Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(gala @ 2007 06 17, 00:00)
ir as apie tuos fakelus galvoju, o kada tu juos degsi? dvyliktai valandai ar visa laika?

o ka zinau...as galvoju gal siaip palei taka kai mes grisim is po zaksu ir gamtu..na ieidinejant i sale kai vteveliai pasitiks prie duru g.gif dvylikta valanda as galvojau pie eerverkus...bet kad brangoka plius reikia juos toli i miska kad kas nestu uzdegt nes kad vaizdas butu...antravertus nelabai suprantu ka ta dvylikta valanda simbolizuoja vestuvese...juk ne gimtadienis ir ne nauji metai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(NeLina @ 2007 06 08, 22:47)
Tai va, mergaites, dar vis planuojancios ir nekantraiai laukiancios savosios sventes...  wub.gif
Kas dar nesugalvojote kur svesti, galiu si ta pasakyti apie sodyba Azuolotas, Kedainiu raj. Musu svente ten buvo pries menesi  4u.gif  wub.gif .

Sodyba: prabanga netviska, bet viskas normos ribose smile.gif.
Sale pasipuosit-bus graziau smile.gif

Kaina 95Lt/zmogui (maistas ir nakvyne). (Saldumynai, vaisiai ir gerimai i sita suma neieina. Juos pirkom patys.).
Siaip sodyba buvom uzsakineje dar sausi ir tada kaina buvo sutarta 80. Aisku, paskutine savaite seimininke nepasididziavo pakelti iki 100!  Nusiderejom...truputi  blink.gif
Ispejimas planuojancioms: nusiteikite, kad mokesite daugiau nei sutarete. Savininke pinigus skaiciuoti moka ir ta daryti nesivarzo smile.gif (pvz.: uz tai, kad pirtele uzsakem 10h, o pradejo rinktis 10.30, teko sumoketi papildomai).

Uzstaleje talpina apie 50 zmoniu.  drinks_cheers.gif
Minusas: sokti tokiam skaiciui zmoniu vietos tikrai mazoka.
Dar tik planuojancioms nuskils, nes ruosia nemaza terasa lauke-siltuoju metu laiku turesit kur sokti smile.gif

Nakvyne: apnakvydino apie 44.

Maistas: stalas tikrai graziai atrode, maisto netruko, skanu smile.gif. Seimininkes pakankamai greitai sukosi ir nesvarias lekstes operatyviai pasalindavo smile.gif

Tiek ziniu, nei giriu, nei peikiu. Paskau tik savo nuomone ir ispudzius.

Tikiuosi  kam nors pagelbes komentarai.... wub.gif

Dėkoju, NeLina, už info apie Azuoloto sodyba. Mes irgi planuojame ten vestuves savo (rugpjucio men.). Užsakėm dar vasario mėn, bet atsiliepimų internete radau labai mažai, tad tavo info man labai pakėlė nuotaiką. 4u.gif
Teisingai pastebėjai - nėra ten prabangos, bet tikiuosi, kad kai pasipuošime salę - viskas atrodys puikiai (dar prieš užsakydama savininkės prašiau kad grindis padažytų - kažin ar padažė ... g.gif ?).
Beje, noriu paklausti. Nebeprisimenu ar ten svečius sodina ant kėdžių ar ant suolų?
Ir dar. Minėjai, kad į kainą neįeina saldus stalas, gėrimai ir vaisiai. Vaisiai? Kažkaip nepamenu, kad šeimininkė būtų sakiusi, jog vaisių nebus... Esu susiplanavusi saldų stalą ir gėrimus susipirkti, bet pasirodo, kad dar ir vaisius reikia... Gerai kad iš tavęs sužinojau... būtų vestuvės be vaisių - nuotaika iš karto būtų sugadinta... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenius: 16 birželio 2007 - 22:09
as tai manau, kad ten tu vaisiu minimaliai reikia arba is viso nereikia. na nebent antrai dienai atsigaivinti kokio arbuzo smile.gif
o kai as skambinejausi i sodybas, tai man irgi niekas apie tuos vaisius nieko nesake.
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 01, 18:39)
kai tik ten nuvyksi, tai paskui mums parasyk

Sveikutes, na as jau buvau Rumsiskiu viesbuty rolleyes.gif , tai stebuklu aisku nemaciau, bet nera ten taip blogai kaip tikejausi, na gal as labai blogai tikejausi biggrin.gif . zodziu zmogui kaina 140lt su nakvyne. kambariai po 4 dauguma ir ant dvieju kambariu dusas su toletu. sale gan didele, vietos ten per akis man atrodo. lauke viskas plytelem, tai is dalies dar geriau, nes panom kablai i zeme nesmigs biggrin.gif . sokiam irgi nemazai vietos, sake yra kondicionierius, tai tikekimes, kad nemirsim is karscio. ta sale bandysiu kaipnors pasipuost ir tikekimes bus viskas thumbup.gif tai tiek ispudziu, gal ka kas konkreciai domina rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mija25: 17 birželio 2007 - 10:42
QUOTE(remisita @ 2007 06 16, 23:04)
o ka zinau...as galvoju gal siaip palei taka kai mes grisim is po zaksu ir gamtu..na ieidinejant i sale kai vteveliai pasitiks prie duru g.gif dvylikta valanda as galvojau pie eerverkus...bet kad brangoka plius reikia juos toli i miska kad kas nestu uzdegt nes kad vaizdas butu...antravertus nelabai suprantu ka ta dvylikta valanda simbolizuoja vestuvese...juk ne gimtadienis ir ne nauji metai... g.gif

Man tai ten labai grazu. Mano mociute ten gyvena r mes nusprendem Kulautuvoj svest vestuves, Petrausku sodyboj. Vasara tai ten tikrai labai fainai, nes daznai ten tenka pasivaiksciot. O pas juos vestuves tai kiekviena miela savaitgali buna biggrin.gif . Einam miegot ir keliames vis su vestuvininkais biggrin.gif . Tik labai gail kad negalima ferverku dvylikta leisti verysad.gif , tai del to liudna biskuti, bet seip tai ten man labai patiko thumbup.gif labiausiai is visu sodybu kiek teko lankytis
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2007 06 17, 18:39)
Man tai ten labai grazu. Mano mociute ten gyvena r mes nusprendem Kulautuvoj svest vestuves, Petrausku sodyboj. Vasara tai ten tikrai labai fainai, nes daznai ten tenka pasivaiksciot. O pas juos vestuves tai kiekviena miela savaitgali buna  biggrin.gif . Einam miegot ir keliames vis su vestuvininkais  biggrin.gif . Tik labai gail kad negalima ferverku dvylikta leisti  verysad.gif , tai del to liudna biskuti, bet seip tai ten man labai patiko thumbup.gif labiausiai is visu sodybu kiek teko lankytis

jooo?kaip gerai kad pasakei?o as kaip tik su MB kalbejau siandien apie tuos fejerverkus..tai dabar padejai apsispresti.labai tau aciu..antravertus,gera dalyka pranesei mirksiukas.gif 4u.gif o gal yra kokiu neoniniu sviecianciu balionu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 17, 17:56)
jooo?kaip gerai kad pasakei?o as kaip tik su MB kalbejau siandien apie tuos fejerverkus..tai dabar padejai apsispresti.labai tau aciu..antravertus,gera dalyka pranesei mirksiukas.gif  4u.gif o gal yra kokiu neoniniu sviecianciu balionu? g.gif

Nezinau, reiktu paieskot. Mes tai planuojam balionus su saltom ugnelem leisti, ir dar buna tokie ferverkai pastatomi, kaip per koncertus kokius leidzia, jie be garso tokie bet labai graziai atrodo ir palyginus nera brangus
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2007 06 17, 22:26)
Nezinau, reiktu paieskot. Mes tai planuojam balionus su saltom ugnelem leisti, ir dar buna tokie ferverkai pastatomi, kaip per koncertus kokius leidzia, jie be garso tokie bet labai graziai atrodo ir palyginus nera brangus

o kur tokiu gauti gal zinai?

o del saltu ugneliu tai juk irgi pavojinga nes miskas salia irgi gali kokia ugnele ant egles nusileisti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 18, 00:59)
o kur tokiu gauti gal zinai?

o del saltu ugneliu tai juk irgi pavojinga nes miskas salia irgi gali kokia ugnele ant egles nusileisti  tongue.gif

na as nezinau...bet pagalvojau kiad tokiu yra gal...o saltos ugneles,tai jas rankose juk laikai kol sudega tai neturetu uzsidegti miskas...na jei prtingai manau elgsis visi tai nieko neatsitiks
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 06 15, 23:44)
Mes ruosiames svesti vestuves ROMO UOSTE - didziojoj salej -msn tensle visai patiko smile.gif

va va turejau ir as vizija......... atplaukiam su ,, Hidra" , tevai pasitinka, ir gamta ten grazi, sale nieko.........., bet buvo jau uzimta sad.gif
geros Tau sventes ten tikiuosi bus linksma smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 18, 00:45)
na as nezinau...bet pagalvojau kiad tokiu yra gal...o saltos ugneles,tai jas rankose juk laikai kol sudega tai neturetu uzsidegti miskas...na jei prtingai manau elgsis visi tai nieko neatsitiks

tai jo, jei rankoj laikai tai nieko neatsitiks, bet jei prie heliniu balionu pririsi ir paleisi i dangu, tai miskai aplinkui supleskes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 18, 21:57)
tai jo, jei rankoj laikai tai nieko neatsitiks, bet jei prie heliniu balionu pririsi ir paleisi i dangu, tai miskai aplinkui supleskes  biggrin.gif

ir gausis dyyydelis fejerverkas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti