Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Pumpuryte @ 2007 07 10, 08:41)

Pumpuryte, 10 Lie 2007 - 08:41, parašė:

Pumpuryte, 10 Lie 2007 - 08:41, parašė:

Dar buvom Romo Uoste- zmogui 65 lt- po 23val virsvalandziai 40lt/val. Alkoholis ir saldus stalas savo.

Dar buvom Romo Uoste- zmogui 65 lt- po 23val virsvalandziai 40lt/val. Alkoholis ir saldus stalas savo.

apie romo uosta tikrai daug geru atsiliepimu girdejus. ir as apie ji galvoti pradedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 07 10, 11:56)

gala, 10 Lie 2007 - 11:56, parašė:

gala, 10 Lie 2007 - 11:56, parašė:

apie romo uosta tikrai daug geru atsiliepimu girdejus. ir as apie ji galvoti pradedu  smile.gif

apie romo uosta tikrai daug geru atsiliepimu girdejus. ir as apie ji galvoti pradedu  smile.gif

o kada jusu vestuves? nes vakar parode kalendoriu- daug savaitgaliu jau uzimta, mums nors ir penktadieniuj ir tai jau pasiule tik maza sale, prie iejimo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 07 10, 13:00)

Pumpuryte, 10 Lie 2007 - 13:00, parašė:

Pumpuryte, 10 Lie 2007 - 13:00, parašė:

o kada jusu vestuves? nes vakar parode kalendoriu- daug savaitgaliu jau uzimta, mums nors ir penktadieniuj ir tai jau pasiule tik maza sale, prie iejimo. g.gif

musu tik kitais metais blush2.gif

bet man romo uostas dar ir del to patiko, kad mes kai issinuomosim laiveli, tai is karto paskui ir atplauksim i romo uosta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gala: 10 liepos 2007 - 12:03
Labai gera ideja, mes vakar pagalvojom, kad butu smagu su laiveliu i Bajorkiemi atplaukt, tevai sutiktu bigsmile.gif
Atsakyti
mano pazystama bajorkiemy svente, tai sake labai jau mazai maisto, o ir keisti gaivas neskuba.

mes tai anksciau labai megdavom ten pavalgyti nuvaziuot, bet dabar porcijos sumazeje ir nelabai skanu g.gif

bet cia tik mano nuomone
Atsakyti
savaitgali sventeme vestuves jonavos rajone,sodyboje saulyne.tai pati vieta nieko tik sokti mazai vietos buvo ir labai karsta.maistas neskanus buvo,toks jausmas kad is maximos papigiai nupirktas ir supjaustytas.kainos uz zmogu nezinau,bet nelabai mane suzavejo.
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 07 10, 12:39)

gala, 10 Lie 2007 - 12:39, parašė:

gala, 10 Lie 2007 - 12:39, parašė:

mano pazystama bajorkiemy svente, tai sake labai jau mazai maisto, o ir keisti gaivas neskuba.

mes tai anksciau labai megdavom ten pavalgyti nuvaziuot, bet dabar porcijos sumazeje ir nelabai skanu  g.gif

bet cia tik mano nuomone

mes tai anksciau labai megdavom ten pavalgyti nuvaziuot, bet dabar porcijos sumazeje ir nelabai skanu  g.gif

bet cia tik mano nuomone

tai maisto kiekis priklauso nuo taves pacios, nes nera nustatytas meniu vestuvems- kiek nori ir ko nori tiek ir uzsakineji.

o del skonio tai nezinau, as dar nenusivyliau biggrin.gif
Mums visai salia namu tai del to mirksiukas.gif
Be to man labai svarbu, kad butu aplink gamta ir daug erdves, negaleciau svest mieste, kavinej schmoll.gif

Be to del tam tikru priezaciu negalim samdyt muzikantu, tad reikalingi kavines muzikantai sveciams pasokt. smile.gif
Atsakyti
tai ta suprantu, bet pagal uzsakyto maisto kieki tikrai turejo buti daugiau.

na bet jei jums salia namu, tai kodelgi ne. o ir nuotrauku ten toj pakrantej dar pasidarysit graziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 07 10, 13:21)

gala, 10 Lie 2007 - 13:21, parašė:

gala, 10 Lie 2007 - 13:21, parašė:

na bet jei jums salia namu, tai kodelgi ne. o ir nuotrauku ten toj pakrantej dar pasidarysit graziu  thumbup.gif

na bet jei jums salia namu, tai kodelgi ne. o ir nuotrauku ten toj pakrantej dar pasidarysit graziu  thumbup.gif

bet mes dar neapsisprendem, dar ieskosim kitu graziu vietu wub.gif
gal galit ka patart su gamta kad butu?
isskyrus: yachtkluba, romo uosta, kulautuva, bajorkiemi.. g.gif
Atsakyti
na as kai per kaimo turizma ieskojau sodybu, tai labai graziu yra, bet kai suzinai kainas, tai fantazina atsoka doh.gif
Atsakyti
O kodel pas Petrauskus nenorit? Man ten graziausia vieta is visu matytu wub.gif ir kaina thumbup.gif
Atsakyti
siaip tai apie romo uosta tikrai nemazai ir blogu atsiliepimu girdejau, ir kai mes patys ieskojomes, tai labai nemandagiai ten su mumis elgesi, dave suprasti, kad ne is vestuviu baliu jie gyvena..
Atsakyti