Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Kalipsė @ 2007 02 13, 22:33)
O gal kas nors esate ką nors girdėję apie kavinę-barą "Senasis bebras", kuris įsikūręs 1km už Karmėlavos?

ten tikrai skanu - zinau tik tiek. vaziuodavau kartais ten pavalgyt thumbup.gif o kaip su vestuvem, tai nezinau... bet siaip tai didoka sale kaip vestuvems, aisku, ziurint kiek zmoniu... bet ten du aukstai... g.gif
Atsakyti
o kaip '2 BROLIAI' gal kas ka girdejote?
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 02 13, 16:18)
gal gali pasakyti konkreciai kas buvo netvarkinga?  g.gif nes man niekaip neateina i galva, i kokia tvarka man ten ziuret. ar langai nevalyti, ar lovos nesvaria patalyne paklotos, ar dulkiu kamuoliai pazeme ridenasi, ar wc nesvarus, kas? man paprasciausiai idomu i ka atkreipti demesi nuvaziavus pries vestuves likus kazkokiam laiko tarpui nedideliam...  g.gif paaiskinsiu as tada jam, ka sutvarkyti iki mano vestuviu. ir jei kazkas man nepatiks, vaziuosiu pries vestuves koki ketvirtadieni, kad patikrinciau, ar sutvarke viska, ka prasiau.

Mes kai buvom, tai pirty vos ne pri š... buvo, nes smarvė tai blink.gif pokylių stalas kažkokiais riebalais nusėtas, bet uždėjom staltiese y nieko mirksiukas.gif Ir šiaip kieme kažkokios lovos išneštos senos lietuje "vėdinos".
Mes buvom turbūt ant labi šviežių įkurtuvių, nes tvenkinys net nebuvo normaliai apžėlęs. Gal dabar ir viskas OK. Tik su tuo seniu Vegiu konkrečiai tarkis dėl kiekvienos smulkmenos

QUOTE(ariete @ 2007 02 13, 18:15)
Arba vestuvėms kiti tarifai wink.gif.

Kainos tikrai nesenos. Pirmadienio šviežumo (2007-02-12). Bet aš sakiau, kad darau jubiliejų. Be to čia balandžio mėnesiui, gal dėl to pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2007 02 14, 15:18)
Mes kai buvom, tai pirty vos ne pri š... buvo, nes smarvė tai  blink.gif  pokylių stalas kažkokiais riebalais nusėtas, bet uždėjom staltiese y nieko  mirksiukas.gif  Ir šiaip kieme kažkokios lovos išneštos senos lietuje "vėdinos".
Mes buvom turbūt ant labi šviežių įkurtuvių, nes tvenkinys net nebuvo normaliai apžėlęs. Gal dabar ir viskas OK. Tik su tuo seniu Vegiu konkrečiai tarkis dėl kiekvienos smulkmenos

o ka patartum konkreciau? na, manau, pries vestuves nuvaziuosim likus savaitei, zinosim tikslu zmoniu skaiciu, tai skaiciuosim tiksliai prie jo kaina. ir viskas... g.gif sake, kad leis but kiek noresim sekmadieni, neisvarys tarkim po pietu... tai o ka dar su juo tartis - net nezinau. gal kad tarkim kokiai 15 valandai jau butu lovos paklotos, kad veliau atvaziave puost zmones ir seimininkes nesitrintu uzpakaliais su tais, kurie nesios patalyne... ka dar?...
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 02 14, 15:14)
o ka patartum konkreciau? na, manau, pries vestuves nuvaziuosim likus savaitei, zinosim tikslu zmoniu skaiciu, tai skaiciuosim tiksliai prie jo kaina. ir viskas...  g.gif sake, kad leis but kiek noresim sekmadieni, neisvarys tarkim po pietu... tai o ka dar su juo tartis - net nezinau. gal kad tarkim kokiai 15 valandai jau butu lovos paklotos, kad veliau atvaziave puost zmones ir seimininkes nesitrintu uzpakaliais su tais, kurie nesios patalyne... ka dar?...

Paklausk ar galėsit su valtim pasiirstyt (kad nesugalvotų apmokestint), susitark konkrečiai dėl pirties (ar visą dieną, ar valandom). Jos yra ten dvi. Bent jau man sakė 100 lt visą dieną.
O šiaip atsipalaiduok. Manau viskas bus gerai. O jeigu ir kils nesklandumų, tu nesijaudink. Tegul viską sutvarko kiti mirksiukas.gif Rimtai. Aš per savo vestuves per daug nervavusi dėl smulkmenų, dėl to buvau pavargus ir visai nelinksma buvo. Mažiau suk sau galvą. Juk susirinks visi savi ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Kalipsė @ 2007 02 13, 22:33)
O gal kas nors esate ką nors girdėję apie kavinę-barą "Senasis bebras", kuris įsikūręs 1km už Karmėlavos?

as ten skambinau,rodos siaip po 100 lt/zm,bijau pameluot ax.gif bet pas mus bus apie70 zmoniu,tai sake tada jau reiktu visa bebra uzdaryti,o tada kainos jau nebezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 02 05, 12:18)
Atsitiko taip, kad del tam tikru priezasciu mes vestuves atidedam, o sodyba jau buvome rezervave GEGUZES 12d. PETRAUSKU SODYBA Cia jos nuoroda, jei kas dar nemate: http://www.countryside.lt/lt/sodybos/mini/?rid=330Mums dabar pinigus nenori grazint kol neatsiras norinciu i ta diena  doh.gif
Mes buvome sutare 100lt/zmogui su nakvyne dviem dienom. Sakyciau pigu, palyginus su kitom vietom ir grazu, kas irgi labai aktualu 
Seimininko tel. 868927519.
Jei rezervuosit parasykit man i AZ.
Aciu

Turėjom reikalų su tais Petrauskais.... Netikiu, kad grąžins užstatatą, kaip bebūtų gaila g.gif . Jiems klientas - tai lyg melžiama karvė ir tiek....
Atsakyti
QUOTE(ursa @ 2007 02 15, 09:26)
Turėjom reikalų su tais Petrauskais....  Netikiu, kad grąžins užstatatą, kaip bebūtų gaila  g.gif . Jiems klientas - tai lyg melžiama karvė ir tiek....

Gal gali konkreciau papasakoti kokiu reikalu turejot, kokios problemos kilo, del ko ir kodel taip apie juos issireiskei...mes uzsisakem ju sodyba 4u.gif tai butu labai naudinga tokia informacija g.gif
Atsakyti
As jau buvau rasiusi apie Petrauskus, kad ir pati savo vestuves ten svenciau ir viskas buvo idealu, po to ne karta su jais ir dirbti teko, taciau kas jiems dabar pasidare tikrai nesuprantu, turbut kuo daugiau zmones turi tuo labiau dar nori.Per 3 metu sodyboje niekas neleista, jau ir padazyti reiketu, ir medines dalis aptvarkyti, bet jie nieko nedaro.Kaip zmones pasidare arogantiski ir nebemiela su jais bendrauti, deja, bet dar tenka ir turbut ne karta teks su jais bendrauti.kol bus sodybu trukumas, sodybu savininkai gales sau daug ka leisti verysad.gif
Atsakyti
As tai apie Petrauskus tikrai nieko neturiu blogo. Ten svenciau drauges vestuves, viskas buvo labai puiku thumbup.gif . Dabar ten bus ir mano vestuves ir labai dziaugiuosi kad juos issirinkau, nes man jie labai tiko tiek kainu tiek aptarnavimo lygiu. Ir yra viena is pigesniu sodybu. O apie ta remonta, tai daug sodybu yra kurios labai skurdziai atrodo, o kainas dar didesnes rekia. O petrauskai stato dar viena sodyba, i kuria ir investuoja, del to turbut neremontuoja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2007 02 13, 12:31)
Sveikos,
vakar visą dieną praleidau ieškodama salės mamos jubiliejuj. Gavau daug info ir nutariau pasidalinti  ax.gif  Čia surašiau sales, kurios pakankamai didelės 40 žm. sutalpinti. + su nakvyne kai kurios.

1. Rojus
(prie Kauno Mariu, prie Vaisvydavos) http://www.rojus.info/
Didele sale, pirtys, maistas, filmavimas, fotografavimas. viskas iskaiciuota, isskyrus muzikantus. Viso : 7000 lt uz para. + savo alkoholi
2. Petrausku sodyba
Kulautuvoje, nuosavame name, http://kaimoturizmas...dyba.php?id=330
Kaina: 1200 lt uz sodyba (ieina pirtis, nakvyne) + maistas 45 lt/zm
Viso: 1200 lt + 40 zm x 45 lt/zm = 1200 + 1800 =  3000 lt
3. Petroniu dvarelis
prie Nemuno, uz Kauno Mariu, vaziuojant uz Gervėnupių sodų http://kaimoturizmas...dyba.php?id=451
Kaina: 120 lt/zm (maistas, nakvyne, pirtys ir tt) alkoholis savo
40 zm x 120 lt/zm = 4800 lt
4. Bilvinu sodyba
nuo Kauno 40 km link Jurbarko http://www.bilvinusodyba.lt/
Kaina: 100 lt/zm (maistas, nakvyne),
alkoholis savo, pirtis 300 lt
40 zm x 100 lt/zm = 4000 lt
5. Vegyne
siek tiek uz Raudondvario www.vegyne.lt
Kaina: 85 lt/zm (maistas, sale, nakvyne),  300 lt pirtis  (visa vakara),
40 zm x 85 lt/zm = 3400  lt
6. Roko sodyba  thumbup.gif
40 km nuo Kauno link Vilniaus http://www.rokosodyba.lt/
kainos: maistas 25-70 lt/zm (priklauso ka uzsakysi, ar valgys pusrycius ir tt, ieina sales nuoma, aptarnavimas), nakvyne 70 lt/zm, pirtys 150 lt (3 val.). Yra visokiu pramogu vaikams
Viso: 2000 (jeigu apie 50 lt/zm) + 700 lt (uz nakvyne 10 zm.) = 2700 lt
7. Sekioniu ranca
apie 35 m nuo Kauno link Kruonio www.sekioniuranca.lt
esam su vyru buve kazkada, grazi vieta
Kainos: 25 - 50 lt/zm maitinimas, aptarnavimas, sale ir alus), nakvyne 10 zm. 300 lt (vienas namelis) diedas labai linkes deretis, zadejo nuolaidas smile.gif
Viso: 40 zm. x 50 lt/zm + 300 lt (nakvyne) = 2300
lt

PS atsiprašau už nelietuvišką tekstą  blush2.gif

Vestuvėms kainos didesnės doh.gif Mes švęsim Bilvinų sodyboj, tai gausis 120 - 130 lt/žm. O roko sodyboj mums sakė 130 - 145 lt/žm.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2007 02 15, 11:30)
As tai apie Petrauskus tikrai nieko neturiu blogo. Ten svenciau drauges vestuves, viskas buvo labai puiku thumbup.gif . Dabar ten bus ir mano vestuves ir labai dziaugiuosi kad juos issirinkau, nes man jie labai tiko tiek kainu tiek aptarnavimo lygiu. Ir yra viena is pigesniu sodybu. O apie ta remonta, tai daug sodybu yra kurios labai skurdziai atrodo, o kainas dar didesnes rekia. O petrauskai stato dar viena sodyba, i kuria ir investuoja, del to turbut neremontuoja.  smile.gif

Nebent del naujos sodybos, bet vis tiek palyginus kas buvo pries 3 metus ir dabar tai tikrai skirtumas yra 4u.gif Bet cia tik mano nuomone 4u.gif

Tiesa, maistui priekaistu jokiu, net menkiausiu, super skanu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satin: 15 vasario 2007 - 12:50