Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(maybe24 @ 2007 04 19, 20:27)
Sveiki,gal kas sventete kokia svente 'Svarstyklese' Kaune?

Aš švenčiau savo išleistuves prieš 3 metus. Buvo tikrai thumbup.gif Ir maisto daug, bei skanaus ir gėrimų ir aptarnavimas kiek prisimenu geras buvo blush2.gif Tačiau negaliu pasakyti kaip dabar ten kas. Gal kas ir pasikeitę..
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 04 20, 21:03)
as jiems emaila parasysiu jei rasiu internete, nes as dabar ne Lietuvoj, tai ner kaip greitu metu nuvykti. grysiu liepos men. tai tada ir nuvyksiu as ten pasisneket. nes labai jau keista- vieniem sako, kad tik iki 40, o kitiem, kad maziau nei 50 jiems neapsimoka  g.gif

Tai va čia tai tikrai įdomu, kodėl taip nevienodai sako. Nes pažįstamai iš karto atsakė, kai ji pasakė, kad gali kiek virš 50 žmonių būti, nors net apie kainas ir pan. jokių kalbų dar nebuvo, domėjosi tik dėl vietos mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2007 04 21, 01:07)
Tai va čia tai tikrai įdomu, kodėl taip nevienodai sako. Nes pažįstamai iš karto atsakė, kai ji pasakė, kad gali kiek virš 50 žmonių būti, nors net apie kainas ir pan. jokių kalbų dar nebuvo, domėjosi tik dėl vietos mastau.gif

doh.gif nu aš paskambinsiu 1-adienį ir paklausiu jų kodėl taip yra. Jau ir avansą mes davėm ir viską, o dabar gausis taip, kad žmonių kiek reikia nesutalpinsim. Susinervinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2007 04 21, 12:36)
doh.gif  nu aš paskambinsiu 1-adienį ir paklausiu jų kodėl taip yra. Jau ir avansą mes davėm ir viską, o dabar gausis taip, kad žmonių kiek reikia nesutalpinsim. Susinervinau  verysad.gif

ir is karto tada parasyk kaip ten kas g.gif
Atsakyti
na pas mane bus 30-35 zmones, kazkaip issikalbejom, kad ji prisimena keleta mano giminiu ir pazystamu vestuviu ir pati pasiule apartamentus wub.gif
tai nezinau kas cia suveike ir kodel vieniem sako vienai kitiems kitaip.
gal jus kalbejot su skirtingom moterim (jos tren dvi ) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2007 04 21, 16:16)
na pas mane bus 30-35 zmones, kazkaip issikalbejom, kad ji prisimena keleta mano giminiu ir pazystamu vestuviu ir pati pasiule apartamentus  wub.gif
gal jus kalbejot su skirtingom moterim (jos tren dvi )  g.gif

Nu ten tu moteru nemažai yra, bet šiaip viskas derinama ir mes viska užsisakinėjom pas savininkę (Virginija lygtais vardas).
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2007 04 21, 16:16)
na pas mane bus 30-35 zmones, kazkaip issikalbejom, kad ji prisimena keleta mano giminiu ir pazystamu vestuviu ir pati pasiule apartamentus  wub.gif
gal jus kalbejot su skirtingom moterim (jos tren dvi )  g.gif

o kiek jums zmogui paskaiciavo?
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2007 04 21, 12:36)
doh.gif  nu aš paskambinsiu 1-adienį ir paklausiu jų kodėl taip yra. Jau ir avansą mes davėm ir viską, o dabar gausis taip, kad žmonių kiek reikia nesutalpinsim. Susinervinau  verysad.gif

na paskambinai ?
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 04 24, 13:18)
na paskambinai ?

Nu paskambinau, tai lyg ir išsiaiškinau 4u.gif Kiek suprantu jie talpina iki 55 žmonių, jei darai tradicines vestuves, t.y. jei stalai būna išdėstyta "senoviškai" smile.gif ten U raides forma ar pan. Na o jei nori furšeto, t.y. svečius sodint prie atskirų stalų, tai automatiškai gaunasi, kad mažiau žmonių tilps.
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2007 04 24, 18:23)
Nu paskambinau, tai lyg ir išsiaiškinau  4u.gif  Kiek suprantu jie talpina iki 55 žmonių, jei darai tradicines vestuves, t.y. jei stalai būna išdėstyta "senoviškai"  smile.gif  ten U raides forma ar pan. Na o jei nori furšeto, t.y. svečius sodint prie atskirų stalų, tai automatiškai gaunasi, kad mažiau žmonių tilps.

aaa viskas aisku tada. o jei bus 55, tai kaip ten tos vietos sokiams?
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 04 24, 21:12)
aaa viskas aisku tada. o jei bus 55, tai kaip ten tos vietos sokiams?

Nu nežinau, toj salėj kur žmonės sėdės tai jau nelabai daug vietos liks, jei 55 žmonės bus, bet ten foje atseit galima bus šokt. Nu su šokiais truputį sunkiau jei daug žmonių bus, bet gal nieko, kaip nors.. blush2.gif smile.gif
Atsakyti
na man paskaicianvo 65lt zm+alkoholis
o kiek jums?
Atsakyti