as irgi i siaip gines ziuriu kritiskai ir labai nenoriu eiti pas nauja gine nieko apie ja negirdejus... pas tokias''is lempos'' buvau gal tik pora kartu ir tai pries kokius 5 metus tik profilaktiskoms apziuroms.
Man taip pat nepatinka, kai jauciu, jog gine skuba ''aptarnauti''. Bet aciu Dievui, turiu viena gine, kuri mane bet kada priima, net jei man tik siaip pasikalbet reikia. Ir ji rekomendavo ta kita, pas kuria buvau pirmadieni, kuri kaip jau sakiau, specializuojasi nevaisingume, taigi tikrai manau, kad netureciau labai abejoti jos kompetencija...
gavau atsakymus/patarimus i visas savo abejones ir klaustukus. Tikrai, isejau labai optimistiksai nusiteikus.
Man ji patiko tuo, jog yra konkreti, pasake, kame problema, ir sudarem planeli, ka darysim - geriu dabar Duph., ateina mmm, as einu pas ja, darom echo, jei nera cistu,
stimuliuojam, i ta laika padarom spermograma, po stimuliacijos vel echo, ar uzaugo folikulai ir t.t. tiesiog, zinau, ka po ko darysim, o man tai svarbu ir patinka.
. Visada pries stimuliacija, o ne po jos daroma spermograma. Moteriai juk hormonai papildomai, o vyrui tik malonumas papildomas, skiriasi, a?