Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(rutadobke @ 2007 07 14, 17:38)
o Zalensai kiek nori ?

tai zinok jau neprimenu, nes issinuomavom vieta jau kovo menesi, tai senokai... blush2.gif reiktu skambintis ir klausineti smile.gif
Atsakyti
as rasiau zalensam, tai sake 3500lt nuoma ir maistas 70 lygtai.
Atsakyti
sveikos merginos.Si savaitgali jau atsvenciau savo vestuves.Mes puota keleme Petroniu dvarelyje,jei neklystu tai gala ten yra uzsisakiusi..Viskas buvo lux lux lux.Sodyba tikrai yra verta kainos.
Gala man atrdo as tau esu davusi savo numeriu,tai jei kas idomu tai pasuk ir papasakosiu viska smulkiau.
Atsakyti
QUOTE(lininis @ 2007 07 17, 15:28)
sveikos merginos.Si savaitgali jau atsvenciau savo vestuves.Mes puota keleme Petroniu dvarelyje,jei neklystu tai gala ten yra uzsisakiusi..Viskas buvo lux lux lux.Sodyba tikrai yra verta kainos.
Gala man atrdo as tau esu davusi savo numeriu,tai jei kas idomu tai pasuk ir papasakosiu viska smulkiau.

Sveikute, chia idomu ne tik galai blush2.gif blush2.gif na ash ir ta sodyba esu nusizhiurejusi, tai gal gali plachiau papasakoti, kiek maistas kainavo ir kokio jo ten buvo??? Kiek zhinau pati sodyba tai 150 zhmogui?? o kiek jus mokejote?? ar pirtis i ta kaina ieina?? kiek zhmoniu pas jus buvo ir kaip juos panakvindino??? zhodziu, atsakyk kaip galima smulkiau, p.s. jie ten kedes puosia ir ar tai papildomai kainuoja??
Atsakyti
QUOTE(lininis @ 2007 07 17, 17:28)
jei neklystu tai gala ten yra uzsisakiusi.

as dar neesu uzsisakiusi, as tik sia sodyba nusiziurejusi smile.gif nes ji man super grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijuke @ 2007 07 10, 14:42)
siaip tai apie romo uosta tikrai nemazai ir blogu atsiliepimu girdejau, ir kai mes patys ieskojomes, tai labai nemandagiai ten su mumis elgesi, dave suprasti, kad ne is vestuviu baliu jie gyvena..

Labutis visoms,
apie ROMO UOSTĄ tikrai yra blogų atsiliepimų. Vieniems draugams jie paskambino likus savaitei iki vestuvių ir pasakė, kad suklydo ir salė yra išnuomota kitiems. Tik tiek gerai, kad patys surado kitą vietą kur švęsti. Na ir dar norėčiau atkreipti jūsų dėmesį į jų maistą. Jis iš tiesų labai prastas, būtinai papietaukite ten kokį kartą ir pažiūrėkit ar skanu.
Atsakyti
QUOTE(Pukute6 @ 2007 07 17, 19:14)
Labutis visoms,
apie ROMO UOSTĄ tikrai yra blogų atsiliepimų. Vieniems draugams jie paskambino likus savaitei iki vestuvių ir pasakė, kad suklydo ir salė yra išnuomota kitiems. Tik tiek gerai, kad patys surado kitą vietą kur švęsti. Na ir dar norėčiau atkreipti jūsų dėmesį į jų maistą. Jis iš tiesų labai prastas, būtinai papietaukite ten kokį kartą ir pažiūrėkit ar skanu.

ei negasdinkit manes nes man jau baisu darytis prades..mes ten jau seniai esam sutare svesti vestuves, ir jau maista derinom.
Teko man matyti ta ju uzrasu knygute tai ant musu datos tikrai nera nieko daugiau parasyta 4u.gif o del maisto tai va man baisu....
Papildyta:
Mes svesime Romo uoste nes man ten sale patiko o del personalo tai kiek kalbejau su mergaitem kur stala ten dengia tai paprastos mergickos ir mes jau maista uzsisakinejom tai ta vireja irgi normali pasirode..
Mes jau laivuka susiradom tai iki Romo uosto atplauksim su graziu laivuku..
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 07 19, 16:36)
ei negasdinkit manes nes man jau baisu darytis prades..mes ten jau seniai esam sutare svesti vestuves, ir jau maista derinom.
Teko man matyti ta ju uzrasu knygute tai ant musu datos tikrai nera nieko daugiau parasyta 4u.gif  o del maisto tai va man baisu....
Papildyta:
Mes svesime Romo uoste nes man ten sale patiko o del personalo tai kiek kalbejau su mergaitem kur stala ten dengia tai paprastos mergickos ir mes jau maista uzsisakinejom tai ta vireja irgi normali pasirode..
Mes jau laivuka susiradom tai iki Romo uosto atplauksim su graziu laivuku..

Tai ir puiku smile.gif .Tiesiog man teko kelis kartus ten pietauti, tikrai neskanu net labai. Bet manykim, kad gal taip tik man pasitaikė. Linkiu tikrai gražios šventės smile.gif .
Atsakyti
tai dar apie ta dvareli Petroniu,mano tevai ten svente,zadejo po vidurnakcio grizti nakvoti namo,o atsirado tik per pietus kitos dienos... sake super,aplinka ju labai faina,vienkiemis,gandrai ganosi,varles kurkia,maistas puikus,mano tevukas siapjau gurmanas.Veziau ten drauge del kitu metu vestuviu,tai seimininke minejo jau gal desimt datu uzimtu kitiems metams blink.gif
Atsakyti
QUOTE(S*Mirna @ 2007 01 30, 16:34)
Sveikutes smile.gif radom sodyba,tai dabar taip ramu biggrin.gif cia kedainiu rajone,azuolotas.kol kas girdejau tik gerus atsiliepimus,sako,kad maistas laaabai skanus lotuliukas.gif siaip aplinka tikrai grazi:miske,ant ezerelio kranto thumbup.gif viduj irgi nieko.pas mus bus iki 70 zmoniu,tai sake sutalpins.ir nakvyne tikrai ne 14 zmoniu,sake mus suguldys smile.gif va.ka cia dar jum papasakot rolleyes.gif ai,ir kaina priimtina,80 lt zmogui drinks_cheers.gif .tai tiek mirksiukas.gif kai atsoksiu savo vestuves,galesiu ir daugiau papasakot lotuliukas.gif

labutis! as va ka tik atsisakiau sios sodybos... uzsatas liko, nenori grazinti! visu pirma, buvo sutarta 80 Lt zmogui - paskui sako 100 Lt. Sudege ju pirtis - taigi pirties nebera... Maistas? girdejau uztenka, bet nepergeriausias, ten mano giminaiciai svente... siaip seimininkai malonus zmones. gamta grazi, tvarkinga. tik va apie 60 zmoniu!??? bus ziauriai susispaude!
Atsakyti
QUOTE(mikaliuke @ 2007 07 19, 22:30)
tai dar apie ta dvareli Petroniu,mano tevai ten svente,zadejo po vidurnakcio grizti nakvoti namo,o atsirado tik per pietus kitos dienos... sake super,aplinka ju labai faina,vienkiemis,gandrai ganosi,varles kurkia,maistas puikus,mano tevukas siapjau gurmanas.Veziau ten drauge del kitu metu vestuviu,tai seimininke minejo jau gal desimt datu uzimtu kitiems metams blink.gif

Na man teko ten dviejose šventėse dalyvaut, tai tikrai jokių priekaištų. Viskas labai super thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,
as jau irgi po vestuviu, sventem Rumsiskiu viesbutyje. jokiu nesusipratimu nebuvo. maistas buvo skanus ir tikrai netruko bigsmile.gif , nes labai bijojau del sito. visus likucius atidave. zodziu thumbup.gif . sale pasipuosem patys su floriste wub.gif . kambariai svarus ir tvarkingi bigsmile.gif . aisku prabanga ten neblizga, bet kam reikia su nakvyne tai variantas neblogas g.gif . jei ka domina kas konkreciau klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti