Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(ikristute @ 2007 02 10, 10:24)
Pilnai pritariu, apie ta sale ir man tokia pati nuomone susidare,labiausiai tai kvapas istrigo norejosi kuo greiciau begti is ten, bet is mandagumo apziurejom, gaila nepaminejai miegamuju vietu, ten vaizdelis dar grazesnis, lovos ir patalai nezinau kokio senumo, aplinka nezinau kiek metu neremontuota, o dar vienos miegamosios vietos atskiram pastate, ten dar graziau, grindys gryno betono, patalai nezinau kokio senumo, kriaukle praustis gelezine, nu zodziu kas norit astriu pojuciu tikrai ten nuvaziuokit, pritariu nuomonei , kad ten tik sarvojimui ji skirta smile.gif

na matai musu vestuves vienos dienos tai mum nakvyne nereikalinga,bet beveik gaila,kad nemaciau tu kambariu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciuxxxx @ 2007 02 12, 13:37)
mes planuojam mazajame,tik tiksliai dar neapsisprende g.gif kainas sake tokias pacias kaip ir tau.kiek pas jus bus zmoniu ir ar visi tilps miegoti g.gif kaip suprantu tu jau ten buvai apsiziureti,kokia ten tvarkele ar matei,nes anksciau girdejau,kad seimininkas nelabai tvarkingas schmoll.gif

kai buvom nuvaziave - buvo pirmadienis. tai matytum - gal kokios 4 mergaites begiojo po nama (didziajame mes buvom) tvarke, slave, o 2 perrenginejo patalyne. todel maciau, kad patalyne svari, ciuziniai, ant kuriu miegos sveciai - nauji, stori, paroloniniai, ne spyruokliniai. pas mus sveciu bus 30 - 32. teveliai miegos kambariuose atskiruose, mes taip pat turesime savo kambari, o visi kiti antrame aukste - ant ciuziniu. kai as buvau, tvarkesi kaip tik smarkiai. dar beje sake, kad perlakuos grindis ir sutvarkys galutinai zidini, kurio viena siena dar buvo nenudazyta ir stiklo nebuvo, nes sake, neseniai per vestuves sudauze kazkas. na tai va kaip as pamaciau ta sodyba. vienas dalykas nepatiko, tik nesakiau seimininkui, ir dar dabar del to pergyvenu. name (didziajame) langu stiklai dvigubi. nepastebejau, ar jie atsidaro. man rodos, kad ne, kazkaip svieciasi, kad langu remai ileisti i siena, ir nesidarineja. na, bet namas didelis, tai nebus tvanku. bet as ne del to. languose prikrite musiu blink.gif doh.gif o jei langai nesidarineja, tai neimanoma ju ir isvalyt doh.gif tai suku galva dabar, jei tikrai taip ir bus - kaip uzdengti tas muses doh.gif gal medziaga kokia deti ant palangiu, jas sugaranksciuoti kazkaip, padeti zvakuciu... nu kad ta medziaga pasikelus bent kazkiek tas muses uzdengtu. nu bet labai tikiuos, kad ju nebus. dar vaziuosim likus iki vestuviu kokiam menesiui apsiziuret, kaip kas, tai jei pamatysiu tas muses, pakelsiu jam skandala doh.gif o daugiau viskas tvarkoj buvo. nemaciau nei dulkiu kamuoliu ant grindu, nei kazkokios kitokios betvarkes...
Atsakyti
gAL KAS GIRDEJOTE apie Petroneliu dvareli ir Ausreles Vilkonienes sodyba?
Atsakyti
Sveikos,
vakar visą dieną praleidau ieškodama salės mamos jubiliejuj. Gavau daug info ir nutariau pasidalinti ax.gif Čia surašiau sales, kurios pakankamai didelės 40 žm. sutalpinti. + su nakvyne kai kurios.

1. Rojus
(prie Kauno Mariu, prie Vaisvydavos) http://www.rojus.info/
Didele sale, pirtys, maistas, filmavimas, fotografavimas. viskas iskaiciuota, isskyrus muzikantus. Viso : 7000 lt uz para. + savo alkoholi
2. Petrausku sodyba
Kulautuvoje, nuosavame name, http://kaimoturizmas...dyba.php?id=330
Kaina: 1200 lt uz sodyba (ieina pirtis, nakvyne) + maistas 45 lt/zm
Viso: 1200 lt + 40 zm x 45 lt/zm = 1200 + 1800 = 3000 lt
3. Petroniu dvarelis
prie Nemuno, uz Kauno Mariu, vaziuojant uz Gervėnupių sodų http://kaimoturizmas...dyba.php?id=451
Kaina: 120 lt/zm (maistas, nakvyne, pirtys ir tt) alkoholis savo
40 zm x 120 lt/zm = 4800 lt
4. Bilvinu sodyba
nuo Kauno 40 km link Jurbarko http://www.bilvinusodyba.lt/
Kaina: 100 lt/zm (maistas, nakvyne),
alkoholis savo, pirtis 300 lt
40 zm x 100 lt/zm = 4000 lt
5. Vegyne
siek tiek uz Raudondvario www.vegyne.lt
Kaina: 85 lt/zm (maistas, sale, nakvyne), 300 lt pirtis (visa vakara),
40 zm x 85 lt/zm = 3400 lt
6. Roko sodyba thumbup.gif
40 km nuo Kauno link Vilniaus http://www.rokosodyba.lt/
kainos: maistas 25-70 lt/zm (priklauso ka uzsakysi, ar valgys pusrycius ir tt, ieina sales nuoma, aptarnavimas), nakvyne 70 lt/zm, pirtys 150 lt (3 val.). Yra visokiu pramogu vaikams
Viso: 2000 (jeigu apie 50 lt/zm) + 700 lt (uz nakvyne 10 zm.) = 2700 lt
7. Sekioniu ranca
apie 35 m nuo Kauno link Kruonio www.sekioniuranca.lt
esam su vyru buve kazkada, grazi vieta
Kainos: 25 - 50 lt/zm maitinimas, aptarnavimas, sale ir alus), nakvyne 10 zm. 300 lt (vienas namelis) diedas labai linkes deretis, zadejo nuolaidas smile.gif
Viso: 40 zm. x 50 lt/zm + 300 lt (nakvyne) = 2300
lt

PS atsiprašau už nelietuvišką tekstą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chaineezas @ 2007 02 03, 14:14)
Labas merginos,  smile.gif
na mes irgi renkames sventimo vieta. na ir jei turite zurnaliuka "Jums jaunieji" (ten Kaunui skirtas), ten yra reklama Obelų 6, Domeikava.tipo uzdaras kiemas, pokyliu sales telpa iki 70 zmoniu, vieta nakvynei ir t.t. na zodziu beveik liuks atrodo is skelbimo, na tai susiskambinau su seimininke ir nuvaziavau apziureti  lotuliukas.gif  tai buvo geras kai susiradau pagal adresa pasirodo ten namas, ne joks baras (na as bent pries tai taip isivaizdavau,kad ten baras ar viesbutukas ).pasitiko mane seimininke nenusakomo senumo, pati dvokia kaip nezinau kas, visas namas irgi dvokia, nesuprasi ar vaistais labiau ar pelesiais kokiais, na tiek to apziurejau tipo tas sales tai nu nx  doh.gif gal pasarvonem ir tiktu bet jau tik ne vestuvem  cool.gif  na dar parode toki kambariuka kuriam tipo galima kavos atsigerti sveciam susedus, tai baldeliai ten irgi nu nx, su suknyte, ne netai kad su suknyte bet as ant tos sofkutes sest tikrai nenoreciau nes ji baisiai sena ir purvina, nu zodziu mes su brangiausiuoju isejom atvipusiais zandikauliais is ten  lotuliukas.gif o zmoniu tai mano akim 40 ten prie stalo jau turetu po biski anksta sedet darytis, o ji tipo aiskina kad 70 telpa  smile.gif  ir pasirodo viska ta bobute suruosia  blink.gif , nu zodziu jei norisi idomiu ispudziu ir dviprasmisku jausmu tai galit aplankyt bigsmile.gif , nes tokio varianto tai tikrai nieku gyvu pamatyt nesitikejau. na as nejokia nepasikelus, na jei bobute taip gyvena tai viskas ok. na bet reklama ir pamatytas vaizdas prasilenkia su realybe smarkiai smarkiai  lotuliukas.gif

Man atrodo, kad žinau apie kokią salę eina kalba. Patikėkit, moteriškė nė kiek neperlenkė apie ją pasakodama doh.gif Mūsų giminės ten kažkada šventė schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(linuciuxxxx @ 2007 02 09, 12:45)
sveikutes,gal kuri girdejot apie kaimo sodyba "VEGYNE",Bernatoniu kaime. g.gif

Mes ten sventėme mergvakarį. Pireš 3 metus (dar jauna buvau biggrin.gif ). Tai viskas butų OK, bet senis Vegys labai suktas ir pošliakas blink.gif Pradžiai vieną kainą pasakė, po to jau ir už pirtį ir už nakvynę pradėjo reiikalauti, kai jau visos pagėrę buvom ir nebuvo kaip išvažiuoti doh.gif
Man asmeniškai nekokie atsiminimai apie tą vietą schmoll.gif O ir tvarkelė tikrai ten nekokia buvo. Nežinau kaip dabar g.gif
Papildyta:
QUOTE(aggate @ 2007 02 09, 13:01)
Mes svesime stai cia wub.gif

Esu buvus "Klumpės malūne". Nerealiai patiko. Fainas dizainas, jauku, normalios lovos, gamta. Tik gaila kad tolokai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikasiene: 13 vasario 2007 - 13:31
QUOTE(Mikasiene @ 2007 02 13, 14:20)
Mes ten sventėme mergvakarį. Pireš 3 metus (dar jauna buvau  biggrin.gif  ). Tai viskas butų OK, bet senis Vegys labai suktas ir pošliakas  blink.gif  Pradžiai vieną kainą pasakė, po to jau ir už pirtį ir už nakvynę pradėjo reiikalauti, kai jau visos pagėrę buvom ir nebuvo kaip išvažiuoti  doh.gif
Man asmeniškai nekokie atsiminimai apie tą vietą  schmoll.gif O ir tvarkelė tikrai ten nekokia buvo. Nežinau kaip dabar  g.gif

gal gali pasakyti konkreciai kas buvo netvarkinga? g.gif nes man niekaip neateina i galva, i kokia tvarka man ten ziuret. ar langai nevalyti, ar lovos nesvaria patalyne paklotos, ar dulkiu kamuoliai pazeme ridenasi, ar wc nesvarus, kas? man paprasciausiai idomu i ka atkreipti demesi nuvaziavus pries vestuves likus kazkokiam laiko tarpui nedideliam... g.gif paaiskinsiu as tada jam, ka sutvarkyti iki mano vestuviu. ir jei kazkas man nepatiks, vaziuosiu pries vestuves koki ketvirtadieni, kad patikrinciau, ar sutvarke viska, ka prasiau.
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2007 02 13, 11:31)
Sveikos,
vakar visą dieną praleidau ieškodama salės mamos jubiliejuj. Gavau daug info ir nutariau pasidalinti  ax.gif  Čia surašiau sales, kurios pakankamai didelės 40 žm. sutalpinti. + su nakvyne kai kurios.

1. Rojus
(prie Kauno Mariu, prie Vaisvydavos) http://www.rojus.info/
Didele sale, pirtys, maistas, filmavimas, fotografavimas. viskas iskaiciuota, isskyrus muzikantus. Viso : 7000 lt uz para. + savo alkoholi
2. Petrausku sodyba
Kulautuvoje, nuosavame name, http://kaimoturizmas...dyba.php?id=330
Kaina: 1200 lt uz sodyba (ieina pirtis, nakvyne) + maistas 45 lt/zm
Viso: 1200 lt + 40 zm x 45 lt/zm = 1200 + 1800 =  3000 lt
3. Petroniu dvarelis
prie Nemuno, uz Kauno Mariu, vaziuojant uz Gervėnupių sodų http://kaimoturizmas...dyba.php?id=451
Kaina: 120 lt/zm (maistas, nakvyne, pirtys ir tt) alkoholis savo
40 zm x 120 lt/zm = 4800 lt
4. Bilvinu sodyba
nuo Kauno 40 km link Jurbarko http://www.bilvinusodyba.lt/
Kaina: 100 lt/zm (maistas, nakvyne),
alkoholis savo, pirtis 300 lt
40 zm x 100 lt/zm = 4000 lt
5. Vegyne
siek tiek uz Raudondvario www.vegyne.lt
Kaina: 85 lt/zm (maistas, sale, nakvyne),  300 lt pirtis  (visa vakara),
40 zm x 85 lt/zm = 3400  lt
6. Roko sodyba  thumbup.gif
40 km nuo Kauno link Vilniaus http://www.rokosodyba.lt/
kainos: maistas 25-70 lt/zm (priklauso ka uzsakysi, ar valgys pusrycius ir tt, ieina sales nuoma, aptarnavimas), nakvyne 70 lt/zm, pirtys 150 lt (3 val.). Yra visokiu pramogu vaikams
Viso: 2000 (jeigu apie 50 lt/zm) + 700 lt (uz nakvyne 10 zm.) = 2700 lt
7. Sekioniu ranca
apie 35 m nuo Kauno link Kruonio www.sekioniuranca.lt
esam su vyru buve kazkada, grazi vieta
Kainos: 25 - 50 lt/zm maitinimas, aptarnavimas, sale ir alus), nakvyne 10 zm. 300 lt (vienas namelis) diedas labai linkes deretis, zadejo nuolaidas smile.gif
Viso: 40 zm. x 50 lt/zm + 300 lt (nakvyne) = 2300
lt

PS atsiprašau už nelietuvišką tekstą  blush2.gif

Beveik visur senos kainos, dabar visur pabrange 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satin: 13 vasario 2007 - 16:33
QUOTE(Piene123 @ 2007 02 12, 02:16)
As buvau Azuolote smile.gif Tik vestuves buvo sausio menesi.
Viskas buvo labai puiku! Sventem gal 54 zmones. Maistas koks skanus buvo  wub.gif Nu super seimininkes.
Vienintelis trukumas, kad nebuvo kur visiem sokt. Vasara galima ir i ta dideli balkona iseit ar lauke tusintis, o mes ziema grudomes i ta pirma kambari kur zidinys. Tai vietos buvo mazoka.
Vyrai pasinaudojo pirtim ir ekete ezere thumbup.gif
Papildyta:

Netiesa, kad 14  g.gif  Pusseseres vestuvese buvo gal 54 dalyviai. Jauniesiems atskiras kambarys, o kiti sugule bendruose kambariuose, kur labai daug lovu. Tilpom visi.

Azuolote kas gal daugiau papasakoti apie sia kavine?kur ji randasi kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(satin @ 2007 02 13, 16:32)
Beveik visur senos kainos, dabar visur pabrange  4u.gif

Arba vestuvėms kiti tarifai wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(Linelee @ 2007 02 13, 18:18)
Azuolote kas gal daugiau papasakoti apie sia kavine?kur ji randasi kokios kainos?

as as galiu lotuliukas.gif cia sodyba apie 40 km nuo kauno,prie kedainiu.aplinka labai grazi:sodyba miske,ant ezerelio kranto... thumbup.gif telpa 60 zmoniu ir salej susodint ir panakvyndint smile.gif yra pirtis,mazutis baseinelis,bet juk ezerelis prie pat.intenete yra ps.,per google iveskit Ąžuolotas ir pamatysit viska patys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chaineezas @ 2007 02 12, 21:48)
na matai musu vestuves vienos dienos tai mum nakvyne nereikalinga,bet beveik gaila,kad nemaciau tu kambariu  lotuliukas.gif

jooooo doh.gif žinau tą Obelų 6 salę, tragedija kažkokia doh.gif o maistas, tai išvis, lėkštės tragiškos, maistas neskanus, apie kambarius išvis patyliu doh.gif smarvė blink.gif nu žodžiu, jaunieji pinigėlių nelabai turėjo, tai pagailėjo, bet tada jau geriau paimt kokią kavinukę nebrangią vienai dienai drinks_cheers.gif
Atsakyti
O gal kas nors esate ką nors girdėję apie kavinę-barą "Senasis bebras", kuris įsikūręs 1km už Karmėlavos?
Atsakyti