Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai II

4u.gif Ataner , o tu pas Zoja arba Sergeju esi buvus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 02 02, 14:50)
4u.gif Ataner , o tu pas Zoja  arba Sergeju esi buvus? ax.gif

esu buvusi pas Zoja smile.gif apie Sergeju tik girdejusi. Drauge mano lankesi pas Sergeju senokai tai buvo, pasake, kad uzdarytas laukas nieko nemato, parekomendavo kita, bet ji - nejo.
o pas Zoja begau labai prastu gyvenimo momentu, tai kaip minejau anksciau "pigus psihologo seansas" verta apsilankyti, padeda, bet neilgam schmoll.gif
apie pati zmogu, jo buda, savybes, pasako remdamasi astrologiniu prognoziu, horoskopo zenklu ir apie artimuosius pagal gimimo data, bet kaip tokiu pranasysciu tai ne, kazkiek paminejo, bet "pievos " biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner: 02 vasario 2007 - 14:04
[quote=ataner,2007 02 02, 13:44]
tai reikejo klausti, kuris arciau taves smile.gif
kai ateini burtis, reikia nebijoti klausti, nes iseini ir minciu su klaustuku "n" smile.gif
jeigu dar kada eisi klausk smile.gif

Aš ir klausinėju, ypač jei kas domina, o apie tai neužsimena biggrin.gif .
Kažkada Virginija pasakė, kad aš pati galiu keisti savo likimą, tai gali ir nesipildyti jos būrimai. Manau, čia visi taip gali, svarbu neužsiciklinti cool.gif .
Beje, pas Svetą iš Fabijoniškių daugiau neisiu - pribūrė konkrečių dalykų, kurie neišsipildė, arba išsipildė, bet ne taip, kaip turėjo (pvz.sakė: bus rudenį tavo vestuvės, hm...buvo rudenį, bet ne mano biggrin.gif ). Sakau, tikrai ne mano bus, nes dar pati nenorėjau, o ji tikrai tavo bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 02, 09:55)
Tokia irgi sena gal?As karta pas kazkokia buvau,laukiau atsimenu pas Tonia o kaikurios ejo pas ta,ji ten netoliese buvo atsisedus ir bure,tai lyg ir sake kad ji sese,absoliuciai nieko nepasake,visiskas pievas,o vat Tonia man buvo wub.gif Ji man taip sake kad iki siol pamenu ka ateiciai bure taip aiskiai sake,gaila kad jos jau ner.
Tiesa kas buvot pas Tonia parasykit savo atsiliepimus g.gif

Ne ji nesena, gal kokiu apie 40 metų , o gal ir mažiau. Pas bobutę Tonia pirmą kartą buvau prieš 12 metų, oantrą kartą 2003 metų pavasarį[ o rudeni tais pačiais metais ji mirė]. Man labai patiko pas ja burtis nors reikėjo laukti visą dieną. Burė tikrai labai aiškiai ir konkrečiai, labai gerai mokėjo suprasti ko žmogui reikia, kas slegia jo širdį.Daug kas jau išsipildė , ir labai tiksliai kas buvo išpranašauta. Bet dar daug kas ir neišsipildė nes tai daugiau į tolimesnę ateitį. Bet mano šiai dienai tai tiesiog atrodo nerealu, nes pranašavo labai didelius turtus ir dar visko tokio kad aš nežinau ar tai galėtu išsipildyti. O kai rudeni buvau pas jos giminaitę Ritą tai ji daug ko nepasakė ka sakė Tonia, tik truputi sutapo tai kad dideli pinigai laukia. O aš jai sakau : tai gal aš paskolą imsiu[ nes tai ir planuoju daryt ir norėjau sužinot ar nerizikuoju] o ji man sako: tai galir imsit. tai taip ir nesupratau.
Atsakyti
QUOTE(juodcke @ 2007 01 30, 22:12)
As 2 kartus burimo salone pas liumilą, Kęstučio g. Kaune. tikrai nenusivyliau, nes ką pasakė tas isipildė (kai buvau pirmą sykį), dabar po biski pildosi kiti dalykai, ką pasakė kai buvai 2 sykį. O Azanovas tai isvis nieko gero, buvau viena sykį ir nieko nepasakė tik pinigus į balą išmečiau. Aišku čia kaip kam, aš saku savo patirtį  smile.gif

Buvau ir as pas Liudmila, pirmame kurse budama ... tai is to ka sake, niekas neissipilde doh.gif vis suoke apie kazkokia man kenkiancia tamsia moteri lotuliukas.gif
Atsakyti
O ta Virginija is Vilniaus, kiek jai reiktu pinigeliu duoti? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2007 02 04, 18:08)
O ta Virginija is Vilniaus, kiek jai reiktu pinigeliu duoti?  ax.gif  g.gif

20-30 Lt. Pasakys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2007 02 04, 17:08)
O ta Virginija is Vilniaus, kiek jai reiktu pinigeliu duoti?  ax.gif  g.gif

Paklasi kai išburs. O šiaip 20 lituku ima
Atsakyti
QUOTE(Ulanakė @ 2007 02 02, 20:55)
Ne ji nesena, gal kokiu apie 40 metų , o gal ir mažiau. Pas bobutę Tonia pirmą kartą buvau prieš 12 metų, oantrą kartą 2003 metų pavasarį[ o rudeni tais pačiais metais ji mirė]. Man labai patiko pas ja burtis nors reikėjo laukti visą dieną. Burė tikrai labai aiškiai ir konkrečiai, labai gerai mokėjo suprasti ko žmogui reikia, kas slegia jo širdį.Daug kas jau išsipildė , ir labai tiksliai kas buvo išpranašauta. Bet dar daug kas ir neišsipildė nes tai daugiau į tolimesnę ateitį. Bet mano šiai dienai tai tiesiog atrodo nerealu, nes pranašavo labai didelius turtus ir dar visko tokio kad aš nežinau ar tai galėtu išsipildyti. O kai rudeni buvau pas jos giminaitę Ritą tai ji daug ko nepasakė ka sakė Tonia, tik truputi sutapo tai kad dideli pinigai laukia. O aš jai sakau : tai gal aš paskolą imsiu[ nes tai ir planuoju daryt ir norėjau sužinot ar nerizikuoju] o ji man sako: tai galir imsit. tai taip ir nesupratau.

Malonu kad ir dar kazkam kas buvo sakyta issipilde wub.gif O del turtu ir tolimos ateites,kaip sakoma"Pagyvensim-pamatysim mirksiukas.gif
O kaip ji del turtu tau sake,kad gyvenime tipo lydes,ar kazkada staiga tapsi turtinga?
Papildyta:
QUOTE(Lin* @ 2007 02 05, 09:37)
Paklasi kai išburs. O šiaip 20 lituku ima

Tai sakot verta ja aplankit?
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 02 05, 11:21)
Tai sakot verta ja aplankit?

Nieko neprarasi: ir nebrangu, ir nuotaiką pakelia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 02 05, 10:26)
Nieko neprarasi: ir nebrangu, ir nuotaiką pakelia. smile.gif

Na taip,del sito uztat ir vaiksciuojau pastoviai pas Zoja,bet siaip jau noretusi tikrai gaut informacijos del ateities,darbu... g.gif Ar sako ji,ar irgi pievos ?
Atsakyti
buriu taro ,lenorman,paprastomis ,jevgenijos kortomis ir dar nemokamai...kam jums kažkur važiuot ,jei galima internetu, namuose, šiltai, ir dar nemokamai...juk visada galima pabandyti,nepatiks daugiau nesibursite...o jei patiks galėsite būti nuolatiniai mano lankytojai...

lauksiu jūsų laiškučių elektroniniu paštu:

magija.taro@gmail.com
Atsakyti