Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Rani @ 2007 04 24, 21:54)
na man paskaicianvo 65lt zm+alkoholis
o kiek jums?

o kaip su tuo alkoholiu? jums liepe konkreciai kazkiek buteliu pirkti. kiek dar galvoji alkoholiui iseis?
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 04 25, 14:14)
o kaip su tuo alkoholiu? jums liepe konkreciai kazkiek buteliu pirkti. kiek dar galvoji alkoholiui iseis?

na as dar manau kokia 40-50lt
o ka jums aske del maisto ir alkoholio?
Atsakyti
Nu nežinau, dar tiksliai nėra aišku mums, nes meniu sudarinėsim likus 2 mėn. iki vestuvių, tačiau manom, kad be 150 lt. žmogui neprasisuksim. Labai jau alkoholis nepigiai pas juos (pigiausias 0,7 l. degtinės butelis 70 lt), o savo atsinešti neleidžia.. O kur dar "šampanai", "vynai" visokie..
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2007 04 25, 17:14)
na as dar manau kokia 40-50lt
o ka jums aske del maisto ir alkoholio?

mes dar nesitariam, nes dar per daug laiko iki musu vestuviu. dabar tik siaip vieta reikia rezervuotis, o meniu jau veliau ziuresim
Atsakyti
Jei kas nebijo pavaziuoti uz Kauno, tai labai grazu ir verta uzsakineti "Roko sodyba". Sventem ten giminaiciu vestuves, tai ziauriai patiko bigsmile.gif

www.rokosodyba.lt
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2007 04 26, 10:40)
Jei kas nebijo pavaziuoti uz Kauno, tai labai grazu ir verta uzsakineti "Roko sodyba". Sventem ten giminaiciu vestuves, tai ziauriai patiko  bigsmile.gif

www.rokosodyba.lt

kokios kainos ten? kiek pamenu is ankstesniu komentaru, tai lyg 130lt zmogui?
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 04 26, 13:20)
kokios kainos ten? kiek pamenu is ankstesniu komentaru, tai lyg 130lt zmogui?

tai kad as kai su jais kalbejau tai man sake 150 lt/zm. O as kalbejau koki spalio menesi. Tai gal dabar dar pabrango. Tai man truputi per brangu pasirode
Atsakyti
o gal kuri galit duto Rumsiskiu viesbutuko kontaktus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2007 04 26, 14:26)
tai kad as kai su jais kalbejau tai man sake 150 lt/zm. O as kalbejau koki spalio menesi. Tai gal dabar dar pabrango. Tai man truputi per brangu pasirode

Mano vienas kolega ten daro vestuves - tai 80 maistas, 70 nakvyne. Plius sakė alus labai brangus ten, o jie nori jį įsiūlyt:)
Atsakyti
sveikos,
mes savo vestuves svesime Petroniu dvarelyje, tai kaina vienam zmogui 150 lt, be alkoholio ir saldumynu,nakvyne i ta kaina ieina.Manau, kad nepigu varianta cia mes isirinkome g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2007 04 26, 14:26)

Rumsos g. 9a, Rumsiskes
8-346 47568
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 04 26, 14:44)
Mano vienas kolega ten daro vestuves - tai 80 maistas, 70 nakvyne. Plius sakė alus labai brangus ten, o jie nori jį įsiūlyt:)

na taip, biski brangoka ten, bet jau labai faina vieta. ir antrai dienai atrakciju yra, tokiu kaip zvejyba, vazinejimas su keturraciu
Atsakyti