QUOTE(marfa @ 2007 02 06, 10:30)
Prikolnaja norejau paklausti taves,tai tu daug kartu esi pas Zoja buvus?Ar gerai buria?

Kaip tau pasisekdavo prisiskambinti?As pries keleta menesiu vis bandziau ir niekaip neprisiskambindavau
Daug kartu esu buvus ir as ir mama,bet jau nusprendem daugiau nebeeit,ji man patikdavo tuom kad ilgai ir ivairiai buria,apie kitas pagal datas pasako,ant rankos,ant tyrsciu kavos ir ima tik tiek kiek duodi.Bet kaip kokiu pranasisciu tikrai nei karto nepasake nieko tokio kas issipildytu arba ka as isiminciau,vien i vata viniojimai.Kai buvau pas ja kokiu 17 ar 18,pasake kad istekesiu 23metu,istekejau 20,na ir t.t.O prisiskambint nevisada iskart sekesi,bet paskutini karta kai buvau tiesiog nusprendziau ir taskas,be 15 22val.pradejau ir kazkur po 22,10 ji pakele,tiesiog visa ta laika gulejau,vaiksciuojau,bet vis skambinau,matyt kai lemta tai ir prisiskambini
Beja dar zinau gera moteriske,tik dabar nezinau kur ja rast,gal kas ja zino Margarita ji yra ruse,ir piliete Rusijos,turi dukra, vyra,ji yra labiau bioenergetike,lygas pamato,pataria kuom gydyt,bet paklausius apie ateiti paziuri ir pasako ka mato.Dyrbo 2metus MVD rumuose Vilniuj,dabar jau nebe,ir issikrauste gyvent kiek zinau i Pilaite.
Papildyta:
Magija taro,is kokio tu miesto?