimuliacija, o ne po jos daroma spermograma. Moteriai juk hormonai papildomai, o vyrui tik malonumas papildomas, skiriasi, a?

Na, ginekologe sake, akd reiketu spermograma padaryt, bet galim nelekt strimgalviais ta pacia minute... blush2.gif

QUOTE(Meril @ 2007 02 15, 09:20)
Nu bet kiek atsimenu (ar as klystu?), Amade jau buvo pastojusi  g.gif 
Taigi klausimas: ar tikslinga tirti sperma, jei moteris buvo pastojusi?  unsure.gif
Gal cia viskas normaliai... O be to, sveikoms vaisingoms moterims tie folikulai savaime auga ir niekam nekyla klausimu, ka su jais daryti  smile.gif

aha, buvau jau kartuka pastojus nesekmingai verysad.gif Ir siaip nepaisant to, kokie vyro spermiukai, pas mane yra siaip akivaidzios problemytes su kiausidem...

QUOTE(Šarūniukė @ 2007 02 15, 09:20)
Ar kartais ne Janickienė doh.gif

schmoll.gif schmoll.gif Butylkina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 15, 12:36)
Nu ir paskutinis klausimas apie TAI: o i ta laboratorija kazkaip reikia registruotis, tureti siuntima ir pan. Ar bet kada galima nuvezt ir viskas.. Jei reikia siuntimo, tai is kokio gydytojo?
(zinau, yra temele apie tai, bet kiek teko skaitinetis, tai ten jau apie tyrimu atsakymus ir pan. - aisku, neskaiciau visko, bet kiek skaiciau, tai neradau..)

Reikia registruotis is anksto, pasako kelinta val. pristatyti, ar su siuntimais daro nezinau, nes kiek teko girdeti, visur spermograma mokama, siaip tavo gine turi pasakyti kur kreiptis
Atsakyti
na kai manasis daresi pas Klima klinikoj spermograma. tai pasake kad sperma po 4 dienu pradeda prasteti. Cia kazkuri raset kad 7 dienas reikia netureti santykiu pries darant spermograma.... Tai as pasakau ka man sake. Siaip geriausia pagal ji poros dienu.... taip kad blogai kai per dazni santykiai - neprisigamina (man rods varskiuku) o kai per ilgai susilaiko nuo santykiu - ji prasteja. tai vat smile.gif beje man atrodo pries registruojantis geriausia paklausti! smile.gif sekmes
Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif Vėl grįžau pas jus-šeštadienį gydytoja skyrė clost po dvi tabletes penkias dienas, po kurių turiu vykti daryts echo.Kai man Kuane pirmą kartą stimuliavo,tai gėriau tik po viena tabletytę,tai gal jau dabar ir kažkoks rezultatas bus g.gif Dar gydytoja primygtinai liepė gerti po 6 mlg folio rūgšties g.gif tai dabar vaistukus geriu saujom blink.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Asdar noriu paklausti, jei Clost. pradedi gerti 5CD, o pries tai reikia pas gine eit. Ji tik echo padaro, taip? nes galvoju nueiti kokia 3 Cd, o tai reiskia, kad ta diena dar mmm gali buti... Kazin nieko tokio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 02 19, 11:33)
Labas rytas,

Asdar noriu paklausti, jei Clost. pradedi gerti 5CD, o pries tai reikia pas gine eit. Ji tik echo padaro, taip? nes galvoju nueiti kokia 3 Cd, o tai reiskia, kad ta diena dar mmm gali buti... Kazin nieko tokio?  g.gif

Aišku reikia kuo anksčiau, ir per mm, nes aš pvz. gėriau nuo 3 c.d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 02 19, 11:33)
Labas rytas,

Asdar noriu paklausti, jei Clost. pradedi gerti 5CD, o pries tai reikia pas gine eit. Ji tik echo padaro, taip? nes galvoju nueiti kokia 3 Cd, o tai reiskia, kad ta diena dar mmm gali buti... Kazin nieko tokio?  g.gif

Man tai trečią ciklo dieną ir darė echo blush2.gif ,bet gydytojams tai yra normalus dalykas ax.gif Pačiai gal kiek ir nesmagu buvo,bet biggrin.gif Aš pradėjau clost gerti nuo 4 cd,bet jau jaučiuosi tragiškai,silpna,bloga,toks jausmas,kad krisiu ir nepaklisiu blink.gif .Jau praeitą kartą kai gėriau po vieną tabletę,kaučiausi nekaip blink.gif ,o dabar tai huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 02 19, 10:33)
Labas rytas,

O ko tau reikia eit 3 cd? Man pvz. liepe ateit 11 cd, nes tada jau matyti ar subrendo kiausinelis ar kazkas ten ax.gif Daro tik echo (bent jau man).
Na, cia sakau kaip man buvo: israse Duphaston - atsirado mmm, tada 5 cd pradejau gert Clostilbegyt - 5 dienas. O atieti pas gine liepe 11 cd.
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 02 19, 12:00)
O ko tau reikia eit 3 cd? Man pvz. liepe ateit 11 cd, nes tada jau matyti ar subrendo kiausinelis ar kazkas ten  ax.gif  Daro tik echo (bent jau man).
Na, cia sakau kaip man buvo: israse Duphaston - atsirado mmm, tada 5 cd pradejau gert Clostilbegyt - 5 dienas. O atieti pas gine liepe 11 cd.

Prieš kiekvieną stimuliaciją BŪTINA daryti echo, ar neliko cistų, kitaip NEGALIMA stimuliuoti.
Na jei nežinot tiksliai, tai bent NEPATARINĖKIT doh.gif
Atsakyti