Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(skgreta @ 2007 05 06, 15:51)
O jus irgi ten svesit? Jei taip tai kada? Mes rugpjucio 25

mes rugsejo 7-8 tai turesi ka man papasakoti gero, tikiuosi mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas ka turit paporint apie briedziu medziokle?
Atsakyti
QUOTE(NeLina @ 2007 05 03, 22:55)
mes irgi sia sodyba uzsisakem dar sausi (kaina buvo mazesne, tik nezinia, ar nepakils, kai derinsim galutini sveciu skaiciu) svesim uz savaiteles, tad po visko galesiu 'sviezius' atsiliepimus pasakyti smile.gif

kaip lauksiu atsiliepimu ax.gif nes as irgi cia savasias svesiu rugpjuti,tai be galo idomi jau dalyvavusiu nuomone blush2.gif
linkiu grazios sventes,gero oro ir sypsenu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
laukiam nesulaukiam lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(realas @ 2007 05 08, 17:35)

niu kai as ten lankiausi tai cepelinai buvo nedavire, zalia mesa atnese unsure.gif
Atsakyti
na cepelinu vestuvems gal neuzsisakinesime...
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2007 04 18, 16:40)
3 karšti 2 dienoms su nakvyne 130lt vienam žmogui smile.gif

Eina sau taip buvau apsidžiaugus, parašei 2 dienom su nakvyne 130 lt. Pagalvojau taip pigiai... iškart puoliuo skambinti... O čia pasirodo vienai parai 130 lt. unsure.gif brangoka.
Atsakyti
QUOTE(realas @ 2007 05 08, 17:35)

teko dalyvaut vienose vestuvese kur ten vyko, atsiliepimai tokie: pigu thumbup.gif skanu thumbup.gif aptarnavimas geras, zodziu man patiko thumbup.gif
Atsakyti
merginos kurios jau sventete siemet vestuves ar jose dalyvavote (Kaune ar jo apylinkese) prasau jusu komentaru. mane domina sodybos ar sales, kuriose tilptu 50-55 zmones.
pasidalinkite savo ispudziais please blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 05 23, 14:03)
merginos kurios jau sventete siemet vestuves ar jose dalyvavote (Kaune ar jo apylinkese) prasau jusu komentaru. mane domina sodybos ar sales, kuriose tilptu 50-55 zmones.
pasidalinkite savo ispudziais please  blush2.gif  ax.gif

Mes sodyba radom 135km nuo Kauno ir tikrai nepasigailejom. Vaziavom palei Nemuna, graziu fotkiu prisidarem prie Raudones pilies ir pacioj sodyboj, ji yra prie Taurages - Griezpelkiai, jei reikia daugiau info gali apsilankyt ju internetiniame puslapyje. Priima virs 100 zmoniu, visus gali apnakvyndinti, maisto kainos nesikandzioja. ryte gali pirti pakurti. Musu ir patys isrankiausi sveciai liko labai patenkinti.
Atsakyti
perziurejau as ju internetini puslapi. siaip grazu ten, bet jau labai toli verysad.gif as ieskai mazdaug 20km spinduliu
Atsakyti
Mielosios,gal kartais yra sventusiu vestuves ar taip sveciuose buvote sodyboje Petroniu dvarelis.Sia vasara svesim ten savo vestuves, tai butu idomu ka nors gero ar blogo suzinoti.
Atsakyti
seikos mergytes smile.gif gal kas sventet vestuves kaimo turizmo sodyboje "KERNAVES BAJORYNE"? Jei nesunku papasakokit kaip ten aplinka, maistas, kainos, su nakvyne kaip reikalai
Papildyta:
Sveikos mergikes. Galiu jums papasakoti apie roko sodyba, jei kas planauojat ten svesti.Man nesukele didelio ispudzio,gertai, kad dalyvavau tik sveciu. Nors ineternetiniam puslapyje labai viskas graziai parodyta, nuostabus vaizdai ir taip toliau. sventem pastate vestuves kurio gerbuvis iki galo nera sutvarkytas, maistas buvo nekoks, bet cia turbut jaunieji kalti buvo, nes jie meniu issirinko patis. Miegamieji kambariai patiko, gerai irengti, bet ryte labai nustebino vandens kvapas, ant tiek smirda kad baisu, nuo tokio kvapo kaikuriuos ir supykino
Atsakyti