Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai II

QUOTE(magija.taro @ 2007 02 05, 14:08)
buriu taro ,lenorman,paprastomis ,jevgenijos kortomis ir dar nemokamai...kam jums kažkur važiuot ,jei galima internetu, namuose, šiltai, ir dar nemokamai...juk visada galima pabandyti,nepatiks daugiau nesibursite...o jei patiks galėsite būti nuolatiniai mano lankytojai...

O kodėl nemokamai? g.gif
Nemokamas sūris būna tik pelėkautuose. biggrin.gif
Atsakyti
o kodėl mokamai?noriu padėti žmonėms...nesu gobši ir savanaudė moterytė,kuri iš patiklių žmonių vilioju pinigus...aš nereikalauju,nes reikalauti negalima,o jei kas kuo norės atsilyginti,už paslaugas ,neprieštarausiu:)))(pvz.taro kortų rinkiniais ar tokios tematikos knygomis.)
burčiau namie bet šiuo metu auginu mažiulę ir ji susikaupti tikrai nepadės,o dėlioju kortas tik visiškoje tyloje,kada ji miega,o kai dūksta,tada rašau jums laiškus jau su atsakymais...
na ar atsakiau į jūsų klausimą???
wink.gif

Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2007 02 05, 13:22)
o kodėl mokamai?noriu padėti žmonėms...nesu gobši ir savanaudė moterytė,kuri iš patiklių žmonių vilioju pinigus...aš nereikalauju,nes reikalauti negalima,o jei kas kuo norės atsilyginti,už paslaugas ,neprieštarausiu:)))(pvz.taro kortų rinkiniais ar tokios tematikos knygomis.)
burčiau namie bet šiuo metu auginu mažiulę ir ji susikaupti tikrai nepadės,o dėlioju kortas tik visiškoje tyloje,kada ji miega,o kai dūksta,tada rašau jums laiškus jau su atsakymais...
na ar atsakiau į jūsų klausimą???
wink.gif

Labas magija.taro - parasiau tau emaila... Lauksiu ziniu 4u.gif
Atsakyti
Magija.Taro o jei tau parasyciau i emaila ar i a.z paburtum?ar tik susitikus buri? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aislanda: 05 vasario 2007 - 13:41
QUOTE(Aislanda @ 2007 02 05, 14:39)
Magija.Taro o jei tau parasyciau i emaila ar i a.z paburtum?ar tik susitikus buri?  ax.gif

Tikrai idomu,faina butu jei nesusitikus burt gali bigsmile.gif Einu rasyt laiskuti blush2.gif
Atsakyti
buriu internetu,bet rašykite į el.paštą...
magija.taro@gmail.com

ir laukiu atsiliepimų....visokių...ne tik malonių...jei tokių bus....
Papildyta:
QUOTE(Aislanda @ 2007 02 05, 14:39)
Magija.Taro o jei tau parasyciau i emaila ar i a.z paburtum?ar tik susitikus buri?  ax.gif

rašyk į emailą,tik aiškiai suformuluok klausimą ir datą gimimo parašyk...
Atsakyti
O man dar nieko neparaset,laukiu jusu atsakymo blush2.gif
Atsakyti
kai tiktai turėsiu laiko tai atrašysiu visoms 4u.gif labai daug norinčių,ko visai nesitikėjau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Prikolnaja norejau paklausti taves,tai tu daug kartu esi pas Zoja buvus?Ar gerai buria? g.gif Kaip tau pasisekdavo prisiskambinti?As pries keleta menesiu vis bandziau ir niekaip neprisiskambindavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 02 06, 10:30)
Prikolnaja norejau paklausti taves,tai tu daug kartu esi pas Zoja buvus?Ar gerai buria? g.gif Kaip tau pasisekdavo prisiskambinti?As pries keleta menesiu vis bandziau ir niekaip neprisiskambindavau doh.gif

Daug kartu esu buvus ir as ir mama,bet jau nusprendem daugiau nebeeit,ji man patikdavo tuom kad ilgai ir ivairiai buria,apie kitas pagal datas pasako,ant rankos,ant tyrsciu kavos ir ima tik tiek kiek duodi.Bet kaip kokiu pranasisciu tikrai nei karto nepasake nieko tokio kas issipildytu arba ka as isiminciau,vien i vata viniojimai.Kai buvau pas ja kokiu 17 ar 18,pasake kad istekesiu 23metu,istekejau 20,na ir t.t.O prisiskambint nevisada iskart sekesi,bet paskutini karta kai buvau tiesiog nusprendziau ir taskas,be 15 22val.pradejau ir kazkur po 22,10 ji pakele,tiesiog visa ta laika gulejau,vaiksciuojau,bet vis skambinau,matyt kai lemta tai ir prisiskambini doh.gif

Beja dar zinau gera moteriske,tik dabar nezinau kur ja rast,gal kas ja zino Margarita ji yra ruse,ir piliete Rusijos,turi dukra, vyra,ji yra labiau bioenergetike,lygas pamato,pataria kuom gydyt,bet paklausius apie ateiti paziuri ir pasako ka mato.Dyrbo 2metus MVD rumuose Vilniuj,dabar jau nebe,ir issikrauste gyvent kiek zinau i Pilaite.
Papildyta:
Magija taro,is kokio tu miesto?
Atsakyti
aš iš kalvarijos,marijampolės rajone...bet turiu didelę šeimyną 3 vaikučius ir labai mažai vietos,todėl žmonių namuose nepriiminėju...o kortas iki šiol keldavau tik artimiesiems,bet kai pradėjo pildytis ir daug kam ir daug kas atitiko,užsimaniau padėti žmonėms internetu...tai man kartu ir džiaugsmas ir malonumas ir dar padėti kažkam galiu...tik nesitikėjau ,kad norinčių bus tiek daug...tai mano atsakymų gali tekti palaukti ir iki savaitės pabaigos...
tiesa,galite pabandyti kortas nusikelti ir internetiniame puslapyje: http://tai-paprasta_net/Lilian/
kainuoja 10 litų...bet gal ten tiksliau ir geriau atsako į klausimus...argi 10 litų pinigas ,kai pagalvoji...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(magija.taro @ 2007 02 06, 11:14)
aš iš kalvarijos,marijampolės rajone...bet turiu didelę šeimyną 3 vaikučius ir labai mažai vietos,todėl žmonių namuose nepriiminėju...o kortas iki šiol keldavau tik artimiesiems,bet kai pradėjo pildytis ir daug kam ir daug kas atitiko,užsimaniau padėti žmonėms internetu...tai man kartu ir džiaugsmas ir malonumas ir dar padėti kažkam galiu...tik nesitikėjau ,kad norinčių bus tiek daug...tai mano atsakymų gali tekti palaukti ir iki savaitės pabaigos...
tiesa,galite pabandyti kortas nusikelti ir  internetiniame puslapyje: http://tai-paprasta_net/Lilian/
kainuoja 10 litų...bet gal ten tiksliau ir geriau atsako į klausimus...argi 10 litų pinigas ,kai pagalvoji...smile.gif

nesupykite, bet internete daug ivairiu burimu nemokamai ir mano galva , virtualus burimas, lieka tik virtualiu.
Atsakyti