Tai kaip ten ta Dalia is Kauno? kokie ispudziai? Knieti nueiti...
Apie Dalią ir pati norėčiau atsiliepimų daugiau išgirst. Aš buvau, bet kai prasėdėjau 2 val., tai gal kažkaip per daug informacijos, pamiršau daug ką. Bet patiko tas, kad sako ką mato nepagražindama.
QUOTE(BlackDee @ 2007 03 28, 10:52)
ispudziai,pirma karta patyriau toki burima, nera kortu, nera is delno pasakojimu, tik pakelia ranka virs manosios ir kalba ka mato.
nieko nepasake, klausynejau, tipo viskas gerai, nieko blogo nemato, na taip tuscia dar ne karto nebuvo, gal tikrai toks momentas

Papildyta:
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 03 28, 13:03)
jau parasiau apie Margarita

miela moteriske, bet tikejausi kurkas daugiau ,uz toki burima 50 lt. mano galva brangoka, visumoje labai miela moteris.
QUOTE(Motinėlė @ 2007 03 28, 10:55)
Sveikos. Buvau pas Mariją prie Telekomo Kaune. Labai nusivyliau.
Nuplėšė už 30 min. 50 lt. (tipo kainos pakilo). Aiškumo irgi nebuvo. Taigi... 

man ir visiskai nepatiko, o kainos is tiesu pakilo, buvau ir as taip ,,nustebinta'' jau po visko. o konkretumo 0

QUOTE(Prikolnaja @ 2007 03 28, 16:12)
Na jo,nekas,ir mama sake kad nepatiko,bet kadangi as niekada pati pas ja neejau,nezinau,bet kas rupejo,visada pasakydavom anytai,ji Margaritai nuotraukas nesdavo ir ta sakydavo kas,kaip...Visada pataikydavo
a ko jus ten visos einat pas tas burejas? lankykites www.burturatas.tinkle.lt
ten visi tie patys burimo pvz taro kortomis budai, kaip ir tos burejos, kad buria. kortos tos pacios, budas tas pats, tik kad reiksmes ismoksta is knygu ir lupa simtus. pasinaudokite pateikta medziaga ir pacios sau galesite burtis. yra lietuviskai, tai prasom, tik nepatingekite ir ateitis bus aiski. as kai ta saita atradau, nebepasitikiu tom burejom, kazkaip savo rankytemis tikriau, o kai tingiu, praktinius burimus pabandau. ar masina, ar svetimos rankos, man tai tas pats.
Tai, kad kaip suprantu, ten irgi reikia sumoketi, aisku ne 50ltl.

Sveikos.Na va išgyrė čia Margaritą tai ir užsirašiau, bet dabar paskaičiau ir kažkaip suabėjojau ar verta eit
Turiu vieną tokią problemytę ir tikėjaus, kad nors kiek man padės apsilankymas pas ją, bet kažkaip.....nežinau net dabar....
Dar turiu tokį klausimėlį-o Margarita gyvena naujos statybos name ar senesnės?Tiesiog gerai žinau Pilaitę ir pagal jos pasakytą adresą kažkodėl suabejojau ar teisingai užsirašiau, tad ir nusprendžiau jūsų paklausti
ar namo numeris 25 ar 5?

Dar turiu tokį klausimėlį-o Margarita gyvena naujos statybos name ar senesnės?Tiesiog gerai žinau Pilaitę ir pagal jos pasakytą adresą kažkodėl suabejojau ar teisingai užsirašiau, tad ir nusprendžiau jūsų paklausti

QUOTE(Dragon_Fly @ 2007 03 28, 20:14)
Sveikos.Na va išgyrė čia Margaritą tai ir užsirašiau, bet dabar paskaičiau ir kažkaip suabėjojau ar verta eit
Turiu vieną tokią problemytę ir tikėjaus, kad nors kiek man padės apsilankymas pas ją, bet kažkaip.....nežinau net dabar....
ar namo numeris 25 ar 5? 

butas 10, ne 5, namai nauji, nors kai as nezinau tos pilaites tai teko paklaidzioti.
jeigu uzsirasei tai nuvaziuok, eilini karta pasikartosiu ,atsiprasau- tai labai ndividualu

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.