Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

na mes irgi jau senokai rezervavom bernatoniu sodyba kulautuvoje - kaina zmogui nusiderejom iki 120 kaip sakot be alkoholio ir saldaus stalo, kaip matau mes uz maziausia kaina paemem. na o pas mus zmoniu apie 40.na kazkuri klause kiek ten telpa tai patarciau daugiau nei 45 nebandyti sugrusti nes ne kas bus manau optimaliausia nuo 35 iki 40. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 02 20, 11:11)
na mes irgi jau senokai rezervavom bernatoniu sodyba kulautuvoje - kaina zmogui nusiderejom iki 120 kaip sakot be alkoholio ir saldaus stalo, kaip matau mes uz maziausia kaina paemem. na o pas mus zmoniu apie 40.na kazkuri klause kiek ten telpa tai patarciau daugiau nei 45 nebandyti sugrusti nes ne kas bus manau optimaliausia nuo 35 iki 40. 4u.gif

siaip, tai ten vietos sociai, kai veliau sveciai issikirstys pa atskiras patalpas. tos sodybos beda, kad vienos didesnes sales neturi. as vakar buvau apziureti, tai i kitas jau ir nebenoriu vaziuoti. man viskas patiko, tik brangusis isvykes, pati viena nusprest nenorejau. ir su miegamom vietom problema. pvz pas mus bus vieni seneliai, vieni tevai, kiti tevai... o kur juos guldyti, kai yra tik jaunavedziu kambarys, o paskui viena bendra patalpa su ciuziniais. na, sako, kad ten yra ir 40 zmoniu sugulde. as tai ir taip ziuriu ir kitaip, bet matau tik ~20 gulimu vietu g.gif. tai dar reikes galvoti, kaip zmones i Kauna nakti transportuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 02 20, 13:04)
siaip, tai ten vietos sociai, kai veliau  sveciai issikirstys pa atskiras patalpas. tos sodybos beda, kad vienos didesnes sales neturi. as vakar buvau apziureti, tai i kitas jau ir nebenoriu vaziuoti. man viskas patiko, tik brangusis isvykes, pati viena nusprest nenorejau. ir su miegamom vietom problema. pvz pas mus bus vieni seneliai, vieni tevai, kiti tevai... o kur juos guldyti, kai yra tik jaunavedziu kambarys, o paskui viena bendra patalpa su ciuziniais. na, sako, kad ten yra ir 40 zmoniu sugulde. as tai ir taip ziuriu ir kitaip, bet matau tik ~20 gulimu vietu g.gif. tai dar reikes galvoti, kaip zmones i Kauna nakti transportuoti  doh.gif

cia tai faktas del miegamu vietu. mes tai ziuresim kas gales vaziuos namo nes ne kas ne kas su miegamom vietom, o vietos tai ka zinau nemanau kad ta vakara kas eis zaisti bilijarda juk svente tai nebent tam prieskambari padarys alaus stala tai ten tipo alugeriai sedes ax.gif o siaip tai manau vis tiek visi bus vienoj patalpoj daug maz. nu as tikuiosi kad bus geras oras ir mes toje lauko mansardoje busime tai vieni viduj kiti lauke ir pan , na manau 40 zmoniu tilps kaip nors - man tik neramu del sokiu sales na ji tokia yra bet man mazoka tai galvoju sokt reikes ir lauke
thumbup.gif . o dar sake jei lytu tai lauke uzdengia toki brezenta kaip kavinese ir tipo gali buti po stogu thumbup.gif
Atsakyti
O gal galit kas placiau papasakot apie Kirksnove?
Tinklapis Kirksnove Kaip ten su vietom, nakvyne ir kainom zmogui?
Atsakyti
Sveikos merginos,
o gal esate ką girdėjusios apie Jachtklubą? Vakar draugė sakė, kad ten neskanus maistas. Labai tikiuosi, kad atsiras bent vienas žmogeliukas, kuris ten turėjo kokią šventęsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(bride @ 2007 02 19, 21:40)
O gal kas esat šventę ,,Pompėjoje" Putvinskio gatvėje? Labai noriu to restorano, bet kol kas nepavyko pašnekėti su jais, net neįsivaizduoju, kiek užsiprašys.

Jei ne Pompėja, tai faktiškai esame nusprendę del restorano ,,Pas Pranciškų", vieta nelabai - šalia Senukų Jonavos gatvėje, bet kaina mums patiko ir dar tai, jog atskira patalpa salė dviejų zonu, plius gausime barą, su puikiu vaizdu į Nerį.
Gal ką teko girdėti apie šį restoraną?

O gal kas žinot dar kokių fainų ne itin brangių restoranų Kauno mieste, tinkamų tokiai progai?

lotuliukas.gif mane prajuokino tavo variantai arba Pompeja arba Pas pranciska..geriau jau butu arba Pompeja arba sfinksas thumbup.gif

Na mieloji zinok Pompeja tikrai neieina i tavo ne itin brangiu restoranu kategorija. Ir jau moraliskai pasiruosk kad ju kainos bus min2 kart didesnes nei "Pas pranciska"

Atsakyti
Klausykit, kas svesit Bernatoniu sodyboje noriu patarimo: kur darysite alaus stala, mano brangusis sako, kad apacioj, o as sakau, kad prie iejimo, mat bijau, kad kai jaunimas nusileis i apacia, pamatys biliardo stala, tai gali ir nebeuzkilti i virsu.. g.gif kaip manot? o siaip del kambariu, tai yra jaunuju kambarys, paskui kambarys su dvejom lovom ir tada didelis kambarys su ciuziniais..... ar ne?
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 02 21, 10:03)
Sveikos merginos,
o gal esate ką girdėjusios apie Jachtklubą? Vakar draugė sakė, kad ten neskanus maistas. Labai tikiuosi, kad atsiras bent vienas žmogeliukas, kuris ten turėjo kokią šventęsmile.gif

niu laba.. mes ten svesim vestuves.. ir as taip girdejau, bet dabar per valentino diena bvuom nuvaziavą, tai maistas buvo skanus, tiek kepta duona, tiek rinkinukai prie vyno, tiek karstas..neturėjau jokiu pretenzijų.. nzn kaip jie ten su tuo maistu daro, kad jis per balius buna neskanus, bet as galvoju bandyti ten graziai su jais paskalbeti, atsiunte man jau meniu, tai pagal ta meniu valgem karštus..
Atsakyti
O kada tavo svente Myja? As prasiau, kad man atsiustu meniu, bet ta dirike dabar serga ir nesiuncia. Tai tu gal man gali i pasta imesti. Buciau nerealiai dekinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2007 02 19, 22:40)
Jei ne Pompėja, tai faktiškai esame nusprendę del restorano ,,Pas Pranciškų", vieta nelabai - šalia Senukų Jonavos gatvėje, bet kaina mums patiko ir dar tai, jog atskira patalpa salė dviejų zonu, plius gausime barą, su puikiu vaizdu į Nerį.
Gal ką teko girdėti apie šį restoraną?

Kažkada su darboviete šventėme ten Kalėdinį balių, tai visai nebloga vietelė pasirodė. Maistas tikrai geras buvo (na, čia prieš kokius 3 metus tai buvo). Vietos vidury irgi užteko. Aišku, žiūrint kiek ten Jūsų žmonių bus. Nes mūsų buvo gal apie 25, tai tikrai pilnai užteko tos vietos. Tiek stalams, tiek šokiams (viskas vyko vienoj patalpoj). O maistą, kiek pamenu, mes net iš ten užsakinėdavome į darbą, kada kas iš svečių pas mus atvažiuodavo. Tai jokių nusiskundimų niekada nebuvo thumbup.gif

QUOTE(Piene123 @ 2007 02 20, 13:57)
O gal galit kas placiau papasakot apie Kirksnove?
Tinklapis Kirksnove Kaip ten su vietom, nakvyne ir kainom zmogui?

Nu lyg buvo kalbėta kažkur apie Kirkšnovę. Pasiieškok senesnėse temose ax.gif

QUOTE(stirna_Liu @ 2007 02 21, 09:03)
Sveikos merginos,

O tai gal būtų paprasčiau ten tiesiog nuvažiuoti irpačiai pasidomėti tuo maistu? Nes kad draugei neskanu, tai nereiškia, kad visiems taip yra.... Be to apie Jachtklubą tikrai ne kartą buvo diskutuota.... Pasinaudok paieška mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija2 @ 2007 02 21, 11:16)
Klausykit, kas svesit Bernatoniu sodyboje noriu patarimo: kur darysite alaus stala, mano brangusis sako, kad apacioj, o as sakau, kad prie iejimo, mat bijau, kad kai jaunimas nusileis i apacia, pamatys biliardo stala, tai gali ir nebeuzkilti i virsu..  g.gif  kaip manot?  o siaip del kambariu, tai yra jaunuju kambarys, paskui kambarys su dvejom lovom ir tada didelis kambarys su ciuziniais..... ar ne?

g.gif zinai man ir tokia dilema buvo iskilus, bet po to kazkaip pagalovom kad nieko jau tokio, kad alaus stalas apacioj bus, juk manau neprades zaist biliko ateje i vestuves ( paprasciausiai neduos nieks nei lazdos nei kamuoliuku ir bus baigta ax.gif )
o del kambariu tai kiek pamenu lyg ir daugiau atskiru kambariu nei du g.gif o gal ir ne g.gif
Atsakyti
zuikelee, nu as irgi galvoju reikia paslepeti tas lazdas, ir as darysiu alaus stala apacioje visgi, nes labiau tinka, nei prie iejimo...o siaip man irgi atrodo, kad daugiau tu kambariu lyg ir, nebepamenu..... o kada tavo vestuves zuikelee?
Atsakyti