Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

man labai DU BROLIAI patiko thumbup.gif bet jau labai brangu, kitiems metams 180lt uzsiprase blink.gif
Atsakyti
nu ir kainos kila istojus i europos sajunga.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 08 21, 22:30)
man labai DU BROLIAI patiko  thumbup.gif  bet jau labai brangu, kitiems metams 180lt uzsiprase  blink.gif

oho doh.gif
Atsakyti
Galiu rekomenduoti restorana, kuriame ir pati svenciau vestuves - "Sandija". Labai gera ir skoniga aplinka, mazos kainos, puikus aptarnavimas. plius superinis liukso kambarys su didele vonia thumbup.gif
Atsakyti
Mes sventem vestuves Romo uoste - maistas normalus, nesugedes.
Tik tiek kad taremes jog stalai bus vienaim o sustate kitaip bet cia gal del to kad kita padaveju pamaina stalus tvarke.
Ir dar - mums pritruko karstu patiekalu, nors buvom uztvirtine skaiciu zmoniu..
O seip aplinka tiek diena tiek nakti superine...nesigailiu kad ten sventem vestuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 08 23, 16:41)
Mes sventem vestuves Romo uoste - maistas normalus, nesugedes.
Tik tiek kad taremes jog stalai bus vienaim o sustate kitaip bet cia gal del to kad kita padaveju pamaina stalus tvarke.
Ir dar - mums pritruko karstu patiekalu, nors buvom uztvirtine skaiciu zmoniu..
O seip aplinka tiek diena tiek nakti superine...nesigailiu kad ten sventem vestuves smile.gif

mmm ir as ten norejau, bet jau 2- ame aukste vietu nebuvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Myyliuke @ 2007 08 21, 14:06)
mes tai <medziotoju sostine>jau uzsakem(Ked raj).jau uzstata palikom.kiek ieskojom nieko tinkamo neradom.ieskojom,kad ir grazu butu ir nakvynei visi sutilptu(ne kaip kareivenese).manau cia geras variantas.gal kas ten jau sventete?papasakokit kaip sekesi?

Myyliuke
o kiek pas tau bus sveciu ir kiek pati sodyba kainuoja? Kiek gavosi zmogui su nakvyne? As irgi noreciau svesti meeziotoju sostinei vestuves,vaizdas ten nerealus,tik va man problema pas mane bus 90 zmoniu ir ten apnakvindina tik 64,bet mano vestuves tik kitais metais bet ta sodyba labai domina.Jei nesunku parasyk atsiliepimus jau po vestuviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytei @ 2007 08 23, 08:59)
Galiu rekomenduoti restorana, kuriame ir pati svenciau vestuves - "Sandija". Labai gera ir skoniga aplinka, mazos kainos, puikus aptarnavimas. plius superinis liukso kambarys su didele vonia thumbup.gif

Ir kiek jie zmoniu talpina, iki keliu leidzia buti? Na ir gal kainytes galetum parasyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gala @ 2007 08 21, 18:30)
man labai DU BROLIAI patiko  thumbup.gif  bet jau labai brangu, kitiems metams 180lt uzsiprase  blink.gif

Kainos tai nesveikos kitiems metams doh.gif blink.gif Kiek skambinejausi ir klausinejau visur panasiai verysad.gif
Atsakyti
O mes likom labai patenkinti, kad pasirinkom Pastuvos sodyba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Esam labai dekingi seimininkams, kurie rupinosi ir tikrai viskas buvo aukstam lygy drinks_cheers.gif
Maista ten pat uzsakinejom, sveciai visi gyre ir mum patiem patiko. Aplinka labai grazi, kambariai tvarkingi. Neturejau nei vienos smulkmenos, prie kurios buciau galejus prisikabinti. Atsokom smagiai vestuves, o kita diena visis sveciai pirteleje atsigavo ir liko tik patys graziausi prisiminimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pookis @ 2007 08 24, 21:24)
O mes likom labai patenkinti, kad pasirinkom Pastuvos sodyba  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Esam labai dekingi seimininkams, kurie rupinosi ir tikrai viskas buvo aukstam lygy  drinks_cheers.gif
Maista ten pat uzsakinejom, sveciai visi gyre ir mum patiem patiko. Aplinka labai grazi, kambariai tvarkingi. Neturejau nei vienos smulkmenos, prie kurios buciau galejus prisikabinti. Atsokom smagiai vestuves, o kita diena visis sveciai pirteleje atsigavo ir liko tik patys graziausi prisiminimai  wub.gif

o kiek kainavo vienam zmogui (nakvyne+maistas)?
Atsakyti
QUOTE(sharoonas @ 2007 08 24, 19:38)
o kiek kainavo vienam zmogui (nakvyne+maistas)?

Uz sodyma buvom sudereje 1900 (30 zmoniu, bet buvo truputi maziau), o maistas vienam zmogui - 70lt. Bet mum nereikejo del nieko sukt galvos, ir alaus stala paruose ir kita ryta visi sveciai gavo atsigavimui smile.gif rugstyniu sriubos su karka thumbup.gif . Zodziu maistelio buvo per akis. Paskui kas liko, seimininkai sudejo viska graziai ir parsivezem dar namo.
Atsakyti
Na as nusiziurejau Petroneliu dvareli, gal kas skambino ir zino kainas kitiems metams?
Atsakyti