Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(jolanta003 @ 2007 04 17, 10:59)
As cia skaiciau skaiciau viska. Ir sudomino tokia sodyba Kedainiu rajone, apie 40-50km nuo Kauno "Azuolotas". Nuvaziavom, apziurejom, ir iskart uzsisakem. Labai patiko seimininkai, begalo malonus zmones, viska realiai paaiskina, pataria.
Pasiule fotografu, muzikantu, filmuotoju kontaktu - tai labai palengvina mums visus ruosomosi darbus. Ir nesiule konkreciai tuos ar tuos imti (fotografus, muzikantus), o tiesiog pasake savi nuomone apie juos, nes jie mate kaip dirba, o mes susitiksim paziuresim ir nuspresim.
Sutarem sodyba 2 dienom, zmogui 100lt - maistas ir nakvyne, reikia savo alkoholi ir saldumynus atsivezti.

Pritariu tau drinks_cheers.gif ,mes irgi uzsisakem sia sodyba.Labai patiko pati vietove ,o ir seimininkai super thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(linuciuxxxx @ 2007 04 17, 12:20)
Pritariu tau drinks_cheers.gif ,mes irgi uzsisakem sia sodyba.Labai patiko pati vietove ,o ir seimininkai super thumbup.gif .

O tai čia kaip taaip pigu?
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 04 17, 11:21)
O tai čia kaip taaip pigu?

Nei pigu ,nei brangu,manau normali kaina.Vienam zmogui 100litu,alkoholis ir saldus stalas savo.
Atsakyti
Gal kas sves vestuves Romo uoste?
Atsakyti
mano drauge svente seses vestuves Romo uoste, tai buvo patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2007 04 15, 22:03)
Sveikos  smile.gif . Gal kas gali pasakyti ką nors gero arba blogo apie "Sfinksą". Ten bus mūsų vestuves ir norėčiau išgirsti nuomones žmonių, kuriems teko tenais švęsti kokią nors šventę.

Sveika smile.gif

"Sfinkse" mes šventėm mano MB sesutės vestuves prieš metus smile.gif blogo neturiu ką pasakyti smile.gif viskas buvo labai puiku, ir jau vien aplinka ką reiškia... smile.gif mes patys jame būtume darę, bet kad kažkaip nesinorėjo ten pat, tokių pačių nuotraukų smile.gif ir be to pas mus žmonių labai daug gaunas, tai nesutilptumem ten smile.gif teko išsirinkti jachtklubą smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visos temos neskaičiau gal jau buvo minėta ši sodyba nežinau, bet gal kam ir pravers www.saulyne.com mes ten švesime savo vestuves liepos gale thumbup.gif aplinka tikrai labai super o miegamieji irgi liux drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2007 04 18, 15:53)
Sveikos  4u.gif
Visos temos neskaičiau gal jau buvo minėta ši sodyba nežinau, bet gal kam ir pravers www.saulyne.com mes ten švesime savo vestuves liepos gale thumbup.gif aplinka tikrai labai super o miegamieji irgi liux  drinks_cheers.gif

O kainos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 04 18, 16:05)

3 karšti 2 dienoms su nakvyne 130lt vienam žmogui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2007 04 15, 22:30)
Na mano rugsėjo 1. Kada tavo?

Mano rugsejo gale 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rani: 18 balandžio 2007 - 17:15
QUOTE(Rani @ 2007 04 18, 18:15)
Mano rugsejo gale  4u.gif

Tai aš pirma išbandysiu kaip ten kas biggrin.gif
Atsakyti
labai laiksiu atsiliepimu, biggrin.gif