Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Pumpuryte @ 2007 05 30, 15:30)
del kainos gerai neatsimenu, nes buvom rudeni, bet lyg tais 150lt/zm, bet galiu ir klysti.
o nepatiko viskas- maza sale (nelabai daug vietos sokiams), meniu nelabai, kiemas mazas, labai uzdaras, jauciausi kaip zonoj, nera "gamtos", sale negrazi, niuri...
na gal yra kam ir patiko...

verysad.gif mes uzsisakem ji internetu, nebuvo kitos galimybes, o pati dar net nebuvau ten nuvaziavus, dar ne LT esu, tai kaip liudna, kad ten taip viskas g.gif . buvau ten pries 5 metus, tai pasirode visai nieko, bet aisku dabar, kai tiek tu kaimo sodybu graziu, tai tas viesbutis isvis doh.gif kiemas tai ten nera mazas lyg g.gif
Atsakyti
o kada jusu vestuves? gal dar spetumes ka kita uzsisakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2007 05 30, 15:44)
verysad.gif  mes uzsisakem ji internetu, nebuvo kitos galimybes, o pati dar net nebuvau ten nuvaziavus, dar ne LT esu, tai kaip liudna, kad ten taip viskas  g.gif . buvau ten pries 5 metus, tai pasirode visai nieko, bet aisku dabar, kai tiek tu kaimo sodybu graziu, tai tas viesbutis isvis  doh.gif kiemas tai ten nera mazas lyg  g.gif

nenusimink, gal cia tik man nepatiko, nes as ieskojau kur butu galima iseit i lauka ir pamatyt grazu vaizda, o ne vien trinkeles ir pilkas sienas. mirksiukas.gif
cia kaip su cepelinais- vieni ta patiekala dievina- kitiems per riebu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 05 30, 16:08)
o kada jusu vestuves? gal dar spetumes ka kita uzsisakyti  g.gif

liepos 14, tai jau laiko nelabai ir uzstata labai dideli palikom, tai jauciu pasikeist be sansu, o ir zmoniu pas mus apie 60 ir reikia, kad nakvyne butu visiems blink.gif
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 05 31, 07:12)
nenusimink, gal cia tik man nepatiko, nes as ieskojau kur butu galima iseit i lauka ir pamatyt grazu vaizda, o ne vien trinkeles ir pilkas sienas. mirksiukas.gif
cia kaip su cepelinais- vieni ta patiekala dievina- kitiems per riebu  drinks_cheers.gif

na tikekimes, kad fantazija ijungus isies ka nors padoraus bent pasidaryt. svarbiausiai, kad maistas skanus butu, nes cia jau mazai ka pakeist galesim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2007 05 31, 10:30)
liepos 14, tai jau laiko nelabai ir uzstata labai dideli palikom, tai jauciu pasikeist be sansu, o ir zmoniu pas mus apie 60 ir reikia, kad nakvyne butu visiems blink.gif

na tikekimes, kad fantazija ijungus isies ka nors padoraus bent pasidaryt. svarbiausiai, kad maistas skanus butu, nes cia jau mazai ka pakeist galesim  unsure.gif

svarbiausia- is anxto nenusiteikt blogam thumbup.gif
tai juk tavo svente, tegu nors ir bus blogai kazkas bet tai negadina tau nuotaikos, dar bus gyvenime del ko parintis mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...php?id=13359431

atsitiktinai radau... labai nemalonu...bukit atsargios...

Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 05 30, 16:30)
del kainos gerai neatsimenu, nes buvom rudeni, bet lyg tais 150lt/zm, bet galiu ir klysti.
o nepatiko viskas- maza sale (nelabai daug vietos sokiams), meniu nelabai, kiemas mazas, labai uzdaras, jauciausi kaip zonoj, nera "gamtos", sale negrazi, niuri...

o man ten labai patiko ax.gif ir sale ir seimininke,tik mums per brangu buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2007 05 31, 18:09)
http://www.delfi.lt/...php?id=13359431

atsitiktinai radau... labai nemalonu...bukit atsargios...

nu na.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(NeLina @ 2007 05 03, 22:55)
mes irgi sia sodyba uzsisakem dar sausi (kaina buvo mazesne, tik nezinia, ar nepakils, kai derinsim galutini sveciu skaiciu) svesim uz savaiteles, tad po visko galesiu 'sviezius' atsiliepimus pasakyti smile.gif

sveikute mirksiukas.gif kaip ispudziai po vestuviu?labiausiai domina sodybos charakteristika mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,taip nutiko,kad mano 07.07 nusikele i velu rudeni,o buvom uzsisake Petroniu dvareli uz Kauno 8km...Jei dar kuri nesusiradot kur svest tikrai ten labai faina,skambinkit 8 650 82800 arba atostogoskaime.lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 05 31, 10:46)
svarbiausia- is anxto nenusiteikt blogam thumbup.gif
tai juk tavo svente, tegu nors ir bus blogai kazkas bet tai negadina tau nuotaikos, dar bus gyvenime del ko parintis  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

aciu uz palaikyma ax.gif , va jau rytoj gal isjudesim link lietuveles, tai pati pamatysiu kaip kas. nors siaip esu gan priekabi, tai kazkaip reikes suktis is padeties doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 05 30, 16:30)

Jei cia apie Rumsiskiu viesbuti, tai su tokiais komentarais nesutinku schmoll.gif Ten kaip tik sale gana didele ir pereina i kita sale, kur buvo saldus stalas ir alus. Man ten patiko. Kiemas irgi normalus, leidom fejerverkus, sokom. Ir nakvyne 54 zmonems buvo.
Atsakyti