Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Aš tai mastau, kad paprastai restoranas restoranui nelygu....Taip kad žiūrint kas turima galvoje, kažkaip dabar neprisimenu, bet kažkada net nusistebėjau, kad kažkuri kavinukė irgi vadinosi restoranu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodoji_nasle: 13 balandžio 2007 - 07:43
QUOTE(Rani @ 2007 04 12, 20:04)
o kodel visiems atrodo, kad restorane labai brangu?  g.gif

nu man 200 litu zmogui yra brangoka ax.gif gal kam nors tai yra visai nedaug
Atsakyti
QUOTE(Ievulka @ 2007 01 26, 11:51)
Gal kas patartumete kokia sodyba aplink Kauna ar apie 100 km spinduliu aplink ji? Reikia apie 80 - 90 zmoniu ir su nakvyne daugiau nei pusei. Busiu labai dekinga  4u.gif

Na mes atsiradom nuo kauno 30 km sodyba,tikrai labai grazu ir vietos daug, thumbup.gif tik nzn ar bus laisva reikiamai dienai, nes sako vos ne du metai i prieki ji uzsakyta,na bet mes gavom vieta pries 3men mirksiukas.gif www.rokosodyba.lt
Atsakyti
Tikrai labai puiki sodyba, o internete net nuotraukos sudetos tik senosios, o kilometru nuo Kauno 40 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2007 04 13, 14:12)
nu man 200 litu zmogui yra brangoka  ax.gif  gal kam nors tai yra visai nedaug

as darau sfinkse ir kaina 65lt zmogui + gerimai (max 40lt)
man atrodo tai nebrangu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif . Gal kas gali pasakyti ką nors gero arba blogo apie "Sfinksą". Ten bus mūsų vestuves ir norėčiau išgirsti nuomones žmonių, kuriems teko tenais švęsti kokią nors šventę.
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2007 04 15, 22:03)
Sveikos  smile.gif . Gal kas gali pasakyti ką nors gero arba blogo apie "Sfinksą". Ten bus mūsų vestuves ir norėčiau išgirsti nuomones žmonių, kuriems teko tenais švęsti kokią nors šventę.

as irgi ten darysiu, o kada tavo vestuves?
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2007 04 15, 22:07)
as irgi ten darysiu, o kada tavo vestuves?

Na mano rugsėjo 1. Kada tavo?
Atsakyti
QUOTE(vaivullka @ 2007 04 14, 13:21)
Na mes atsiradom nuo kauno 30 km sodyba,tikrai labai grazu ir vietos daug, thumbup.gif  tik nzn ar bus laisva reikiamai dienai, nes sako vos ne du metai i prieki ji uzsakyta,na bet mes gavom vieta pries 3men  mirksiukas.gif www.rokosodyba.lt

Gal gali papasakot daugiau? Please.... biggrin.gif Kokios šviežiausios kainos, ar alkoholį galima savo vežtis?
Atsakyti
HELP!!!
Sveikos!!!
Prašau pagalbos!!!

mano vestuves rugsėjo pradžioje, o vietos kur švesti nerandam... norime kažkur netoli Vilniaus ar Vilniuje bus apie 50-60 žmonių be nakvinės galetu buti ir sodyba...
Gal galite ką nors patarti, rekomenduoti?
Vienintelis variantas kol kas Vyriausubės svečių namai, bet mane kankina abejones... Gal kuri nors šventėte Vyriausybės svečių namuose vestuves? lauksiu labai atsiliepimu!!!
Aciu!!!
Atsakyti
QUOTE(katyte333 @ 2007 04 16, 13:24)
HELP!!!
Sveikos!!!
Prašau pagalbos!!!

mano vestuves rugsėjo pradžioje, o vietos kur švesti nerandam... norime kažkur netoli Vilniaus ar Vilniuje bus apie 50-60 žmonių be nakvinės galetu buti ir sodyba...
Gal galite ką nors patarti, rekomenduoti?
Vienintelis variantas kol kas Vyriausubės svečių namai, bet mane kankina abejones... Gal kuri nors šventėte Vyriausybės svečių namuose vestuves? lauksiu labai atsiliepimu!!!
Aciu!!!

Yra atskirai vilnieciu temele thumbup.gif
jei norit nebrangiai tai Lydos plente yra motelis Sandy, is isores gal ir nieko ypatinga, bet grazi sale, daug vietos, kam reikia ir nakvyne, daug "gamtos". Yra dar Vaidotu malunas, bet ten siek tiek brangiau.. Rukainiu malunas su uzdaru kiemu.. Na zodziu yra, reikia tik ieskot mirksiukas.gif
A, dar prisiminiau- man labai patiko Grigo Vila wub.gif Grigiskese, tik gal siek tiek brangiau, bet is tikruju verta savo pinigu thumbup.gif
Atsakyti
As cia skaiciau skaiciau viska. Ir sudomino tokia sodyba Kedainiu rajone, apie 40-50km nuo Kauno "Azuolotas". Nuvaziavom, apziurejom, ir iskart uzsisakem. Labai patiko seimininkai, begalo malonus zmones, viska realiai paaiskina, pataria.
Pasiule fotografu, muzikantu, filmuotoju kontaktu - tai labai palengvina mums visus ruosomosi darbus. Ir nesiule konkreciai tuos ar tuos imti (fotografus, muzikantus), o tiesiog pasake savi nuomone apie juos, nes jie mate kaip dirba, o mes susitiksim paziuresim ir nuspresim.
Sutarem sodyba 2 dienom, zmogui 100lt - maistas ir nakvyne, reikia savo alkoholi ir saldumynus atsivezti.
Atsakyti