Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjų adresai II

as jau is jos, tikrai labai daug ko naujo suzinojau,kalba konkreciai ir tiesiai. ne sarlatanas,jei nieko nemato tai taip ir sako, buvom tryse tai vienai is draugiu pasake kad ateinantys metai bus tusti. kad nieko isskyrus btai kad keis darba ir sekmingos bus studijos nep[asake. o man pasake labai daug, 7m i prieki ir dfaug kas tikrai zinau kad tiesa o kitkas bus matyti, vertejo pas ja nuvaziuosti, buvau pasiemus vyro ir vaiko foto tai uz visa jos komentara ir metima kortyuū sumokejau 40litu.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2007 01 30, 12:38)

ingakalnis, 30 Sau 2007 - 12:38, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

ingakalnis, 30 Sau 2007 - 12:38, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

as jau is jos, tikrai labai daug ko naujo suzinojau,kalba konkreciai ir tiesiai. ne sarlatanas,jei nieko nemato tai taip ir sako, buvom tryse tai vienai is draugiu pasake kad ateinantys metai bus tusti. kad nieko isskyrus btai kad keis darba  ir sekmingos bus studijos nep[asake. o man pasake labai daug, 7m i prieki ir dfaug kas tikrai zinau kad tiesa o kitkas bus matyti,  vertejo pas ja nuvaziuosti, buvau pasiemus vyro ir vaiko foto tai  uz visa jos komentara ir metima kortyuū sumokejau 40litu.

as jau is jos, tikrai labai daug ko naujo suzinojau,kalba konkreciai ir tiesiai. ne sarlatanas,jei nieko nemato tai taip ir sako, buvom tryse tai vienai is draugiu pasake kad ateinantys metai bus tusti. kad nieko isskyrus btai kad keis darba  ir sekmingos bus studijos nep[asake. o man pasake labai daug, 7m i prieki ir dfaug kas tikrai zinau kad tiesa o kitkas bus matyti,  vertejo pas ja nuvaziuosti, buvau pasiemus vyro ir vaiko foto tai  uz visa jos komentara ir metima kortyuū sumokejau 40litu.

ax.gif Visai nebrangiai pasakyciau ,o kiek mazdaug laiko skyre kiekvienai,ar tik su kortomis bure?
Atsakyti
kiekvienai skyre mazdaug po 35-45min., bure su kortom 3/4metimai ir kalbejo i ateiti kaip kuriai man asmensikai 5m i ateiti., ir is foto labai daug tiesos sake.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2007 01 30, 17:25)

ingakalnis, 30 Sau 2007 - 17:25, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

ingakalnis, 30 Sau 2007 - 17:25, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

kiekvienai skyre mazdaug po 35-45min.,  bure su kortom  3/4metimai ir kalbejo  i ateiti kaip kuriai man asmensikai 5m i ateiti., ir is foto labai daug tiesos sake.

kiekvienai skyre mazdaug po 35-45min.,  bure su kortom  3/4metimai ir kalbejo  i ateiti kaip kuriai man asmensikai 5m i ateiti., ir is foto labai daug tiesos sake.

nu jau jinai laika taupo, anksciau apie valanda pralaikydavo ir tik apie viena zmogu tiek laiko aiskindavo. o dabar ir uz nuotraukas atskirai reiskia reikia moket. nezinau ka cia man daryt g.gif kazkaip as jai neprisiskambinau pora dienu( skambinau tik per pietus ), mobilaus neturiu, tik laidinio numeri. gal pasikeites? parasykit telefa. o apie ta is kauno regina niekas nieko nezinot, kur anksciau klausiau?
Atsakyti
As 2 kartus burimo salone pas liumilą, Kęstučio g. Kaune. tikrai nenusivyliau, nes ką pasakė tas isipildė (kai buvau pirmą sykį), dabar po biski pildosi kiti dalykai, ką pasakė kai buvai 2 sykį. O Azanovas tai isvis nieko gero, buvau viena sykį ir nieko nepasakė tik pinigus į balą išmečiau. Aišku čia kaip kam, aš saku savo patirtį smile.gif
Atsakyti
Sveikos,tik atradau jusu tema,tai ir paklausiu cia,gal kas zinot ar gyva dar ta bobute kur gyveno Nemeziu keliu vaziuojant,prie pat kelio netoli,ten pas ja toks bardakas,smarve,bet ji man taip isbure kad nerealiai esu apstulbinus,nejau taip bus visada,ji kazka paprognazavo ax.gif noreciau dar nuvaziuoti,bet lyg mama sako girdejo kad ji mire g.gif
Papildyta:
Kai turesiu laiko eisiu sena tema paskaityt,nes reikia apsilankiti jau ,pribrendo laikas doh.gif Tiesa is cia perskaitytu bureju zinau tik viena Zoja is stoties rajono,daug kartu pas ja buvau,bet kad kazko isiminciau apie ateity,tai nieko g.gif Daug sneka,daug buria,bet ir isejus visada suprasdavau kad tai pamirsau paklaust kuo norejau,tai dar kas nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 01 31, 13:54)

Prikolnaja, 31 Sau 2007 - 13:54, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Prikolnaja, 31 Sau 2007 - 13:54, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Sveikos,tik atradau jusu tema,tai ir paklausiu cia,gal kas zinot ar gyva dar ta bobute kur gyveno Nemeziu keliu vaziuojant,prie pat kelio netoli,ten pas ja toks bardakas,smarve,bet ji man taip isbure kad nerealiai esu apstulbinus,nejau taip bus visada,ji kazka paprognazavo ax.gif noreciau dar nuvaziuoti,bet lyg mama sako girdejo kad ji mire g.gif

Bobutė Tonia mirė prieš keletą metų.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2007 01 30, 13:38)

ingakalnis, 30 Sau 2007 - 13:38, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

ingakalnis, 30 Sau 2007 - 13:38, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

tikrai nebrangu, na jeigu skaiciuoti laika 35-45 min. plius is nuotrauku g.gif
Pas Virginija apie 2 val. 30 lt. iseini su braskancia galva, man nieko konkretaus nepasake, o tikejausi labai daug.
o Zoja g.gif , pas ja gerai apsilankyti, kai smaugia problemos ,sirdi spaudzia, ji nuteikia teigiamai ,optimistiskai , tai pigus psihologo seansas 4u.gif
net nezinau ar Vilniuje yra geru bureju schmoll.gif

p.s. kiek zinau ilgiausias laiko tarpas pranasystem issipildyti 5 metai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner: 31 sausio 2007 - 12:46
QUOTE(ataner @ 2007 01 31, 14:39)

ataner, 31 Sau 2007 - 14:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

ataner, 31 Sau 2007 - 14:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Pas Virginija apie 2 val. 30 lt. iseini su braskancia galva, man nieko konkretaus nepasake, o tikejausi labai daug.
o Zoja  g.gif , pas ja gerai apsilankyti, kai smaugia problemos ,sirdi spaudzia, ji nuteikia teigiamai ,optimistiskai , tai pigus psihologo seansas 4u.gif

o Zoja  g.gif , pas ja gerai apsilankyti, kai smaugia problemos ,sirdi spaudzia, ji nuteikia teigiamai ,optimistiskai , tai pigus psihologo seansas 4u.gif

Pas Valentiną nevažiuočiau net jei man primokėtų. biggrin.gif
Dėl Zojos visiškai pritariu. 4u.gif
Virginija pasakė pakankamai konkrečiai, nes ir klausiau aš konkrečiai. Išsipildyti turėtų vasarą. Taigi, kol kas niekas neaišku.
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 01 31, 13:39)

ataner, 31 Sau 2007 - 13:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

ataner, 31 Sau 2007 - 13:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

o Zoja  g.gif , pas ja gerai apsilankyti, kai smaugia problemos ,sirdi spaudzia, ji nuteikia teigiamai ,optimistiskai , tai pigus psihologo seansas :4u:

p.s. kiek zinau  ilgiausias laiko tarpas pranasystem issipildyti 5 metai.

o Zoja  g.gif , pas ja gerai apsilankyti, kai smaugia problemos ,sirdi spaudzia, ji nuteikia teigiamai ,optimistiskai , tai pigus psihologo seansas :4u:

p.s. kiek zinau  ilgiausias laiko tarpas pranasystem issipildyti 5 metai.

Va teisingai parasei,ji nuteikia optimistiskai,bet del burymu nieko aiskaus,gal kas galetu is tikruju isbandyta,gera patart Vilniuj. g.gif

Gaila Tonios,tikrai,toks jos vardas buvo,o kuo mire,nuo senatves turbut verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 01 31, 13:59)

Prikolnaja, 31 Sau 2007 - 13:59, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Prikolnaja, 31 Sau 2007 - 13:59, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Va teisingai parasei,ji nuteikia optimistiskai,bet del burymu nieko aiskaus,gal kas galetu is tikruju isbandyta,gera patart Vilniuj. g.gif

Gaila Tonios,tikrai,toks jos vardas buvo,o kuo mire,nuo senatves turbut verysad.gif

gelezinio vilko g. 11 gan nebloga ispudi paliko, as pas ja kreipiausi su konkrecia problema, tai daug pasake, trumpai ,aiskiai, konkreciai, manes nieko neklausynejo. Zinau ji is nuotraukos dar nemetant kortu daug pasako apie zmogu, jo buda, veikla ir.pan.
Atsakyti
O tai kiek ima ir vardas koks,perskaiciau senoi temoi keleta puslapiu,kaip supratau is Vilniaus dar Virginija nieko,ar jau geresne atradot bigsmile.gif
Atsakyti