Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

[quote=sarune+,2007 02 24, 19:28]
apie sfinksa buvo rasyta ankstesniuose sios temos puslapiuose netingek pasivartyti tikrai nemazai info rasi :mirksiukas

kiek radau tiek perskaiciau apie Sfinksa, bet dar noriu paklausti keliu akcentu. ar jie puosia tik sale ar kartu ir hola, kiemeli, jaunuju apartamentus. nes mes direktorei sakem kad nenorim patys puosti ir paliekam jusu kompetencijai. kazin kaip ten jie papuosia? ar grazu ar skoninga? kiekir ko yra? sake tai mums kainuos apie 200-300lt. kazin kas cia ieina - kelios puokstes ir zvakes ar imantresnis papuosimas su daugiau detaliu. gal kas kokia foto galit ideti kaip viskas atrode?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga_: 24 vasario 2007 - 21:59
sveika Gagalia,
mes uzsisakem roko sodyba liepos 27d smile.gif o jus svesit naujajame pastate ar senajame? mums irgi pasake 130 lt zmogiu kaina,bet sake gal brangs:(
Atsakyti
QUOTE(besstass @ 2007 03 04, 15:15)
sveika Gagalia,
mes uzsisakem roko sodyba liepos 27d smile.gif o jus svesit naujajame pastate ar senajame? mums irgi pasake 130 lt zmogiu kaina,bet sake gal brangs:(

as ne gagalia, bet tiksliai zinau, kad sves ji senajame name, nes aplink naujaji nama sake nespes sutvarkyti aplinkos, o gagalia sake, aplink senaji nama jai labai aplinka grazi... o geriau tu jai rasyk az, nes abejoju, ar ji cia tau atsakys...
Atsakyti
mes savo vestuves svesime Medžiotojų sostinėj ( www.gerasodyba.lt ), niu vieta tai neapsakomo grazumo, mus ji ziauriai suzavejo, buvom daug sodybu aplanke, bet kaip ten uzsukome iskart nusprendeme, kad butent ten norime svesti vestuves smile.gif
Atsakyti
na stai pagaliau apsisprendem ir jau uzsisakeme kaimo sodyba''AZUOLOTAS".sestadieni buvom apsiziureti,tai labai patiko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciuxxxx @ 2007 03 06, 13:09)
na stai pagaliau apsisprendem ir jau uzsisakeme kaimo sodyba''AZUOLOTAS".sestadieni buvom apsiziureti,tai labai patiko. 4u.gif

tikrai? bigsmile.gif as irgi uzsisakaiu azuolota,ir maqn labai patiko smile.gif jau dabarklausimais uzversiu blush2.gif kiek pas jus zmoniu bus?kokia kaina susitaret?ir kada jusu vestuves?zinoma,jei nepaslaptis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga_ @ 2007 02 24, 11:20)
gal kas yra sventes savo vestuves Sfinkse? Mum labai ten patiko, noretume ji rinktis.

Papasakokit placiau apie aptarnavima, maista, salygas, sales papuosima, nesusipratimus ar dar ka nors. Na zodziu kas ka gero ir kas ka blogo galit pasakyti?  4u.gif

as svenciau ir likau patenkinta, musu vestuves buvo praeitai birzeli.
siulyciau atkreipt demesi del alkoholio, t.y. kur jis bus sudetas, nes siaip jie ten megsta nesioti ir pilstyuti, ant stalu net nededa..o tada jau prinesa kiek ji nori, tad prasykit kad alkoholi detu ant stalu ir jo prinesimas butu po vienu is tevu parasu.

beje, susitarkit iskart su direkotore kada uz viska mokesit, nes kad koks barmenas nepardetu persekiot kad sumoketumete pasibaigus sventei..mes susitarem kad mokesim ryte, nes vis tiek ten miegojome...na mes ir is anksto buvom sumokeje, siaip tai siulyciau visai tartis oket is anksto uz maista, o kita diena uz alkoholi ir kavas, ir .t.t.

man tik kas nepatiko pas juos, kad vandeni pardavineja mazuose buteliukuose, bandyk tartis kad asocius pildytu vandeniu, na uz dyka nedaris, bet kad nors kiek paimtu, nes zymiai graziau atrodo asociai nei plastmasiniai buteliukai vandens...
QUOTE(Jurga_ @ 2007 02 24, 20:56)

kiek radau tiek perskaiciau apie Sfinksa, bet dar noriu paklausti keliu akcentu. ar jie puosia tik sale ar kartu  ir hola, kiemeli, jaunuju apartamentus. nes mes direktorei sakem kad nenorim patys puosti ir paliekam jusu kompetencijai. kazin kaip ten jie papuosia? ar grazu ar skoninga? kiekir ko yra? sake tai mums kainuos apie 200-300lt. kazin kas cia ieina - kelios puokstes ir zvakes ar imantresnis papuosimas su daugiau detaliu. gal kas kokia foto galit ideti kaip viskas atrode?

na siaip jie puosia sale, kiek zinau uz tuos 200-300lt deda viena didele puokste, zvakes, dar papuosia stala kur tortas,, iejima papuosia ale kazkokiais kaspinais, kiemelyje staltiesem padengia stalus, pastato puoksteles...musu kambarys nebuvo puostas, o mes siaip patys puosemes stala, as buvau uzsisakius 5 puokstes stalui, bet buvo ju zvakides ir zvakes, susitarem beje del zvakiu spalvos.
siaip stala jie paserviruoja labai graziai, ju ir indai grazus, tad stalas tikrai graziai atrodo, turi keliu spalvu servetelesm kurios medziagines. na o siaip pati ta sale kur puotausit yra labai grazi ir is tiesu ten nieko daug puost nereik, kaip tik sudet geles ant stalu, nes jie ir patys saleje palieka geliu ko pozicijas, zvakides, pristatio vazu gautom jaunuju gelem, nja galiu pasakyti kad tikrai ismano savo darba ir maistas bei aptarnavimas yra geras!

nma o cia musu stalo fioto..kur pulkas sedejo, bet to ji net dave pulko stalui paauksuotus irankius

Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2007 03 06, 21:13)
as svenciau ir likau patenkinta, musu vestuves buvo praeitai birzeli.
siulyciau atkreipt demesi del alkoholio, t.y. kur jis bus sudetas, nes siaip jie ten megsta nesioti ir pilstyuti, ant stalu net nededa..o tada jau prinesa kiek ji nori, tad prasykit kad alkoholi detu ant stalu ir jo prinesimas butu po vienu is tevu parasu.

beje, susitarkit iskart su direkotore kada uz viska mokesit, nes kad koks barmenas nepardetu persekiot kad sumoketumete pasibaigus sventei..mes susitarem kad mokesim ryte, nes vis tiek ten miegojome...na mes ir is anksto buvom sumokeje, siaip tai siulyciau visai tartis oket is anksto uz maista, o kita diena uz alkoholi ir kavas, ir .t.t.

man tik kas nepatiko pas juos, kad vandeni pardavineja mazuose buteliukuose, bandyk tartis kad asocius pildytu vandeniu, na uz dyka nedaris, bet kad nors kiek paimtu, nes zymiai graziau atrodo asociai nei plastmasiniai buteliukai vandens...

na siaip jie puosia sale, kiek zinau uz tuos 200-300lt deda viena didele puokste, zvakes, dar papuosia stala kur tortas,, iejima papuosia ale kazkokiais kaspinais, kiemelyje staltiesem padengia stalus, pastato puoksteles...musu kambarys nebuvo puostas, o mes siaip patys puosemes stala, as buvau uzsisakius 5 puokstes stalui, bet buvo ju zvakides ir zvakes, susitarem beje del zvakiu spalvos.
siaip stala jie paserviruoja labai graziai, ju ir indai grazus, tad stalas tikrai graziai atrodo, turi keliu spalvu servetelesm kurios medziagines. na o siaip pati ta sale kur puotausit yra labai grazi ir is tiesu ten nieko daug puost nereik, kaip tik sudet geles ant stalu, nes jie ir patys saleje palieka geliu ko pozicijas, zvakides, pristatio vazu gautom jaunuju gelem, nja galiu pasakyti kad tikrai ismano savo darba ir maistas bei aptarnavimas yra geras!

nma o cia musu stalo fioto..kur pulkas sedejo, bet to ji net dave pulko stalui paauksuotus irankius

aciu tau labai uz informacija. reikes dar man su ta direktore pasiderinti. gal jie kokia kitokias staltieses turi, nes man kazkaip tos melynos apacioje ir baltos virsuje nesiderina. noretusi kokiu nors iki zemes su raukiniais prisaudytu is sonu ( tokiu kaip carlstono restorane), gal jie ir kitokiu turi, nezinot? g.gif
Atsakyti
musu vestuves bus rugpjucio 18d.Uzsisakeme Roko sodyba ir tai buvo paskutinis vasaros laisvas savaitgalis pas juos(uzsisakem lapkricio pabaigoj).suderejom 130lt zmogui.Gal kas zinot apie maista,kaip jie puosia patalpas ir sale nes pati sodyba ir aplinka be galo grazi.Beje kas irgi sves Roko sodyboj,iki kada zada laikyti jus kita diena?
Beje kazkas is forumo klause apie kavine pas pranciska.svenciau ten drauges vestuves pries 1.5 metu.Jauki sale ,labai skanus maistas ,svaru ir tvarkinga.Beda kad kavine yra prie pat senuku o vaizdas i neri uzstotas placios jonavos gatves.Be to daugiau kaip 30 zmoniu per anksta mano supratimu.
Atsakyti
QUOTE(Skaiste(dar ne mama) @ 2007 03 06, 18:04)
tikrai? bigsmile.gif as irgi uzsisakaiu azuolota,ir maqn labai patiko smile.gif jau dabarklausimais uzversiu blush2.gif kiek pas jus zmoniu bus?kokia kaina susitaret?ir kada jusu vestuves?zinoma,jei nepaslaptis mirksiukas.gif

pas mus bus apie 30 zmoniu, kaina sake iki 100 litu,musu vestuves rugpjucoi 31 d. mirksiukas.gif o kada jusu mirksiukas.gif siaip tai man labai gera ispudi paliko seimininke,labai jau maloni. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciuxxxx @ 2007 03 07, 04:35)
pas mus bus apie 30 zmoniu, kaina sake iki 100 litu,musu vestuves rugpjucoi 31 d. mirksiukas.gif o kada jusu mirksiukas.gif siaip tai man labai gera ispudi paliko seimininke,labai jau maloni. thumbup.gif

ot velniava doh.gif taip tikejaus,kad tavosios anksciau bus...mano rugpjucio 25 lotuliukas.gif aha,man irgi labai maloni pasirode smile.gif pas mus bus 60 zmoniu,o kaina sake iki 90 lt biggrin.gif tai smile.gif panasiai
Atsakyti
QUOTE(Skaiste(dar ne mama) @ 2007 03 07, 16:10)
ot velniava doh.gif taip tikejaus,kad tavosios anksciau bus...mano rugpjucio 25 lotuliukas.gif aha,man irgi labai maloni pasirode smile.gif pas mus bus 60 zmoniu,o kaina sake iki 90 lt biggrin.gif tai  smile.gif panasiai

siuo atveju man pasiseki biggrin.gif tupirma man papasakosi ispudzius mirksiukas.gif tik man gal gali patikslinti,cia i sia kaina ieina viskas-maistas,nakvyne,patalpu nuoma g.gif
Atsakyti