mano dar vėliau. tik rugsėjo 29 d. ieškojom aplink Kauną sodybų, tai iš visko ką matėm geriausia Aleksote. Nors ten dar ir neįrengta iki galo, bet jau birželio mėn. užsakymus priima.
kaina 60 lt žmogui + 60-70 lt maistas. yra kur nakvoti ~ 30 žm. nors manau pridėjus čiųžinukų tilptų ir daugiau+pirtis atskiram namuke. aplinka tikrai faina, o ir viduj nerealu, nors dar vyksta remontas.
manau kita vasarą ten bus kainos žiaurios. dar kol renkasi klientūra nėra labai brangu lyginant su kitomis sodybomis.
man ten labai patiko, kad nėra aplinkui jokių namų ar kaimynų.
jei ką domina galėsiu paieškoti kontaktų.
Papildyta:
va radau vizitkę
savininkas donatas raišutis.
8618 63849
Juodelynės 84, Aleksotas, kaunas
50 vietų salė pobūviams
miegamieji
pirtis, tvenkinys
tiesa dar yra kubilas
tikrai kam kaina prieinama verta dėmesio
QUOTE(sandryte24 @ 2007 03 09, 19:03)
Mano irgi rugpjucio 25d. ,bet tik dabar pradejau ieskotis sodybu ir t.t.,nieko dar nesusiradau,baisu ar spesiu susiruosti ,idomu kaip kitos,kuriuos tuokiasi panasiu laiku?
Mano rugpjucio 31 d.,bet jau pries pora savaiciu uzsisakem,siaip jau daug kur uzimtos iki rugsejo galo.Mums dar pasiseke,nes musu vestuves penktadieni,tai dar buvo laisviau ka issirinkti. Nenuleisk ranku ir skubek kuo greiciau uzsisakyti SEKMES
QUOTE(sandryte24 @ 2007 03 09, 19:31)
As tai ryt vaziuosiu apziureti Klumpes maluno,kazkuri cia rase,kad nebloga sodyba,bet man tai brangoka
Gerai paieskojus tikrai galima rasti pigiau,tik reikia kantrybes ir laiko
na gal ir galima rasti pigiau, bet toks vaizdas susidaro kur pigiau ten apšnerkšta, šeimininkai netvarkingi ir t.t.
dažnai ir kieme aplinka tokia beryšio būna.na nežinau, gal tik man čia taip pasirodė.
beje, jei dar nežinot, buvo prieš ~savaitę kaimo asociacijos suvažiavimas. po jo kainos šoktelėjo labai labai kaimo turizme.
na bet sėkmės ieškančioms pigiau.
dažnai ir kieme aplinka tokia beryšio būna.na nežinau, gal tik man čia taip pasirodė.
beje, jei dar nežinot, buvo prieš ~savaitę kaimo asociacijos suvažiavimas. po jo kainos šoktelėjo labai labai kaimo turizme.
QUOTE(sandryte24 @ 2007 03 09, 20:03)
Mano irgi rugpjucio 25d. ,bet tik dabar pradejau ieskotis sodybu ir t.t.,nieko dar nesusiradau,baisu ar spesiu susiruosti ,idomu kaip kitos,kuriuos tuokiasi panasiu laiku?
viskas imanoma,patikek juk kiti per dvi savaites viska susiorganizuoja
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 03 09, 21:01)
na gal ir galima rasti pigiau, bet toks vaizdas susidaro kur pigiau ten apšnerkšta, šeimininkai netvarkingi ir t.t.
nu jau ir taip kaineles tai jei dar kils, tai
QUOTE(Skaiste(dar ne mama) @ 2007 03 10, 02:01)
viskas imanoma,patikek juk kiti per dvi savaites viska susiorganizuoja
Kas liecia sodybas,tai tikrai visos uzimtos,siaubas kazkoks ,kiek skambinu,tai ta pati girdziu-uzimta
QUOTE(sandryte24 @ 2007 03 10, 15:55)
Kas liecia sodybas,tai tikrai visos uzimtos,siaubas kazkoks ,kiek skambinu,tai ta pati girdziu-uzimta
Tai kodel jus taip velai tas sodybas uzsakinejat?Juk nunesi pareskimus ir skambini,o nesi puse metu pries vestuves.Mes kaip skambinom guodi,tai musu dienai buvo viskas laisva,nors tuokiames liepa...Tai netenkino kaina,tai isvaizda ir issirinkome norima sodyba
QUOTE(aggate @ 2007 03 10, 18:07)
Tai kodel jus taip velai tas sodybas uzsakinejat?Juk nunesi pareskimus ir skambini,o nesi puse metu pries vestuves.Mes kaip skambinom guodi,tai musu dienai buvo viskas laisva,nors tuokiames liepa...Tai netenkino kaina,tai isvaizda ir issirinkome norima sodyba
Tai kad nelabai ir velai,vestuves po 5men.,tai ir ieskausi dabar,tik negalvojau,kad reikia pries metus viska uzsisakineti .Radau net 3 laisvas sodybas-Pastuva,Klumpes malunas ir Ausreles Vilkuvienes,gal kuri patiks,bet kuriu norejau visos uzimtos
QUOTE(sandryte24 @ 2007 03 10, 18:24)
Tai kad nelabai ir velai,vestuves po 5men.,tai ir ieskausi dabar,tik negalvojau,kad reikia pries metus viska uzsisakineti .Radau net 3 laisvas sodybas-Pastuva,Klumpes malunas ir Ausreles Vilkuvienes,gal kuri patiks,bet kuriu norejau visos uzimtos
Mes Klumpes malune svesime ir mes ta sodyba isimylejome Kai pamaneme,kad jos negausime,tai isvis norejome sventimo atsisakyti,nes mums ji kazkas nuostabaus.Vienintele tokia-nepakartojama...
Nors gal jums ji nepatiks...