Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(amber @ 2007 03 13, 23:10)
o gal kuri zinote kokia kaimo sodyba 15-20 zmoniau Kauno raj, na iki 70km nuo Kauno? kadangi nusprendem tik nedideles vestuves daryti, bet draugai ne vietiniai visi, tai reikia sodybeles, kad ir pernakvoti galetu. Kaip manot Klumpes malunas tiek mazai priimtu? Aciu Jums uz atsakymus smile.gif

Tikrai priimtu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandryte24 @ 2007 03 14, 16:06)
Tikrai priimtu biggrin.gif

merginos na negi sunku pasiskaityti forumą? beveik visur priima 20 žmonių. kaip susitarsi. daug sodybų yra kur skaičiuoja pagal žmonių kiekį, t.y. jei 20 žmonių daugina iš pvz. 60 Lt + maistas. arba turi nustatytą kainą, pvz. 3000 lt.

aukščiau buvo rašyta apie sodybą Aleksote. nurodyti visi kontaktai.
Atsakyti
klausykit, is kazko nugirdau, kad labai faina sventimo vieta yra Lampedziuose, atrodo Vytauto gatvej. Gal zinote ka nors daugiau, kurioj ten vietoj, kiek zmoniu ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(lialka85 @ 2007 03 04, 16:53)
mes savo vestuves svesime Medžiotojų sostinėj ( www.gerasodyba.lt ), niu vieta tai neapsakomo grazumo, mus ji ziauriai suzavejo, buvom daug sodybu aplanke, bet kaip ten uzsukome iskart nusprendeme, kad butent ten norime svesti vestuves smile.gif

Mes taip pat svesime sodyboje Medziotoju sostine. 4u.gif Mum, taip pat, vieta ispudinga. smile.gif Labai grazu. thumbup.gif wub.gif
Mes isinuomavom ja birzelio 9 dienai. smile.gif
Gal jus jau sugalvojote kaip sale papuosti? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piene123 @ 2007 03 14, 14:40)
klausykit, is kazko nugirdau, kad labai faina sventimo vieta yra Lampedziuose, atrodo Vytauto gatvej. Gal zinote ka nors daugiau, kurioj ten vietoj, kiek zmoniu ir kiek kainuoja?

Ten panasiai kaip ir Domeikavoje nuosavame name, tik tvarkingiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piene123 @ 2007 03 14, 16:40)

kiek pamenu tai ten labai jau daug zmoniu nesutalpinsi. kokia 30-35 butu pats tas
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2007 03 15, 11:58)
Mes taip pat svesime sodyboje Medziotoju sostine.  4u.gif Mum, taip pat, vieta ispudinga.  smile.gif  Labai grazu.  thumbup.gif  wub.gif
Mes isinuomavom ja birzelio 9 dienai.  smile.gif 
Gal jus jau sugalvojote kaip sale papuosti?  smile.gif  4u.gif

sweika,
musu vestuves birzelio 23 (taigi lauksiu atsiliepimu smile.gif ) siaip seimininkas sake, kad yra floriste i kuria bus galima kreiptis, bet as noriu, kad kazka leistu nuo lubu, nes jos aukstos, taip suteiks jaukumo. didziausia demesi skirsiu stalu puosimui, taip pat planuojam ir kedes puosti, bei ivairios geliu kompozicijos. beje, kiek jus sumokejot uz nuoma? mes 5000 lt, bei dar zmogui po 60 ar 70 lt maistui. mes svesime dvi dienas, o jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka85: 16 kovo 2007 - 12:05
QUOTE(Piene123 @ 2007 03 14, 16:40)

Mes uzsisakem si nama Lampedziuose pas Danute biggrin.gif birzelio 23 dienai.ten telpa max iki 50 zmoniu,bet geriau jau tiek nebutu.o kainuoja zmogui 70lt, aisku be saldaus ir gerimu +po 12val virsvalandziai skaiciuojasi ax.gif man tai ten labai patiko kiek buvau thumbup.gif
Atsakyti
Sweikos visos,
Mergaites prasysiu jusu pagalbos, ieskom kokios jaukios kavinukes kauno rajone? Kad butu kazkur atokiau nuo gyvenamuju namu, kazkoks uzdaras kiemas. Visus jusu pasisakymus perskaiciau, tai jau rasytu ar cia diskutuotu variantu nerasykit! Tinka Garliava, Ramuciai nu ir kiti variantai!

Gal kas galetu kokia konkretesne informacija parasyti apie ramuciu banketine sale?

Musu vestuves birzelio 23 diena, kaip skaiciau, nemazai jau sia diena tuokesi jaunuju! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglutep @ 2007 03 16, 16:19)
Mes uzsisakem si nama Lampedziuose pas Danute biggrin.gif birzelio 23 dienai.ten telpa max iki 50 zmoniu,bet geriau jau tiek nebutu.o kainuoja zmogui 70lt, aisku be saldaus ir gerimu +po 12val virsvalandziai skaiciuojasi ax.gif man tai ten labai patiko kiek buvau thumbup.gif

Jau geriau rinktis pas Daiva Ramuciuose, kiek zinau dabar ji remonta padare, o ir sale labai grazi net puostis nereikia ir jokiu virsvalandziu.o lampedziuose dalyvau brolio vestuves, tai man nepatiko, kad vietos daug nera, o ir tie virsvalandziai, na ir seimininke idomi, na savo vestuviu ten tikrai nedaryciau ten.
Atsakyti
QUOTE(astukas23 @ 2007 03 17, 23:00)
Jau geriau rinktis pas Daiva Ramuciuose, kiek zinau dabar ji remonta padare, o ir sale labai grazi net puostis nereikia ir jokiu virsvalandziu.o lampedziuose dalyvau brolio vestuves, tai man nepatiko, kad vietos daug nera, o ir tie virsvalandziai, na ir seimininke idomi, na savo vestuviu ten tikrai nedaryciau ten.

Gal gali konkreciau papasakoti, kur ta Ramuciu kavinuke??
Atsakyti
QUOTE(astukas23 @ 2007 03 17, 22:00)

o man tai ten labai patiko,pazystam ta Danute ir manau kazkokiu nesamoniu nebus pas ja tikrai.vietos tai pakankmai, as dayvavau vastuvese kur buvo labai didele erdve,tai visi issilakste kas sau ir atrodo kad zmoniu nera.
kiekvienas renkasi pagal save ir savo norus ax.gif
Atsakyti