Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Pumpuryte @ 2007 01 31, 15:07)
KA GALVOJATE APIE SVENTIMA  VIESBUTYJE ROMO UOSTAS?

Mes buvo ten pries Naujuosius, tai administratore nuosirdziai pasake, kad jiems neapsimoka vestuves aptarnaut  doh.gif

Matai kaip.. g.gif o as kai skambinau tai administratore taip maloniai viska papasakojo ir kviete atvaziuoti apsiziureti...man ten vieta patinka visai
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 01 31, 16:38)
O tu is kokio miesto busi?

as is kauno smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 01 31, 17:07)
KA GALVOJATE APIE SVENTIMA  VIESBUTYJE ROMO UOSTAS?

Mes buvo ten pries Naujuosius, tai administratore nuosirdziai pasake, kad jiems neapsimoka vestuves aptarnaut  doh.gif

as girdejau,kad su savininkais labai sunku susikalbet.viena diena vienaip sako,kita diena kitaip doh.gif nelabai maloni vietele schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Vijuke @ 2007 01 31, 16:42)
mes daug kur vazinejom.. net neisivaizduoju nuo ko kaina priklauso Ramuciuose, nes patys matem kai kovo menesio vestuvems rezervacija buvo 130 litu zmogui, mums uz 90 atidave biggrin.gif gal todel, kad penktadienis ir dar balandi?
Romo uostas mums nepatiko, nes visiskai nelanksti politika.. plius ten gana problematiska papuosti ta sale butu ir zodziu.. mes kai nuvaziavom, tia su mumis elgesi kaip su siukslemis.. zodziu, nusprendem, kad mums nepakeliui..
sodybose netoli Kauno kainos zmogui apie 130-150 litu, tai mums pasirode per brangu..
is pradziu dar buvom beveik nusprende Garliavoje "Vila Senjora" viesbutyje daryti, bet kai susiskaiciavom, tai supratom neka pigiau teiseis, o vietos mazoka..

pati issirinkau sodyba,tai dabar siulau visiems,nes labai patiko.pabandykit sodyba pri kedainiu Ąžuolotas,tikrai nebrangu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu va gaila kad tokie nepalankus atsiliepimai apie ROMO UOSTA.

Bandysim sestadieni vistiek ten vaziuoti, nes jei ten netiks tai as jau nebezinau kur dar ziuretis vietos doh.gif nes i kaimo sodybas as nelabai noriu
Atsakyti
Sveikos, noreciau paprasyti patarimu, gal turite kas kokiu pasiulymu kur butu galima kazka issinuomoti ar uzsisakyti kur atsvesti vestuves. Tai butu liepos pabaigoj, bet nezinau jokiu vietu. Kaune ar Kauno raj. Padekit... Rasykite i ingucke@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 02 01, 14:39)
Nu va gaila kad tokie nepalankus atsiliepimai apie ROMO UOSTA.

Bandysim sestadieni vistiek ten vaziuoti, nes jei ten netiks tai as jau nebezinau kur dar ziuretis vietos doh.gif nes i kaimo sodybas as nelabai noriu

aš ir labai norejau romo uoste, man tas pastatas toks grazus, bet kaip pasisikaičiau, kas darosi ten tai net nevaziavom..realiai tai iš karto jachtkluba užsisakem.. per valentino diena vaziuosim maisto ragauti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myja: 01 vasario 2007 - 15:51
o as girdejau kad Jachtklube maistas ziauriai neskanus ir prastas g.gif

Atsakyti
Kai mes domejomes Jachtklubu tai mum toookia kaina pasake, kad oi-io-ioj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 02 02, 10:18)
Kai mes domejomes Jachtklubu tai mum toookia kaina pasake, kad oi-io-ioj  blink.gif

norėčiau sužinoti kiek jie užsiprašė..jei nepaslaptis
Papildyta:
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 02 01, 21:56)
o as girdejau kad Jachtklube maistas ziauriai neskanus ir prastas g.gif

tu manes negasdink... ir aš ta pati esu girdejusi, bet vieniems jis ten skanus kitiems ne.. uztad varysiu per valentino diena ten, bus daug zmoniu tai paragausim koks maistelis..kazkaip ten idomiai.. per vestuves jis neskanus ,o siokiomis dienomis skanus, tai suprask kaip nori..
Atsakyti
QUOTE(Myja @ 2007 02 02, 08:27)
norėčiau sužinoti kiek jie užsiprašė..jei nepaslaptis
Papildyta:
tu manes negasdink... ir aš ta pati esu girdejusi, bet vieniems jis ten skanus kitiems ne.. uztad varysiu per valentino diena ten, bus daug zmoniu tai paragausim koks maistelis..kazkaip ten idomiai.. per vestuves jis neskanus ,o siokiomis dienomis skanus, tai suprask kaip nori..

As tik zinau kad drauges teta ten svente savo 50-meti tai maistas nepatiko, atveza is miesto ir ten vietoj sildo... va cia tikras faktas.Nors zinai jei jums svarbu aplinka, ir vasara vistiek gal bus meniu vasariskas (daug vaisiu, uzkandziu) tai tada dzin.
Atsakyti
O man jachtklubas patiko.Buciau uzsisakius,bet sodyba radau.Tai va,buvau nuvaziavus pakalbet.Aplinka tai ten super.Del maisto nzn,nieko negirdejau.Pas mane bus apie 70 zmoniu ir vestuves rugpjuti,tai kaina tokia pasake-vienai dienai 5000lt,dviems dienoms 7000lt.Cia su ju vaisiais,tortu,backute alaus.Berods viskas,neatsimenu ka apie alkoholi sake.O kokia jums kaina sake?Idomu ar visiems vienodai g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiste(dar ne mama) @ 2007 02 02, 14:21)
O man jachtklubas patiko.Buciau uzsisakius,bet sodyba radau.Tai va,buvau nuvaziavus pakalbet.Aplinka tai ten super.Del maisto nzn,nieko negirdejau.Pas mane bus apie 70 zmoniu ir vestuves rugpjuti,tai kaina tokia pasake-vienai dienai 5000lt,dviems dienoms 7000lt.Cia su ju vaisiais,tortu,backute alaus.Berods viskas,neatsimenu ka apie alkoholi sake.O kokia jums kaina sake?Idomu ar visiems vienodai g.gif  biggrin.gif

mums 4200, bet jauciu dabar kai vaziusom tai tiek ir pasakys, kadangi viskas pabrange.. tai ji mums taip pasake, maistas, stalas prie alaus, dalis gerimu, kadangi mes daveme dovanele, tai ji leido savo alkoholi veztis, musu saldus stalas...
bet kaip mano mama sako, nepavalgyt susirinks lotuliukas.gif ir apskritai jei zino ,kad maistas ten neskanus lai neina.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiste(dar ne mama) @ 2007 02 02, 12:21)
O man jachtklubas patiko.Buciau uzsisakius,bet sodyba radau.Tai va,buvau nuvaziavus pakalbet.Aplinka tai ten super.Del maisto nzn,nieko negirdejau.Pas mane bus apie 70 zmoniu ir vestuves rugpjuti,tai kaina tokia pasake-vienai dienai 5000lt,dviems dienoms 7000lt.Cia su ju vaisiais,tortu,backute alaus.Berods viskas,neatsimenu ka apie alkoholi sake.O kokia jums kaina sake?Idomu ar visiems vienodai g.gif  biggrin.gif

Tai tu cia apie kokia sodyba kalbi g.gif

PRITARIU, NEPAVALGYT ATAVZIUOJA I VESTUVES O KAS PAVALGYTI TAI TIE KIAULES mirksiukas.gif
As asmeniskai ziuresiu kad butu ne tiek daug maisto kiek butu grazus stalas
Atsakyti