Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Vijuke @ 2007 07 10, 13:42)
siaip tai apie romo uosta tikrai nemazai ir blogu atsiliepimu girdejau, ir kai mes patys ieskojomes, tai labai nemandagiai ten su mumis elgesi, dave suprasti, kad ne is vestuviu baliu jie gyvena..

pritariu drinks_cheers.gif mes kai buvome ziema su mumis irgi labai negraziai kalbejo ir ta pati dave suprast doh.gif O vakar buvo tiesiog abiejingi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalijaa @ 2007 07 10, 12:54)
Sveikos merginos,

atsitiko nenumatytas atvejis.  Mane sesute rugsejo 8 d vestuves.  Pries du men jie uzsisake kavine, kuri pries keleta dienu BANKRUTAVO  doh.gif  Paliko 3000 lt uzstata ir dabar tiem pinigeliam amen  :verysad:  svolocius direktoriukas susishlave is vestuvininku pinigelius ir dingo nesumokejes net darbuotojams pinigu .

Košmaras blink.gif be to, neregėto dydžio užstatas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 07 10, 09:41)
Dar buvom Romo Uoste- zmogui 65 lt- po 23val virsvalandziai 40lt/val. Alkoholis ir saldus stalas savo.

as ir domejausi ,,Romo uostu"
tai sale 2-ame aukste thumbup.gif , draugai svente , buvo patenkinti+ gavo jaunieji dovanu kambari wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gala @ 2007 07 10, 14:02)
musu tik kitais metais  blush2.gif

bet man romo uostas dar ir del to patiko, kad mes kai issinuomosim laiveli, tai is karto paskui ir atplauksim i romo uosta  smile.gif

ir mes taip norejom mirksiukas.gif blush2.gif , bet........... mums pasiule tik maza sale, o ten vietos nedaug+ tu minkstu baldu neisnesa doh.gif , teko... atsisakyti
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 07 11, 07:45)
tai sale 2-ame aukste  thumbup.gif , draugai svente , buvo patenkinti+ gavo jaunieji dovanu kambari  wub.gif

kaip fainai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 07 11, 07:45)
tai sale 2-ame aukste  thumbup.gif , draugai svente , buvo patenkinti+ gavo jaunieji dovanu kambari  wub.gif
Papildyta:

ir mes taip norejom  mirksiukas.gif  blush2.gif , bet........... mums pasiule tik maza sale, o ten vietos nedaug+ tu minkstu baldu neisnesa  doh.gif , teko... atsisakyti

romo uoste antram aukste yra super grazi terasa, bet va jei lis lietus jinai be stogo. vienintelis dalykas kuris man nepatiko romo uoste, tai kad jie isnuomuoja abi sales skirtingiems zmonems, tad negali zinoti su kokia kompanija gali tekti susidurti.
Atsakyti
QUOTE(saulytei @ 2007 07 11, 11:50)
romo uoste antram aukste yra super grazi terasa, bet va jei lis lietus jinai be stogo. vienintelis dalykas kuris man nepatiko romo uoste, tai kad jie isnuomuoja abi sales skirtingiems zmonems, tad negali zinoti su kokia kompanija gali tekti susidurti.

kiek maciau yra atskiri iejimai, bet vistiek visko gali buti ................
Atsakyti
o as galiu drasiai rekomenduoti BERNATONI Usodyba kulautuvoj thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir maistas, ir seiminikai ir pati sodyba thumbup.gif

geru jums visoms vestuviu 4u.gif ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
bernatoniu labai grazi sodyba, bet mums ji per maza verysad.gif pas mus bus apie 60 zmoniu, tai tiek jau bus susispaude

o kiek pas jus buvo zmoniu?
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2007 07 11, 15:26)
o as galiu drasiai rekomenduoti BERNATONI Usodyba kulautuvoj thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir maistas, ir seiminikai ir pati sodyba thumbup.gif

geru jums visoms vestuviu 4u.gif ir sekmes 4u.gif

o kokios ten kainos zmogui ar uz sodyba jai nesunku butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rooshka @ 2007 07 13, 16:04)
o kokios ten kainos zmogui ar uz sodyba jai nesunku butu  4u.gif

130lt zmogui. na bent siemet, o kitais metais neaisku kaip bus
Atsakyti
mes tai issirinkom Petrauskus todel kad ten daug vienos,normali kaina ir todel kad buvau ten buvus ir man labai patiko.. blush2.gif
taciau jei butu buvus uzimta tai mes dar rinkomes is siu...
"Pas Pinciukas" - Zalensu,
"pashtuva";
"Petroniu dvarelis"- ypatingai man patiko aplinka ir dekoras...
"Zalensu sodyba" - ypatingai grazi, ir telpa daug zmoniu, drauge svente vestuves sake ir maistas labai skanus, tik musm jau buvo per brangu 160lt zmogui doh.gif biggrin.gif
tai kad busim tikiuosi patenkinti ir Petrausku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 07 14, 17:04)
mes tai issirinkom Petrauskus todel kad ten daug vienos,normali kaina ir todel kad buvau ten buvus ir man labai patiko.. blush2.gif
taciau jei butu buvus uzimta tai mes dar rinkomes is siu...
"Pas Pinciukas" - Zalensu,
"pashtuva";
"Petroniu dvarelis"- ypatingai man patiko aplinka ir dekoras...
"Zalensu sodyba" -  ypatingai grazi, ir telpa daug zmoniu, drauge svente vestuves sake ir maistas labai skanus, tik musm jau buvo per brangu 160lt zmogui doh.gif  biggrin.gif
tai kad busim tikiuosi patenkinti ir Petrausku 4u.gif

o Zalensai kiek nori ?
Atsakyti