na kas liecia bernatoniu sodyba - tai taip kambariu miegojimui 3 cia su jaunuju kambariu taciau kaip siemininke sake yra lobu ir daugiau taip kad ne tik tuose 3 galiam miegoti , o del alausstalo tai nezinau ziuresim kur ji darysim kai vaziuosim tartis del meniu tai ir sumastysim gal seimininke pasiulys kur patogiau , o kad bilijarda zaistu pirma vestuviu diena tai nemanau nes tiesiog laiko tam nebus o as dar svarstau ar alaus stala daryti kur bilijardas ar tame prieskambari, nes jis gana didokas ir viskas butu vienoj vietoj .. mh... reikes pamastyt dar
QUOTE(Gija2 @ 2007 02 21, 14:18)
zuikelee, nu as irgi galvoju reikia paslepeti tas lazdas, ir as darysiu alaus stala apacioje visgi, nes labiau tinka, nei prie iejimo...o siaip man irgi atrodo, kad daugiau tu kambariu lyg ir, nebepamenu..... o kada tavo vestuves zuikelee?
musu birzelio 16, o jusu kada?
alaus stala tai darysiu kur biliardas, nes ten ant praejimo, tai mazai vietos, ten tik pasisedeti bus..na, o musu vestuves- geguzes 26 d. Tai galesiu tau papasakoti del bernatoniu sodybos o antra diena, iki keliu sutaret buti sodyboje..mums sake iki 3 val
Nu jau tikrai, greiciau baigtusi tos vestuves..arba, kaip maniskis sako, labiausiai tai laukiu antros vestuviu dienos
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 02 21, 11:30)
Na mieloji zinok Pompeja tikrai neieina i tavo ne itin brangiu restoranu kategorija. Ir jau moraliskai pasiruosk kad ju kainos bus min2 kart didesnes nei "Pas pranciska"
Nu tiek dar nutuokiu Bet jei gaučiau Pompėją ir normaliai eitų susitarti, mokėčiau 2x nei už Pranciškų. Vien dėl vietos, nes man pačiai maistas vis tiek dzin. Juk šiaip ar taip, rinktis tenka tam tikrų privalumų rinkinį, o kokybė kiekvienam vis kituose aspektuose.
Tik įdomu buvo, gal kas yra šventę vestuves Pompėjoj ir žino jų ,,stavkes"
Papildyta:
QUOTE(AsIrTu @ 2007 02 21, 14:27)
Kažkada su darboviete šventėme ten Kalėdinį balių, tai visai nebloga vietelė pasirodė. Maistas tikrai geras buvo (na, čia prieš kokius 3 metus tai buvo). Vietos vidury irgi užteko. Aišku, žiūrint kiek ten Jūsų žmonių bus. Nes mūsų buvo gal apie 25, tai tikrai pilnai užteko tos vietos. Tiek stalams, tiek šokiams (viskas vyko vienoj patalpoj). O maistą, kiek pamenu, mes net iš ten užsakinėdavome į darbą, kada kas iš svečių pas mus atvažiuodavo. Tai jokių nusiskundimų niekada nebuvo
Ačiū už komentarą
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 02 21, 10:03)
Sveikos merginos,
o gal esate ką girdėjusios apie Jachtklubą? Vakar draugė sakė, kad ten neskanus maistas. Labai tikiuosi, kad atsiras bent vienas žmogeliukas, kuris ten turėjo kokią šventę
o gal esate ką girdėjusios apie Jachtklubą? Vakar draugė sakė, kad ten neskanus maistas. Labai tikiuosi, kad atsiras bent vienas žmogeliukas, kuris ten turėjo kokią šventę
turbut neka padesiu man tan labai patiko aplinka ir sale,jei buciau darius viena diena,buciau emus jachtkluba.o del maisto...juk nepavalgyt einama i vestuves,manau tai nera esminis dalykas.svarbu kad butu grazu,svaru ir malonu
QUOTE(Gija2 @ 2007 02 21, 14:50)
alaus stala tai darysiu kur biliardas, nes ten ant praejimo, tai mazai vietos, ten tik pasisedeti bus..na, o musu vestuves- geguzes 26 d. Tai galesiu tau papasakoti del bernatoniu sodybos o antra diena, iki keliu sutaret buti sodyboje..mums sake iki 3 val
na mum ir sake iki 3-4
QUOTE(bride @ 2007 02 21, 21:31)
Nu tiek dar nutuokiu Bet jei gaučiau Pompėją ir normaliai eitų susitarti, mokėčiau 2x nei už Pranciškų. Vien dėl vietos, nes man pačiai maistas vis tiek dzin. Juk šiaip ar taip, rinktis tenka tam tikrų privalumų rinkinį, o kokybė kiekvienam vis kituose aspektuose.
Papildyta:
Ačiū už komentarą
Papildyta:
Ačiū už komentarą
niu man irgi Popmejoje labai patiko, mes ten sventeme firmos baliu tai aptarnavimas liuksiskas ir maistas skanus ir grazus beto ten grazu viduje
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 02 22, 17:45)
niu man irgi Popmejoje labai patiko, mes ten sventeme firmos baliu tai aptarnavimas liuksiskas ir maistas skanus ir grazus beto ten grazu viduje
Ribosiuke, pažiūrėjau į tavo parašą - gi tuoksimės tą pačią dieną ir abi Kaune . mano CMB anksti - 12:40. Gal tau pavyko geresnį laiką ,,nugriebti"?
(sorry už off-topic )
apie sfinksa buvo rasyta ankstesniuose sios temos puslapiuose netingek pasivartyti tikrai nemazai info rasi