labai gera kaina
kaip idomu butu paziureti kaip ten atrodo ta kavine
QUOTE(gala @ 2007 08 14, 12:50)
cia tokia kaina tikriausiai del to, kad bus penktadienis
o paziuret tikrai verta nuvaziuot: Ramuciai, Centrine g.21A
kita karta kai grysiu i LT, tai butinai nuvaziuosiu
QUOTE(vasara08 @ 2007 08 13, 16:39)
Si svg atsokom savo vestuves sodyboje Klumpes malunas. Sodyba superine Sveciai buvo suzaveti sodyba!!!!!!!! Bet ta sodyba tik priima 30 zmoniu. Jei darot mazas vestuves pats tas tokioj sodyboj.sodyba yra prie pat dubysos, 50 km nuo Kauno. Internetinis adresas www.klumpe.lt Nepasigailesit
skamba kaip reklama , tik ne vieno gero atsiliepimo anksciau nebuvo rasyta.
ar ne keista?
jei ne reklama tai jums pasiseke
QUOTE(ishiri @ 2007 08 14, 13:53)
skamba kaip reklama , tik ne vieno gero atsiliepimo anksciau nebuvo rasyta.
ar ne keista?
ar ne keista?
As ta pati pagalvojau, bet nieko nerasiau Gal is tikruju zmonems pasiseke
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 08 14, 13:58)
As ta pati pagalvojau, bet nieko nerasiau Gal is tikruju zmonems pasiseke
gal.. nors abejoju ar kas nors galejo pasikeisti per menesi
mes nudegem, todel niekam kitam nelinkiu, maistas buvo tragiskas, apsivemsiu net nuo minciu
QUOTE(ishiri @ 2007 08 14, 15:04)
gal.. nors abejoju ar kas nors galejo pasikeisti per menesi
mes nudegem, todel niekam kitam nelinkiu, maistas buvo tragiskas, apsivemsiu net nuo minciu
ir aggatei irgi tas pats buvo, zodziu komentarai ne kokie
QUOTE(gala @ 2007 08 14, 15:06)
ir aggatei irgi tas pats buvo, zodziu komentarai ne kokie
Man tai labai nemalonu pasidare,nes rugpjucio 11d musu vestuves turejo buti, bet Klumpe buvo uzimta,tai teko atkelti i liepos 28d O tada Aiste sake,kad tai dienai uzsakyta konferencija. Dabar suzinojau,kad ten vyko vestuves Kazkaip nebesuprantu as kas ten vyksta toj sodyboj Reikejo iskart sakyti jai,kad vyks vestuves, o ne kazkokia konferencija
ishiri,dar paklausti pamirstu Ar jus terasoje sokote?Ar tik viduje?Mes tai kai sokome terasoje,tai beveik visa laika ant galvu lasejo vanduo Viduje per karsta sokti buvo,tai teko terasoje apsistoti su sokiais.Ir tik vakar prisiminiau, jog Aistei nepriminem susitvarkyti terasos stogo
O kazkas kitoms nuotakoms smegenis "pudrina"
mano vestuves buvo 08.11 klumpes malune, o konferencija buvo 08.10, nes mano tevai veze sakocius, tai mate kad ten vyksta kazkas. cia ne jokia reklama, tiesiog man ir mano sveciams labai patiko, o ko blogas maistas? jis buvo tikrai skanus. Pas mus sokiai vyko terasoje ir vakare truputi linojo, o kad per stoga lasejo, ar cia problema? pats tas kai soki kartu ir atsigaivini, juk mes zmones ne cukriniai neistirpsim. o kas jums tai nepasiseke? As tai labai patenkinta, nu gal as tada nesu tokia isranki kaip jus visos
QUOTE(vasara08 @ 2007 08 14, 15:38)
mano vestuves buvo 08.11 klumpes malune, o konferencija buvo 08.10, nes mano tevai veze sakocius, tai mate kad ten vyksta kazkas. cia ne jokia reklama, tiesiog man ir mano sveciams labai patiko, o ko blogas maistas? jis buvo tikrai skanus. Pas mus sokiai vyko terasoje ir vakare truputi linojo, o kad per stoga lasejo, ar cia problema? pats tas kai soki kartu ir atsigaivini, juk mes zmones ne cukriniai neistirpsim. o kas jums tai nepasiseke? As tai labai patenkinta, nu gal as tada nesu tokia isranki kaip jus visos
Mes Klumpe uzsakinejome gruodzio 1d ir ji tada sake,kad rugpjucio 11d uzimta - vyks konferencija
Ai,buvo,tai buvo
As tai tikrai neisranki
Smagu,kad jums ten labai visiems patiko ir viskas buvo super