Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Sveikos merginos,
Mane taipogi domina kavine Ramuciuose, tik daug velesniai datai. Gal galetumete pasidalinti informacija kur ji randasi, kokios kainos, maistas
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2007 03 16, 10:03)
sweika,
musu vestuves birzelio 23 (taigi lauksiu atsiliepimu smile.gif ) siaip seimininkas sake, kad yra floriste i kuria bus galima kreiptis, bet as noriu, kad kazka leistu nuo lubu, nes jos aukstos, taip suteiks jaukumo. didziausia demesi skirsiu stalu puosimui, taip pat planuojam ir kedes puosti, bei ivairios geliu kompozicijos. beje, kiek jus sumokejot uz nuoma? mes 5000 lt, bei dar zmogui po 60 ar 70 lt maistui. mes svesime dvi dienas, o jus?

Sveikute. smile.gif Mes taip pat uz nuoma mokesime 5000lt, plius maistas. Svesime taip pat dvi dieneles. 4u.gif
Sodyba man labai labai labai patinka. thumbup.gif Tikiuosi ir jums ir mums joje bus labai smagu svesti savo issvajotaja diena. drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(VEJUNE @ 2007 03 21, 00:29)
Sveikos merginos,
Mane taipogi domina kavine Ramuciuose, tik daug velesniai datai. Gal galetumete pasidalinti informacija kur ji randasi, kokios kainos, maistas
Aciu  4u.gif

Nu man taip niekas ir nesugebejo atsakyti i si klausima, tai pati suzinojau, tad ir dalinuosi informacija:)
Ta kavinuke ramuciuose vadinasi Dairidis, Centrine gatve 21a, Tel:432766. Salia pagrindinio ramuciu gatves. Kadangi musu datai jau buvo uzimta tai mes ir nesidomejome apie kainas, maista. Tai tiek vat info.
Atsakyti
Supykau ant PETRAUSKu SODYBOS verysad.gif
Kokis nesupratingas seimininkas tai doh.gif
Mes atidedam vestuves , nes mire MB tetis verysad.gif
O sodybos seimininkas to nesupranta ir nenori grazint uzstato... schmoll.gif

Jau geriau butumem uzsisake Ramuciuose, kainos skirtumas buvo minimalus, bet kazkaip pas Petrauskus susigundem...
O kad zinociau doh.gif
Beje, ir is kitu girdejau, kad su juo geriau neturet reikalu...
Atsakyti
Visai besirdziai,jiems tik babkes galvoj.
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 03 23, 14:42)
Supykau ant PETRAUSKu SODYBOS  verysad.gif
Kokis nesupratingas seimininkas tai  doh.gif
Mes atidedam vestuves , nes mire MB tetis  verysad.gif

Jau geriau butumem uzsisake Ramuciuose, kainos skirtumas buvo minimalus, bet kazkaip pas Petrauskus susigundem...
O kad zinociau  doh.gif

Tikrai besirdziai schmoll.gif .O tu pabandyk pati susirasti,kas noretu ta diena ten svesti,taip gal pasisektu susigrazinti uzstata g.gif .
Atsakyti
aj pannos,salciau ziurekit i tokius dalykus...tai yra biznis,ir man atrodo visi taip elgiasi visam pasauleje..seimininko kalte yra jei jis nera i kontrakato lapo irases kad rankpinigiai negrazinami,o jei yra tada jus pacios ta sutarti pasiraset.Supraskit i jus zmogu,jei jis turi uzsakymus ir visi taip apsigalvodinetu tai zmonems net tik sodybos i pliusa neitu...aisku kai tokia nelaime tai gaila...bet priezasciu juk tokiu pasitaikyt gali daznai...paziurekit ir is kitos pases..siaip uzjauciu del netekties labai.. verysad.gif
o as esu sventus gimtadieni toj sodyboj ir man labai ten patiko ir seiminkas ir aplinka..dabar svesim ten vestuves,ir mama buvo uzsakineti sake labai malonus zmogus...aisku nenoriu prisikalbeti...niekada nezinai kas gali atsitikti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 03 23, 21:09)
aj pannos,salciau ziurekit i tokius dalykus...tai yra biznis,ir man atrodo visi taip elgiasi visam pasauleje..seimininko kalte yra jei jis nera i kontrakato lapo irases kad rankpinigiai negrazinami,o jei yra tada jus pacios ta sutarti pasiraset.Supraskit i jus zmogu,jei jis turi uzsakymus ir visi taip apsigalvodinetu tai zmonems net tik sodybos i pliusa neitu...aisku kai tokia nelaime tai gaila...bet priezasciu juk tokiu pasitaikyt gali daznai...paziurekit ir is kitos pases..siaip uzjauciu del netekties labai.. verysad.gif
o as esu sventus gimtadieni toj sodyboj ir man labai ten patiko ir seiminkas ir aplinka..dabar svesim ten vestuves,ir mama buvo uzsakineti sake labai malonus zmogus...aisku nenoriu prisikalbeti...niekada nezinai kas gali atsitikti... doh.gif

Taip tikrai pritariu tavo nuomonei. Tikrai labai gaila kad tokia nelaime ivyko, bet ne jis vienas taip elgesi, mano pazystamai irgi taip pat buvo, tai ji is nieko pinigu nesusigrazino,ka jau buvo uzsisakius. Juk taip daugelis gali padaryt, persigalvot ir atsaukt vestuves, o jiems tai nuostolis. Mes ir ten uzsisakem savo vestuves daryt, man ten labai patiko, nes pries tai svenciau drauges vestuves. O kai mes abu ten nuvaziavom palikt uzstato, tai net paprase kad kada atsivestumem tevus kurie patvirtintu kad mes tikrai tuokemes, nes labai jauni jam pasirodem. biggrin.gif
Atsakyti
O ar nera galimybes tiesiog nukelti vestuves, uzstatai jau sumoketi, tai tiesiog susitarkit, kad po metu ar pusmecio ten pat svesit ir viskas.Ir seimininkai bus patenkinti ir jus pinigu neprarasit
Atsakyti
QUOTE(satin @ 2007 03 24, 10:51)
O ar nera galimybes tiesiog nukelti vestuves, uzstatai jau sumoketi, tai tiesiog susitarkit, kad po metu ar pusmecio ten pat svesit ir viskas.Ir seimininkai bus patenkinti ir jus pinigu neprarasit

o pabandykit taip drinks_cheers.gif tik tilpkit i sutarties galiojima kai kita data rinksites,nes manau jei ta diena siandienine sutartis bus pasibaigus tai jie nesutiks drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites tokia problema pas mane blush2.gif
mes vestuvems buvome uzsisake kavine "Provincija" karmelevoje, bet pakeiteme i kita... o ten uzstata palike, tai norejau paklausti gal kas ten nori svesti gimtadieni, vestuves ar siaip ka birzelio 9 diena? aisku nedaug palikome uzstato bet vistiek smagu butu kad ir puse atgauti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(Pumpuryte @ 2007 03 23, 14:42)
Supykau ant PETRAUSKu SODYBOS  verysad.gif
Kokis nesupratingas seimininkas tai  doh.gif
Mes atidedam vestuves , nes mire MB tetis  verysad.gif

O kad zinociau  doh.gif

o jus jam kazkokius irodymus bent parodet, gal tiesiog netiki g.gif baisiai skamba verysad.gif bet tokia yra tiesa
QUOTE(remisita @ 2007 03 23, 20:09)

drinks_cheers.gif ei mes irgi ten svesim, liuks drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kardio: 25 kovo 2007 - 14:33