QUOTE(Vaida` @ 2007 02 02, 02:22)
Buvau pas ta moteriske gelezinio vilko/gerosios vilties g., kuri ima 20 lt. Ta moteriske buria kiek pamenu tai paprastom kortom. Tikrai labai trumpai ir aiskiai. Ejau daugiau konkreciu klausimu (ar vaziuot i kelione ir kaip seksis), tai viska tiksliai pasake. Ir kelionej pabuvojau ir sekes kaip sake

Tik kad va su tais gyvenimo vyrais man ten primaise ji galva

Tai sviesus, tamsus, kitas toks anoks, bet taip konkreciai ir nesupratau, kuris cia man jau ruosias aukso zieda siulyt
tai reikejo klausti, kuris arciau taves
kai ateini burtis, reikia nebijoti klausti, nes iseini ir minciu su klaustuku "n"
jeigu dar kada eisi klausk
Papildyta:
QUOTE(Bolero @ 2007 02 02, 14:29)
Na taip, jei ateini pas Virginiją be konkretaus klausimo, tai galvą tikrai paskausta

, bet jei su konkrečiu klausimu, tai neblogai.
Iš viso, prieš važiuojant pas būrėją, reikia intensyviai galvoti, ką nori sužinoti, tada ir apie kortos krenta geriau.
Geležinio vilko g. buvau vieną kartą, be konkretaus klausimo, tai nieko ypatingo nepasakė, nors aplinką, kuri mane supa, nupasakojo tiksliai ir dar su vyrais galvą subalamutijo

. (kaip ir Vaidai)
na jeigu aplinkui sukasi daug vyru

reikia pasidometi, kokio mazdaug amziaus, ar geras zmogus ,arti sirdies ir pan., pasikartosiu-reikia jos klausyneti, nepalikti "ant klaustuko"
Papildyta:
QUOTE(Bolero @ 2007 02 02, 14:29)
Na taip, jei ateini pas Virginiją be konkretaus klausimo, tai galvą tikrai paskausta

, bet jei su konkrečiu klausimu, tai neblogai.
Iš viso, prieš važiuojant pas būrėją, reikia intensyviai galvoti, ką nori sužinoti, tada ir apie kortos krenta geriau.
Geležinio vilko g. buvau vieną kartą, be konkretaus klausimo, tai nieko ypatingo nepasakė, nors aplinką, kuri mane supa, nupasakojo tiksliai ir dar su vyrais galvą subalamutijo

. (kaip ir Vaidai)
pamenu, kai buvau pas Virginija, ji sako; yra galimybe vaziuoti i kelione, kada palankiausias metas , sugalvoji laika ir trauki korta, jeigu tada taip ir taip ,jeigu tada taip ir taip.... zodziu jos manymu mano konkreciai datai geriau nevaziuoti o atideti, kelione jau buvo numatyta ir jokiu datos pakeitimu negalejo buti, o gelezinio vilko/ger.vilt. iskart pasake vaziuoji i kelione. taip vaziavau ,datos nekeiciau viskas ok

,tad nezinau merginos, nieko negaliu patarti ,kuri geresne, tik is savo patirties, jeigu vel susiruosciau eiti, tai tik i gelz.vilk.