Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Darbininke, gal gali dar patikslinti del visu sodybu, kiek leidzia buti antra diena??? Na ta prasme, ar yra kokia fiksuota valanda, ar gali but kiek nori, ar nuo kazhkurios valandos galima buti ilgiau??? Ir dar jei galima plachiau apie sodyba "Saulyne". Achiu 4u.gif
Atsakyti
o man saulyneje nelabai patiko schmoll.gif maistas tikrai neskanus,aptarnavimas buvo labai letas,vietos sokti mazai ir baisiai karsta pasidaro uz kokiu poros valandu,nors tuo metu uz lango lijo ir nebuvo daugiau negu16laipsniu,o jeigu lauke +30,tada butu biski karsciau negu pirti.tualetai tiktai du,tikrai mazoka kaip tokiai sodybai.apie antra valanda seimininkes jau lekstes nurinko.kas patiko tai pavesine ir kad upe salia.
Atsakyti
Na, net nezinau, del maisto Saulyneje, tai man labai patiko, o jei paciai ne, tai ka galiu pasakyti, tikriausiai skonio reikalas. Ne restoranas ten, bet kaip sodybai vertinciau puikiai.
Vietos sokti nemaciau ne vienoj sodyboj daugiau (paciam name), nebent soktumete lauke. Sita sale buvo tikrai didziausia. Mes Saulyneje sventeme iki ausros ir nesijautem vejami smile.gif Sventeme vasara, nebuvo labai jau karsta (lauke buvo zymiai karsciau, tai diena i pavesine beveik ir nejom), bet nelabai buvau sodybose, kur butu kondicionuojama pokyliu sale. O namas murinis, tai nebuvo kazkaip nepakeliamai tvanku. Pas mus namie karsciau smile.gif
Del buvimo laiko, tai kiekvienoje sodyboje pagal atskira susitarima. Zalensu sodyboje buvome kita diena iki 15val., Saulyneje iki 17val., Buivydu - iki 16val., o kitose issiskirsteme jau is karto pavalge. Bet manau, kad reikia is anksto tartis del to.
Atsakyti
QUOTE(darbininke @ 2007 07 28, 15:40)
Na, net nezinau, del maisto Saulyneje, tai man labai patiko, o jei paciai ne, tai ka galiu pasakyti, tikriausiai skonio reikalas. Ne restoranas ten, bet kaip sodybai vertinciau puikiai.
Vietos sokti nemaciau ne vienoj sodyboj daugiau (paciam name), nebent soktumete lauke. Sita sale buvo tikrai didziausia. Mes Saulyneje sventeme iki ausros ir nesijautem vejami smile.gif Sventeme vasara, nebuvo labai jau karsta (lauke buvo zymiai karsciau, tai diena i pavesine beveik ir nejom), bet nelabai buvau sodybose, kur butu kondicionuojama pokyliu sale. O namas murinis, tai nebuvo kazkaip nepakeliamai tvanku. Pas mus namie karsciau smile.gif
Del buvimo laiko, tai kiekvienoje sodyboje pagal atskira susitarima. Zalensu sodyboje buvome kita diena iki 15val., Saulyneje iki 17val., Buivydu - iki 16val., o kitose issiskirsteme jau is karto pavalge. Bet manau, kad reikia is anksto tartis del to.

gal but ir skonio reikalas,gal kai jus sventete kitos virejos dirbo,man tai tikrai nepatiko.mes savo vestuves sventeme elniakampio slenyje maistas buvo superinis,viskas buvo seimininkiu gaminta nuo iki.o saulyneje man pasirode,kad maistas is maxima linijos supirktas ir tiek,silkes bjauresnes nevalgiau dar,salotu su kopustais ir morkom skonis buvo tarsi majoneza viena per dantis kostum,vistiena karstam labai sausa.kas skanu buvo tai idaryta zuvis.aptarnavimas buvo labai letas,dirbo dvi paneles ir nesiojo tik po dvi lekstes,kadangi pati dirbau padaveja tai zinau per kiek laiko turi buti aptarnauta45zmones.tualetu tikrai mazoka,nes pastoviai eiles buvo.del to isvaziavimo tai tikriausiai individualus dalykas,mes po savo vestuviu is sodybos isvaziavom8vakaro.pernai metais sventem utenos rajone sveciu namuose.maistas ir aptarnavimas9is10.tik ten labai mazai buvo miegamu vietu miegojom po ant vienguliu lovu,nors man asmeniskai galiu ir ant sieno issimiegot.
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif ,PRASYSIU JUSU PAGALBOS,GAL KAS SVENTET KLUMPES MALUNE IR GALETUMET KA NORS PAPASAKOTI,NES MUS KAIP IR APGAVO SEIMININKAI verysad.gif ,IS PRADZIU SAKE MAISTO KAINA ZMOGUI 60LT.,O LIKUS VOS MENESIUI IKI VESTUVIU SUZINOJAU,KAD JAU 80LT. doh.gif ,O MUMS NET NEPRANESE,O KAI SUZINOJE PASKAMBINOM,PASAKE,KAD JEI NETINKA GALIMA ATSAUKTI REZERVACIJA blink.gif ,O KUR MES RASIM KT.VIETA,JAU PER VELU verysad.gif ,TAIGI MAN LABAI IDOMU KAIP TEN SEKESI SVESTI,DEKUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2007 07 28, 18:12)
SVEIKOS 4u.gif ,PRASYSIU  JUSU PAGALBOS,GAL KAS SVENTET KLUMPES MALUNE IR GALETUMET KA NORS PAPASAKOTI,NES MUS KAIP IR APGAVO SEIMININKAI verysad.gif ,IS PRADZIU SAKE MAISTO KAINA ZMOGUI 60LT.,O LIKUS VOS MENESIUI IKI VESTUVIU SUZINOJAU,KAD JAU 80LT. doh.gif ,O MUMS NET NEPRANESE,O KAI SUZINOJE PASKAMBINOM,PASAKE,KAD JEI NETINKA GALIMA ATSAUKTI REZERVACIJA blink.gif ,O KUR MES RASIM KT.VIETA,JAU PER VELU verysad.gif ,TAIGI MAN LABAI IDOMU KAIP TEN SEKESI SVESTI,DEKUI 4u.gif

o kuo motyvuoja toki didziuli kainos suoli??? blink.gif as tai deciau visas pastangas, kad susirasciau kita vieta, ir jiems nepranesciau to netgi, lai zinosi unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, noreciau paprasyti Jusu patarimu. Gal turite kas kokiu pasiulymu kur butu galima nebrangiai, bet jaukiai pasibuti po vestuviu, Kauno mieste? Vieta reikalinga rugsejo 21 d. vakara, planuojams sveciu skaicius tik 13 suaugusiuju ir 3 vaikai doh.gif
Gal zinote kokia jaukia kavine ar bariuka su atskira sale? blush2.gif
Labai prasau padekite mums. Rasykite i slapyvardis666@yahoo.com arba cia. Labai lauksiu Jusu patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 07 28, 22:44)
o kuo motyvuoja toki didziuli kainos suoli???  blink.gif as tai deciau visas pastangas, kad susirasciau kita vieta, ir jiems nepranesciau to netgi, lai zinosi  unsure.gif

Pasake,kad atceit maistas pabrango,nu bet gal ne ant tiek per kelis menesius taip soktelejo blink.gif ,apsurdas kazkoks verysad.gif ,sodybos kitos tikrai nerastumem laisvos,nebent kokia kavine,bet tai nebus ko as noriu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2007 07 28, 18:12)
SVEIKOS 4u.gif ,PRASYSIU  JUSU PAGALBOS,GAL KAS SVENTET KLUMPES MALUNE IR GALETUMET KA NORS PAPASAKOTI,NES MUS KAIP IR APGAVO SEIMININKAI verysad.gif ,IS PRADZIU SAKE MAISTO KAINA ZMOGUI 60LT.,O LIKUS VOS MENESIUI IKI VESTUVIU SUZINOJAU,KAD JAU 80LT. doh.gif ,O MUMS NET NEPRANESE,O KAI SUZINOJE PASKAMBINOM,PASAKE,KAD JEI NETINKA GALIMA ATSAUKTI REZERVACIJA blink.gif ,O KUR MES RASIM KT.VIETA,JAU PER VELU verysad.gif ,TAIGI MAN LABAI IDOMU KAIP TEN SEKESI SVESTI,DEKUI 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 29 liepos 2007 - 21:28
QUOTE(sandryte24 @ 2007 07 29, 21:29)
Pasake,kad atceit maistas pabrango,nu bet gal ne ant tiek per kelis menesius taip soktelejo blink.gif ,apsurdas kazkoks verysad.gif ,sodybos kitos tikrai nerastumem laisvos,nebent kokia kavine,bet tai nebus ko as noriu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

absurdas, kad maistas pabrangtu 20 litu vienam zmogui!!!!! blink.gif doh.gif as tikrai pirkdama parduotuveje maista nepajutau tokio zverisko kainu suolio schmoll.gif mano seimininke kai taremes pries puse metu sake, kad gali pabrangti 1 - 2 litais zmogui, jei brangs darzoves ar pan. bet va, jau ir vasara atejo, ir jau paskutines dienos iki vestuviu eina ir kazkodel net tu 1 - 2 litu nepakele. tai jau mano seimininkems nepabrango, o tavo seimininkems pabrango? doh.gif cia paprasciausias apgaudinejimas, fu kaip slykstu ir zema doh.gif

QUOTE(aggate @ 2007 07 29, 22:03)

gaila, kad aggate kazkaip keistai posta tuscia paliko, man atrodo kad ji sves butent klumpes malune. aggate, ir tau pabrangino 20 litu zmogui??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 07 28, 13:17)
gal but ir skonio reikalas,gal kai jus sventete kitos virejos dirbo,man tai tikrai nepatiko.mes savo vestuves sventeme elniakampio slenyje maistas buvo superinis,viskas buvo seimininkiu gaminta nuo iki.o saulyneje man pasirode,kad maistas is maxima linijos supirktas ir tiek,silkes bjauresnes nevalgiau dar,salotu su kopustais ir morkom skonis buvo tarsi majoneza viena per dantis kostum,vistiena karstam labai sausa.kas skanu buvo tai idaryta zuvis.aptarnavimas buvo labai letas,dirbo dvi paneles ir nesiojo tik po dvi lekstes,kadangi pati dirbau padaveja tai zinau per kiek laiko turi buti aptarnauta45zmones.tualetu tikrai mazoka,nes pastoviai eiles buvo.del to isvaziavimo tai tikriausiai individualus dalykas,mes po savo vestuviu is sodybos isvaziavom8vakaro.pernai metais sventem utenos rajone sveciu namuose.maistas ir aptarnavimas9is10.tik ten labai mazai buvo miegamu vietu miegojom po ant vienguliu lovu,nors man asmeniskai galiu ir ant sieno issimiegot.

Gal galima butu siek tiek placiau apie Elniakampio sleni 4u.gif Kiek zmoniu jie talpina? Kaip su miegamom vietom? Kainyte kokia? Labai dekui is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2007 07 30, 16:39)
Gal galima butu siek tiek placiau apie Elniakampio sleni  4u.gif  Kiek zmoniu jie talpina? Kaip su miegamom vietom? Kainyte kokia? Labai dekui is anksto  smile.gif

viska parasiau i AZ 4u.gif
Atsakyti