kai tariausi as supratau kas viskas ieina,bet viena pazystama sake ,kad per pigu uz viska,tai todel pastave ir paklausiau,sako atseit ne taip supratau bet kaip suprantu,kad supratau gerai gal gali pasakyti,kiek avanso palikot
patarsiu-tik neklausyk,ka kiti sako.turiu omeny,kad per pigu man irgi galva isuze,sunervino tik ir viskas.bet juk seimininke aiskiai viska pasake o ir anksciau ten pigu buvo.zodziu,nesinervink avanso 500lt palikom,o jus?
patarsiu-tik neklausyk,ka kiti sako.turiu omeny,kad per pigu man irgi galva isuze,sunervino tik ir viskas.bet juk seimininke aiskiai viska pasake o ir anksciau ten pigu buvo.zodziu,nesinervink
avanso 500lt palikom,o jus?
1. jei meluotu ar sukciautu,kazin ar vienodas kainas susakytu;
2. musu muzikantai ten ne karta grojo ir nieko blogo nepasake;
3. labai mielai ir nuosirdziai atrode seimininke;
4. pasirodo mano mociutes sesuo is kedainiu pazista vireja
taip kad viskas bus gerai reikia nusiraminti,nes nervu dar ir taip bus...
1. jei meluotu ar sukciautu,kazin ar vienodas kainas susakytu;
2. musu muzikantai ten ne karta grojo ir nieko blogo nepasake;
3. labai mielai ir nuosirdziai atrode seimininke;
4. pasirodo mano mociutes sesuo is kedainiu pazista vireja
taip kad viskas bus gerai reikia nusiraminti,nes nervu dar ir taip bus...
o kieno dabar anksciausiai vestuves? gal jau kur raset, bet nerandu... mano yra geguzes 26 d.....gal yra kieno ta pacia diena? o kada tuoksites kitos...? idomu pasidare
o kieno dabar anksciausiai vestuves? gal jau kur raset, bet nerandu...
mano yra geguzes 26 d.....gal yra kieno ta pacia diena? o kada tuoksites kitos...? idomu pasidare
muzikantus per pazistamus radom,sake kad tikrai geri,o kaina tai ir nebloga,2000 su trupuciu tiksliai neatsimenu Papildyta:
QUOTE(Gija2 @ 2007 03 09, 12:38)
o kieno dabar anksciausiai vestuves? gal jau kur raset, bet nerandu...
mano yra geguzes 26 d.....gal yra kieno ta pacia diena? o kada tuoksites kitos...? idomu pasidare
Mano irgi rugpjucio 25d. ,bet tik dabar pradejau ieskotis sodybu ir t.t.,nieko dar nesusiradau,baisu ar spesiu susiruosti ,idomu kaip kitos,kuriuos tuokiasi panasiu laiku?