na bet kartais kaip ir pati sakei tai buna paciu jaunuju aplaidumas (reikia viska numatyti iki smulkmenu). cia kalbu apie maista, ir apie sale, kuri nebuvo iki galo irengta
sveikos,
gal kas svesit savo svente Rumsiskiu viesbutyje? gal galit ka papasakot, nes uzisisakem internetu, o pati nemaciau dar nei vietos, nei seimininku
gal kas svesit savo svente Rumsiskiu viesbutyje? gal galit ka papasakot, nes uzisisakem internetu, o pati nemaciau dar nei vietos, nei seimininku
QUOTE(Mija23 @ 2007 05 29, 15:31)
sveikos,
perskaityk sita temele nuo pat pradzios. tikrai apie Rumsiskiu viesbuti daug buvo. ir kiek atsimenu labai neblogu atsiliepimu
visiems rekomenduoju Bernatoniu sodyba labai grazi aplinka, jau maistas tai labai geras, nesitikejau..seimininke irgi super si savaitgali buvo mano vestuves, neturiu jokiu priekaistu
na va kaip smagu, kai jau prasides komentarai apie sodybas ir visa kita. 2008 metu nuotakoms bus lengviau apsispresti
QUOTE(Gija2 @ 2007 05 29, 22:09)
visiems rekomenduoju Bernatoniu sodyba labai grazi aplinka, jau maistas tai labai geras, nesitikejau..seimininke irgi super si savaitgali buvo mano vestuves, neturiu jokiu priekaistu
o kiek mokėjot?
QUOTE(gala @ 2007 05 29, 16:28)
perskaityk sita temele nuo pat pradzios. tikrai apie Rumsiskiu viesbuti daug buvo. ir kiek atsimenu labai neblogu atsiliepimu
o mano nuomone apie ta viesbuti bloga, rejklamuoja ir sneka telefonu labai graziai, bet nuvaziavus nieko ispudingo nepamatem. del to ir neuzsakinejom
Kaina neatitinka kokybe.
Cia mano nuomone
parasiau AZ
o kiek i ja zmoniu telpa ir kaip su nakvyne reikalai?
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 05 30, 07:32)
o mano nuomone apie ta viesbuti bloga, rejklamuoja ir sneka telefonu labai graziai, bet nuvaziavus nieko ispudingo nepamatem. del to ir neuzsakinejom
Kaina neatitinka kokybe.
Cia mano nuomone
Kaina neatitinka kokybe.
Cia mano nuomone
o kas Jums ten nepatiko? ir kokia kaina Jums sake?
QUOTE(Mija23 @ 2007 05 30, 15:26)
o kas Jums ten nepatiko? ir kokia kaina Jums sake?
del kainos gerai neatsimenu, nes buvom rudeni, bet lyg tais 150lt/zm, bet galiu ir klysti.
o nepatiko viskas- maza sale (nelabai daug vietos sokiams), meniu nelabai, kiemas mazas, labai uzdaras, jauciausi kaip zonoj, nera "gamtos", sale negrazi, niuri...
na gal yra kam ir patiko...