Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(rutadobke @ 2007 06 12, 21:21)
Sveikos,
as pati kaip ir turiu jau vietele, esu apie ja girdejus kelis gerus dalykelius, todel noreciauu suzinoti ir daugiau, ko man tiketis.
Zadam atsokti ,,Dykumu Liute"
Aciu

o dieve, tik ne dykumu liutas doh.gif doh.gif doh.gif ten gi maistas visada sugedes!!! drauges brolis svente vestuves, mano drauge svente gimtadieni, buvusio mano darbo sefo ten jubiliejus buvo, drauges mamos gimtadienis ten - visada maistas buvo sugedes: misraines prarugusios, pavandenijusios, kartais net ne tokios, kokiu uzsakei, vyniotiniai apglite, nu tokie slidus, su kvapeliu... zodziu ten siaubas. vieninteli atveji zinau, kai drauges buvo pernai vestuves, tiksliau gal vestuvine vakariene 10ciai zmoniu, tai sake kad skanu buvo. zinodama tokius faktus nerizikuociu ten nei uz ka. net pavalgyt ten neiciau, nes butu gaila ir 10 litu ismest, o cia visos vestuves... doh.gif jei dar neuzsakei, o tik planuoji, tai bek nuo ten kuo toliau!!!
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 06 12, 23:41)
o dieve, tik ne dykumu liutas  doh.gif  doh.gif  doh.gif ten gi maistas visada sugedes!!! drauges brolis svente vestuves, mano drauge svente gimtadieni, buvusio mano darbo sefo ten jubiliejus buvo, drauges mamos gimtadienis ten - visada maistas buvo sugedes: misraines prarugusios, pavandenijusios, kartais net ne tokios, kokiu uzsakei, vyniotiniai apglite, nu tokie slidus, su kvapeliu... zodziu ten siaubas. vieninteli atveji zinau, kai drauges buvo pernai vestuves, tiksliau gal vestuvine vakariene 10ciai zmoniu, tai sake kad skanu buvo. zinodama tokius faktus nerizikuociu ten nei uz ka. net pavalgyt ten neiciau, nes butu gaila ir 10 litu ismest, o cia visos vestuves...  doh.gif jei dar neuzsakei, o tik planuoji, tai bek nuo ten kuo toliau!!!

o geras........... doh.gif reiks ryt duoti ,,diedukui" savo pasiskaityti, o kainos tai....., norejau labai ,, Romo Uoste", bet dideles sales negavau unsure.gif
aciukas
Atsakyti
na kaunietes nuotakos, pasidalinkite informacija su mumis. patarkite kur gerai, o kur nelabai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 12, 20:49)
o geras........... doh.gif  reiks ryt duoti ,,diedukui" savo pasiskaityti, o kainos tai....., norejau labai ,, Romo Uoste", bet dideles sales negavau unsure.gif
aciukas

Mes ruosiames svesti vestuves ROMO UOSTE - didziojoj salej -msn tensle visai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 06 15, 22:44)
Mes ruosiames svesti vestuves ROMO UOSTE - didziojoj salej -msn tensle visai patiko smile.gif

o kokios ten kainos zmogui?
Atsakyti
o man tai dykumu liute visai nieko maistas buvo...mes sventeme mano busimo shvogerio 30imtmeti,tai nieko...nepasakyciau kad labai skanu,bet puse velnio..man tik siaip ten nepatinka,kad kazkas dar svencia pirmame arba antrame aukste,nera kazkokio grazaus kiemo,visi ten prie garazo duru sustooje arba laiptu...nakvoti nera kur...nu nzn...vestuviu tai tikrai nesvesciau...gimtadieni tai dar dar...bet tik ne vestuves.. schmoll.gif smile.gif

as tai laukiu labai asiliepimu apie Petrausku sodyba..kaip sako kuo daugiau tuo idomiau..nors esu pati ten buvus baliuskoje,bet vistiek idomu kaip kitiems ax.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2007 06 12, 20:17)
o gal aks galit pasiulyt mazdaug 10-12 zmoniu kokia jaukia kavinuke kaune? lb sunku rasti, nes daug kas nenori nuomuoti tokiam mazam zm skaiciui..  unsure.gif

mazesniam zmoniu kiekiui tai man visai nieko butu Kvieslys(Taikos pr. 113a, Kaunas.Teal: (37) 31 31 10, 8-699 24618),
Carlstonas(Kęstučio g. 93 , Kaunas ),Babilonas( Raseinių g. 25,),
is pigesniu tai Gile,bet ten tokia karchema jau Karmelavoje.
Dar man visai patiktu Stumbras(Girstupio g. 5, Kaunas,Būgos g. 7, Kaunas)..
asare dar nebloga Vilniaus gatveje, arba Legendoje gal isnuomuotu kanors nedideliam kiekiui?
paskui yra Katpedele, labai nieko Jachtklubas(Užsakymai -tel. 8-37 370532
tel. 8-37 370467
M. Gimbutienės g. 35, Kaunas
http://www.jachtklubas.lt/
na daug yra...dar galeciau vardinti ir vardi nti...nelabai zinau i kokius pinigus gali remtis ir kokio stiliaus kavines noretum..
Atsakyti

as tai laukiu labai asiliepimu apie Petrausku sodyba..kaip sako kuo daugiau tuo idomiau..nors esu pati ten buvus baliuskoje,bet vistiek idomu kaip kitiems ax.gif
Papildyta:

sveikute, ash pati ten nebuvau, bet mano draugau gyvena shalia smile.gif tai sake, vestuviu kiekviena savaitgali lotuliukas.gif lotuliukas.gif , niu chia gal nerimtai, o rimtai, tai buvo mano vienu tolimu pazhystamu vestuves, tai jie lieko ir maistu patenkinti ir viskuo, tai pat kaledinis balius mano drauges, tai ir gyre maista ir shiaip sake buvo chiotkai thumbup.gif , tai ash chia gal nelabai konkrechiai, bet atsiliepimai geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 16, 02:46)

na as ten niekada nesvenciau, bet siemet pries velykas su drauge nuvaziavom apsidairyti, tai nelabai vaizdelis koks buvo schmoll.gif as kalbu apie aplinka, toks jovalynas, kad toli grazu nei matome nuotraukose. bet tai cia irgi negaliu nieko sakyti, nes gal zmones kaip tik tvarka dare ir ruosesi vestuviu sezonui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2007 06 16, 13:26)
Papildyta:

sveikute, ash pati ten nebuvau, bet mano draugau gyvena shalia smile.gif tai sake, vestuviu kiekviena savaitgali lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , niu chia gal nerimtai, o rimtai, tai buvo mano vienu tolimu pazhystamu vestuves, tai jie lieko ir maistu patenkinti ir viskuo, tai pat kaledinis balius mano drauges, tai ir gyre maista ir shiaip sake buvo chiotkai thumbup.gif , tai ash chia gal nelabai konkrechiai, bet atsiliepimai geri smile.gif

na labai malonu girdeti mirksiukas.gif
gala,as buvau iskart po velyku,tai irgi lauke nekaip atrode,nes oras buvo baisinis,salta,slapia...taiman irgi nelabai buvo...tik viduje viskas papuosta buvo vestuvems paruosta taip kukliai..
Atsakyti
bet kai vasara, tai jauciu ten bus fainai, zalia visur ir dar beto pati kazka pasipuosi jei noresi.
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 16, 18:17)
bet kai vasara, tai jauciu ten bus fainai, zalia visur ir dar beto pati kazka pasipuosi jei noresi.

aha, as ten buvus vasara...bet jau tamsu buvo biggrin.gif tai bet jau nusipirkau tokiu kaip fakelu-zvakiu (irgi zaliu lotuliukas.gif ) tai sioks toks papuosimas bus...o taip tai man ir taip ten visai grazu...
Atsakyti
ir as apie tuos fakelus galvoju, o kada tu juos degsi? dvyliktai valandai ar visa laika?
Atsakyti